Vitaness Familiedag

Wanneer:
13 september 2014 @ 14:57 – 15:57
2014-09-13T14:57:00+02:00
2014-09-13T15:57:00+02:00
Waar:
DeTien Heugten
Westdorperstraat 35
9443 TM Schoonloo
Nederland
Kosten:
Gratis

De afgelopen maanden is er iets bijzonders gebeurd: Er is een intensieve samenwerking ontstaan tussen Vitaness en de provincie Drenthe, de gemeentes in Drenthe en allerlei bedrijven en organisaties in Drenthe -en ook Groningen- rondom het centrale thema van Gezondzijn en Toerisme. In dit thema ligt voor alle betrokkenen een lonkend perspectief en er is groot enthousiasme ontstaan om daarin samen op te trekken.

Voor Vitaness natuurlijk prachtig, want wij hebben er heel wat ambassadeurs en partners bij gekregen die Vitaness mede mogelijk zullen maken en ook onze gebouwen zullen gaan invullen!

Een mooi moment om elkaar te ontmoeten en nader kennis te maken en de verbindingen te laten groeien.

Van harte nodigen we je uit op de Vitaness Familiedag in Schoonloo, op zaterdag 13 september!

De toegang is gratis

Zoals je weet realiseren we in Schoonloo, Drenthe, het Vitaness Centrum en Succespark voor Gezondzijn en Welbevinden. Op 13 september 2014 openen we alvast voor een dag de poorten van het terrein. We nodigen alle omwonenden uit omliggende gemeentes en uit de hele provincie en andere betrokkenen bij Vitaness uit om met ons kennis te maken onder het genot van een hapje en een drankje. Eat & Meet!

Waarom een Familiedag? Familie staat voor de menselijke maat. Voor het elkaar kennen van mens tot mens en voor elkaar van betekenis zijn. Werkelijk ‘samen-leven’ met elkaar. Het zal geen toeval zijn dat we juist in Drenthe Vitaness realiseren, waar nog altijd ‘Noaberschap’ in ere wordt gehouden.

Het programma van de Familiedag is een combinatie van kennis maken, samen koken, samen eten, en lezingen over Vitaness en over ons gezondzijnaanbod. We openen om 10.30u met de burgemeester van Aa en Hunze, Eric van Oosterhout. Vervolgens is er een parallelprogramma van lezingen en kookworkshops en er is een markt. Om 17u is de gezamenlijke afsluiting.

Voor de kinderen zijn er activiteiten als je eigen bellenblazer maken, dromen tekenen en kleuren, workshop over edelstenen, broodje bakken boven het kampvuur, paardje rijden, samen een hut bouwen, en nog andere leuke activiteiten.

Ouders die een lezing of workshop willen volgen, kunnen hun kind(eren) voor de duur daarvan toevertrouwen aan professionele begeleiders van de kindertent.

Natuurlijk is er informatie over het Vitaness Centrum en haar 9 gebouwen, de Helende Tuin en de 85 eco recreatiewoningen die in de komende jaren gebouwd zullen worden op het terrein van 15 hectaren. De hele dag zijn er rondleidingen op het terrein, zodat je een indruk krijgt van hoe het Vitaness Succespark er uit gaat zien.

Op het marktplein zijn allerlei duurzame producten en diensten te koop van lokale bedrijven en van VitaPartners.

Meer info: https://www.vitaness.nl