MMS-veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen;

 

Vraag: Waarom gebruiken jullie een mengverhouding van 1 op 1? Dus 1 deel citroenzuur en 1 deel natriumchloriet, terwijl Jim Humble 1 op 5 adviseert? Werkt dit wel goed?

Antwoord: Wij gebruiken al 2 jaar een 1 op 1 verhouding met veel succes. Hoewel Jim Humble 1 op 5 druppels citroenzuur aanbeveelt is dit niet nodig gebleken omdat de MMS toch wel geactiveerd wordt. Dit is uitgetest met o.a. chloor- en Ph teststrookjes. Ook liegen de resultaten er niet om. Een Amerikaanse arts dr. Hesselink schrijft zelfs dat er niet teveel citroenzuur bij het natriumchloriet moet komen want anders is door de grote verdunning geen optimale aanmaak mogelijk. 1 op 1 is dus goed of zelfs beter. Dat spreekt voor onze methode.

 

Vraag: Waarom staat er op het flesje een oplossing van 22,4% Natriumchloriet? In het boek van Jim Humble staat 28%. Is het dezelfde MMS en werkt het even goed?

Antwoord: Het MMS mengsel dat u koopt via dit adres is exact gemaakt volgens de formule van Jim Humble. Natriumchloriet is in zijn puurst verkrijgbare vorm 80%. Bij verdunning volgens het protocol van Jim Humble is de werkzame stof die uiteindelijk overblijft exact 22,4% en GEEN 28%! Die andere 20% is GEEN natriumchloriet en mag niet meegerekend worden. Het is anders een onjuiste vermelding en juridisch strafbaar. Hij heeft het vaak over 28% maar dit is niet juist. De uiteindelijke goede berekening staat overigens wel goed vermeld in deel 2 van Humble z’n boek.

Vraag: Waarom staat er op het flesje; "niet voor inwendig gebruik" ?

Antwoord: Deze therapeutische benadering zal nooit gepatenteerd kunnen worden door de farmaceutische industrie. Er kan geen echte winst gemaakt worden op zo’n eenvoudig, goedkoop en doeltreffend middel. Het is belangrijk te weten dat we hier niet spreken over een geneesmiddel, maar over een minerale oplossing dat ons lichaam schoonmaakt van alle verontreinigingen. Na het schoonmaken krijgt het immuunsysteem weer de gelegenheid zijn zelfgenezend vermogen te herstellen waardoor aandoeningen en kwalen verdwijnen.
Het hele product blijft dus officieel gezien een experimenteel middel en inname blijft daarom ook op geheel eigen risico. Op de flesjes staat daarom ook; "niet voor inwendig gebruik".

Vraag: Hoe lang mag ik erover doen om de sap met MMS op te drinken?

Antwoord: Je mag het op je gemak opdrinken. Laten we zeggen maximaal 1 uur? De chloorlucht kan voor sommigen weerstand oproepen, wacht gewoon een minuutje na het inschenken vd appelsap en drink het dan op.

 

Vraag: Mag ik MMS ook met gewoon water mengen?

Antwoord: Het kan wel maar is niet aan te raden vanwege de vieze smaak. Daarnaast wordt het met vruchtensap sneller in het bloed opgenomen. Je kunt ook de vruchtensap aanlengen met gewoon water. De hoeveelheid maakt niet uit.