Skyway – save the planet

Update webinar 25 januari 2018 met het laatste nieuws
Webinar 16 februari 2018

KURZINFO:
Nach den russischen Nachrichten, heisst es, dass am 11.04.2018 beginnt die 11-Etappe .

Skyway maakt gebruik van een “zelfenenergievoorzienende” motor die CO2 neutraal is en energie overschot geeft!
Toegepast in een nieuw slim uitgedacht transport systeem en meer…

Diverse mensen uit de 0.groep hebben vertrouwen in dit bedrijf en hebben ondertussen hun aandelen gereserveerd.
De winstverwachting is hoog.
Verwachting beurs eind 2018. Er zijn nog 5% shares beschikbaar?
Men kan met het toegepaste crowdfunding/MLM systeem nu al zelfs aardig €€ verdienen. Velen hebben er een bijverdienste van gemaakt.

Als je ook wilt participeren aan dit project, meld je aan met deze link: https://new.skyway.capital/auth/login?do=register&partner_id=252421
Dan weet je zeker dat jouw investering goed terecht komt.Interesse? met een drie gesprek met Skype vertellen wij graag wat onze ervaring zijn en waarom wij zo enthousiast zijn geworden.

Skype: nulpuntenergie en/of tashir919

Lees de berichten in het FORUM.

Zeg niet had ik dat maar geweten.
Doe zelf je onderzoek en verbaas je.

 

6 Februari 2018
Forumbericht van Jan Braham

Goedemorgen iedereen,

Project ondersteuning voor het Eko- technopark blijft belangrijk voor de technische ontwikkelingen en zolang dat er aandelen gereserveerd kunnen blijven worden stellen ze de coin nog uit.
Ook is het van belang dat de agenda in het stageplan uitgevoerd moet blijven worden tot de laatste fase.

Crypto currency ligt in de planning maar er is nog geen datum vastgesteld.
Ze zullen iedereen hierover op de hoogte houden via de back- office en we worden ruimschoots van te voren op de hoogte gebracht wanneer de datum bekend is.
Er gaan veel geruchten rond met speculaties en ook ik was hierover verkeerd ingelicht en verkeerde informatie naar buiten heb gebracht. Ik zal dus ook geen informatie meer over de coin naar buiten brengen eerdat het officieel bekend word gemaakt via de back- office.

We zullen dus geduld moeten hebben..

Agenda van Yunitskiy is overvol. Focus op dit moment zijn de landen Indonesië, India, Arabische Emiraten en Australië. Andere landen en projecten later in het jaar.
Het is zelfs zo dat de aanvragen voor diverse projecten in de rij staan zoals aanvragen voor Rome en zullen moeten wachten tot de agenda het weer toe laat. Doelstelling; eind van het jaar wil skyway zo’n 100 projecten in de stijgers hebben staan.
Skyway is dus in volle gang!

Wanneer iemand het project wil ondersteunen en shares wil reserveren moet het NU DOEN!
Wanneer we de projecten van Skyway ondersteunen krijgen we shares gereserveerd. Houdt er rekening mee dat Skyway niet eeuwig aandelen reserveert!

Wanneer we een stage- overgang krijgen, kan het best zijn dat er stages worden overgeslagen. Zo is het mogelijk dat we direct naar stage 13 of verder gaan!
Wanneer de coins van Skyway worden geïntroduceerd kan het ook best zijn dat er geen aandelen van Skyway meer worden gereserveerd. Ook hier moeten we rekening mee houden!
Maar voor zolang het nog mogelijk is, help iedereen te helpen anderen te helpen zodat zij ook andereen kunnen helpen!

Het reserveren van de Shares (PPP).

Belangrijk is dat de accounts direct geverifieerd worden om een Internationale overschrijving te kunnen doen. Houdt er echter rekening mee dat het een aantal dagen duurt voordat het is bijgeschreven op de desbetreffende Main- Account. Dus wanneer iemand geld overschrijft in de laatste paar dagen kan het misschien te laat zijn. Ik adviseer dus iedereen op de hoogte te stellen dat wanneer de overschrijvingen deze week gebeuren het, het juiste moment is om dit te doen om op tijd te zijn voor het aanschaffen van welk pakket dan ook.
Ook gezien de enorme groei van zowel de ontwikkelingen van Skyway en de registratie van vele nieuwe investeerders is het belangrijk dat iedereen professioneel te werk blijft gaan.

————————————————————————————————————————————
Nieuwe investeerders, maar ook bestaande vergeten registraties!

Voor ieder die een carrière op bouwt is het noodzakelijk dat je de nieuwe investeerders voorziet van een WELKOM EMAIL met alle informatie die hij/zij nodig heeft. In de welkomemail staan nuttige linken maar ook directe informatie over de huidige ontwikkelingen etc..
Wijs ze ook op de documentatie die in de back- office te vinden zijn.

Help ze na de registratie ook met het verificatie- proces zodat de shares op naam en ID geregistreerd kunnen worden.

Blijkt dat sommige personen nog niet geverifieerd zijn..
Registreren is 1,… begeleiden en helpen is nog belangrijker!!!!!!!!!!!!
Er zijn ook investeerders die nog steeds hulp nodig zijn om te investeren of om hun maandelijkse termijn te betalen.
Begeleid hun zolang het noodzakelijk voor hun is! Iedereen heeft tijd nodig om de back- office te leren kennen en om te leren hoe betalingen te verwerken.
Blijkt dat er registraties in het verleden zijn gedaan maar daar is verder niets mee gebeurd.
Lijkt me een goed idee om voor jezelf eens te kijken wie je in het verleden hebt geregistreerd en die persoon eens te bellen en een update te geven. Biedt aan om die persoon toe te voegen aan de Skyway facebook- groep voor de laatste nieuwtjes en updates! Je kan dan een afspraak zetten met die persoon of direct verder helpen.
————————————————————————————————————————————–

Dit is en blijft belangrijk! We kunnen het niet veroorloven dat er shares- pakketten worden gecanceld omdat er niet op tijd een termijn betaald is. Dat IS een fiasco en een enorm verlies in gelden voor de investeerders!!…
Echter is het WEL zo dat er investeerders zijn die in termijnen betalen; het simpelweg VERGETEN te betalen!! HET PAKKET WORD DAN GECANCELD EN HET BETAALDE BEDRAG KOMT DAN IN DE SHARES ACCOUNT. HET IS ONMOGELIJK OM DIT TE HERSTELLEN!!

Belangrijke informatiesite!

http://yunitskiy.com/author/english.htm

Wie is Yunitskiy?

https://en.wikipedia.org/wiki/String_transport

Wil je op de hoogte gehouden worden op Facebook over alle ontwikkelingen van Skyway?
Zoek: Skyway Capital Team Nederland en België op Facebook.

Deel en like!


** SKYWAY IS VAN ONS ALLEMAAL **

Persoonlijk vond ik dit een passende titel voor deze posting. Te vaak word nog wel eens gedacht dat iedereen alleen maar “investeerder” is en enkel denkt aan de waarde van de toekomstige aandelen als Skyway eenmaal beursgenoteerd staat.

Skyway is veel meer dan dat… Natuurlijk zullen de toekomstige aandeelhouders blij gaan worden als het aandeel van Skyway verder gaat stijgen en er bovendien de jaarlijkse dividenden berekend gaan worden. Natuurlijk… want dat is GELD! 😉

Maar laten we ook realistisch zijn.. we zitten in de voorbereidende fase en dit alles is voor de toekomst en niet voor nu. Wat nu telt is dat we niet alleen maar gaan denken hoe het straks is maar (vooral ook nu) tezamen achter het totaal project staan en dit tezamen ondersteunen!

Geen onzinverhalen verkondigen, geen “suggesties” aanvoeren in berichtgevingen die niet daadwerkelijk zijn bevestigd door het bedrijf. Mensen met een bepaalde functie zullen zich moeten houden aan de feiten en het protocol. De uitlatingen die gedaan worden in zowel on- als offline meetings moet 100% gestaafd zijn en op waarheid berusten. Dàt is waar Partners op moeten kunnen rekenen en … RECHT op hebben!

Skyway is van ons allemaal … voor zowel hen die 100.000 investeren als voor hen die 25 investeren. Skyway is ook voor “onze kinderen” en voor iedereen die graag wil dat de wereld op ecologisch en economisch gebied een nieuwe toekomst gaat krijgen. Er zijn fantastische ontwikkelingen gaande en deze moeten we omarmen!!

Laat hen die de wijsheid in pacht hebben ook de juiste info gaan delen. Laat hen die verantwoordelijkheid hebben de kop niet in het zand steken maar juist laten zien en blijken hoezeer, ook zij, achter het totaal project staan. LAAT JE HOREN!

Met ego`s hebben we niets te doen, met onjuiste info idem dito … fouten uit het verleden kunnen worden recht getrokken als de juiste acties vanaf nu worden gemaakt. We willen allemaal hetzelfde… laten we dit ook SAMEN gaan bewerkstelligen!! 😉