Ontmoetingsdag Vrije Mensen

Wanneer:
14 september 2014 @ 13:00 – 16:30
2014-09-14T13:00:00+02:00
2014-09-14T16:30:00+02:00
Waar:
Dorpshuis "Oase",
Graafseweg 570
6603 CL Wijchen
Nederland
Kosten:
€ 10

De komende ontmoetingsdagen zijn niet meer het exclusieve domein van alleen de soevereine mens . In het ondersteuningsteam zijn de afgelopen ontmoetingsdagen 2014 geëvalueerd: er is minder behoefte aan elkaar te ontmoeten, cq. mensen maken andere afwegingen. Tegelijkertijd is er de behoefte aan meer activiteiten, meer effectiviteit en grotere successen. Daarvoor is wèl versterking in de breedte nodig.

Tegelijkertijd zien we dat mensen “leeg” lopen; vooral bij voortdurende tegenstand. Ook binnen het ondersteuningsteam zijn mensen al meerdere jaren op vrijwillige basis aan het werk. En we slagen er maar niet in om financiële middelen vrij te maken om die vrijwilligheid enigszins te belonen. Dat is op de lange duur noch vol te houden, noch aan deze mensen uit te leggen.
Met enige weerstand, want mijn Natuur is het niet, hebben we afstand genomen van de “donatiepot op de piano”. Een marketingman heeft mij de afgelopen 6 weken er van doordrongen van: “wat niks kost, is niks waard”.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we gebundeld met vele krachten op 14 september een nieuwe Stap kunnen maken. Met een Wonderland, meer organisaties, nieuwe initiatieven en vooral (!) met veel meer Vrije Mensen. Dat slaagt alleen, als mensen hun computer uit zetten en ook bijeen komen. Vandaar dat de Ontmoetingsdag niet per live-stream uitgezonden wordt, maar juist alles LIVE is als jij daar aanwezig bent. 🙂
http://www.dereunie.info/index.php/ontmoetingsdag