Het geheugen van water, digitale en elektromagnetische homeopathie.

Over de kracht van bewustzijn, het placebo-effect, het geheugen van water, digitale biologie en elektromagnetische homeopathie: de toekomst van genezing?

Een heel belangrijke video van de huidige stand van zaken.

 

 

Drs. John Consemulder, neuropsycholoog, onderzoeker, auteur en muziekproducent,
www.healingsoundmovement.com

‘9-9-9’

De blauwdruk

Is het mogelijk om zonder medicijnen, drugs, vaccinaties of andere werkzame stoffen te genezen? Is het mogelijk om te helen door medicijnen te vervangen met middelen die informatie overbrengen, zelfs op afstand? Kunnen onze ziektekosten premies drastisch omlaag? Kunnen we in principe gratis genezen zonder een origineel farmaceutisch middel steeds weer opnieuw voor te moeten schrijven voor elke persoon en elke ziekte? Het antwoord lijkt een overduidelijke JA te zijn!

In mijn artikel ‘De blauwdruk van medicijnen, vaccinaties, bewustzijn en liefde’ (o.a. te vinden op de website www.wanttoknow.nl waar ook enkele van mijn andere artikelen te vinden zijn ) en ook in mijn boek ‘Blauwdruk, de multidimensionale werkelijkheid van creatie en manifestatie’ ga ik in op de rol die non-lokale energetische en holografische informatieoverdracht speelt bij ziekte en gezondheid. De nadruk ligt hier dus niet op de ‘stof’ en ‘materie’ (enzym, hormoon, neurotransmitter, medicijn, drug of spuit), maar op de onderliggende elektromagnetische blauwdruk van die stof of materie. Deze blauwdruk is gebaseerd op trillingen, frequenties, resonantie en interferentiepatronen. De wereld van dynamische en organische energievelden die materie aanstuurt en in stand houdt, zou je kunnen zeggen. Feitelijk de ware vorm van communicatie binnen en tussen alle cellen van ons lichaam.

De rijke leegte

In feite is minder dan 1 % van de totale ruimte in atomen ‘lege’ ruimte. Dit betekent dat meer dan 99 % van de ruimte in al onze cellen (en alle overige ‘materie’ in de wereld, inclusief tanks, voeding en lichamen) bestaat uit energetische krachtvelden en subatomaire ‘materie’ en niet de deeltjes zelf. Atomen zijn regulier wetenschappelijk gezien voornamelijk energie gevulde lege ruimte! Is het dan niet logisch dat we op het meest fundamentele niveau kunnen ingrijpen en helen (of vernietigen, afhankelijk van de intentie en het beoogde effect) met dezelfde energetische velden waar alles uit bestaat?

In mijn boek Blauwdruk komen de Aether en het nulpuntenergieveld uitgebreid aan bod. Even kort door de bocht gezegd is het nulpuntenergieveld een alles verbindend en doordringend veld van levensenergie. De essentie is dat ‘atomen’ en ‘materie’ niet zonder nulpuntenergie en ‘onzichtbare’ energetische velden van geluid, licht en energie tot stand kunnen komen. Ze worden er door in stand gehouden. In mijn nieuwe boek ‘Science Faction: the truth about antigravity and free energy’ komt dit onderwerp nog uitgebreider aan bod: de reguliere ‘pop physics’ is in feite oppervlakkig, omdat de ‘Aether physics’ de ware fysica is die alles doordringt en met elkaar verbindt. Fysieke materie is ’slechts’ een verlengstuk van energie. En de dichtheid van gebonden energie is juist het hoogst in dit ‘vaccuum’ (nulpuntenergie/aether.) De onzichtbare microwereld schept niet alleen nucleaire wapens, maar ook de ware communicatie en regulatie tussen en binnen onze cellen. De energievelden van onze cellen reguleren onze volledige fysiologie, inclusief de chemische reacties, die feitelijk maar een ‘gevolg’ zijn van deze fundamentelere principes. Wij zeer zelfs wetenschappelijk gezien eerder lichtwezens (en geluid en andere energetische coherente vibraties), dan biochemische en ’stoffelijke’ wezens! Als je een tank ziet, zie je niet makkelijk de ‘werkelijke werkelijkheid’ van bij elkaar gehouden energetische velden. En toch is dat de echte realiteit, dezelfde als die voor biochemische acties en het lichaam geldt…Wat ik de ‘werkelijke werkelijkheid’ noem werkt op een fundamenteel niveau energetisch, via de wereld van interferentiepatronen en staande golven, de wereld van geluid, licht en energie.

De energetische informatieoverdracht bij gezondheid en ziekte

Nu de vaccinatie ‘propaganda’ weer op volle toeren draait, de Codex Alimentarius verder doorgevoerd wordt en de ‘alternatieve’ gezondheidszorg steeds meer onder druk lijkt te komen staan (toevallig allemaal om en nabij dezelfde periode) begint ook de discussie over homeopathie en producten als collo