Skyway – save the planet

Update  13 april 2018
Ik heb mijn investering bij Skyway gedaan. Ik heb vertrouwen in Skyway.
Door het provisie systeem nu mijn investering ook al bijna terug verdiend.
Ik stop nu met steeds de nieuwste informatie door te  geven. Het is goed zo.
Het wachten is voor mij nu de beursgang 2019?.
Er zijn nog steeds prima investering mogelijkheden.
Interesse zie verder. Wij helpen je graag verder.

even een video’tje

 

 

 

 

 

 

————————————————————————————————————–

 

2018-07  Berlijn 500 km/u

Update webinar 25 januari 2018 met het laatste nieuws
Webinar 16 februari 2018

KURZINFO:
Nach den russischen Nachrichten, heisst es, dass am 11.04.2018 beginnt die 11-Etappe .

Skyway maakt gebruik van een “zelfenenergievoorzienende” motor die CO2 neutraal is en energie overschot geeft!
Toegepast in een nieuw slim uitgedacht transport systeem en meer…

Diverse mensen uit de 0.groep hebben vertrouwen in dit bedrijf en hebben ondertussen hun aandelen gereserveerd.
De winstverwachting is hoog.
Verwachting beurs eind 2018.
Men kan met het toegepaste crowdfunding/MLM systeem nu al zelfs aardig €€ verdienen.
Velen hebben er een bijverdienste van gemaakt.

Als je ook wilt participeren aan dit project, meld je aan met deze link: https://new.skyway.capital/auth/login?do=register&partner_id=252421
Dan weet je zeker dat jouw investering goed terecht komt.Interesse? met een drie gesprek met Skype vertellen wij graag wat onze ervaring zijn en waarom wij zo enthousiast zijn geworden.

Skype: nulpuntenergie en/of tashir919

Lees de berichten in het FORUM.

Zeg niet:  Had ik dat maar geweten.
Doe zelf je onderzoek en verbaas je.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“We moeten hierbij goed de structuur en de verhoudingen tussen de verschillende bedrijven die aan het project verbonden zijn in het oog houden. De opties op aandelen die wij als investeerders hebben gereserveerd zijn van de holding ERSSH. De ERSSH maakt met Yunitsky deel uit van het overkoepelende Global Transport Investment (GTI). Dit is het bedrijf dat naar de beurs zal gaan en waarvan een Engelse rechtbank de waarde heeft bepaald op 400 miljard dollar. Het bedrijf geeft 400 miljard aandelen uit, die dus elk een nominale waarde van 1 dollar bij de beursgang hebben. Die aandelen worden verdeeld in 70 procent niet-dividend gerechtige aandelen die eigendom zijn van Yunitsky. In dit bedrijf zijn onderzoek, ontwikkeling, patenten, intellectueel eigendom enz. ondergebracht. De overige 30 procent, waar wel dividend over wordt uitgekeerd, wordt verdeeld tussen Yunitsky en de holding ERSSH. De laatste is in het geheel belast met het aantrekken van private investeerders. De opties op aandelen die we aanschaffen worden door de holding ERSSH geregistreerd in het Engelse aandelenregister. Die liggen vast!

ERSSH zoekt niet zelf private investeerders, maar maakt gebruik van de diensten van andere bedrijven. Eén van die bedrijven is SkyWay Capital, dat d.m.v. crowdfunding pakketten met opties aanbiedt. Wij schaffen dus geen opties aan van SkyWay Capital, dat slechts als een bemiddelend bedrijf zelfstandig functioneert. Ook al zou SkyWay Capital verdwijnen, de in het Engelse aandelenregister vastgelegde opties blijven we behouden. Dat staat geheel los van SkyWay Capital.

Tot slot, SkyWay staat nog in de kinderschoenen, maar alle ontwikkelingen laten zien dat het een grote toekomst heeft. In de verdere ontwikkeling van dit megaproject zullen we nog heel wat kinderziektes en obstakels tegenkomen, maar er is wat mij betreft geen enkele twijfel over de geweldige perspectieven. Je kleinkinderen zullen je dankbaar zijn dat je de unieke kans hebt gegrepen om hiervan deelgenoot uit te maken. Dus ondanks de huidige problemen gaan we door. Wij gooien niet het kind met het badwater weg.

citaat uit bericht van Nico van 12 februari 2018