Het nieuwe 5G net

Metal antenna symbol with letters 5G on white

MOBIEL G5 (5e generatie)- WAT STAAT ONS TE WACHTEN?

Zie dit uitvoerige artikel


Zie deze  video van prof. Trevor Marhsall die  effecten van stralingstress heeft onderzocht.

Wat kunnen wij er aan doen en vooral hoe kunnen wij ons beschermen?

 

Ons hoofd is een bol antenne met daarbinnen sensoren zoals de pijnappelklier.
Deze sensoren regelen ons systeem. Signalen van buiten af kunnen ons “modem” verstoren met nare gevolgen. Komt hier ook de rol van “mindcontrole”  in beeld? 

Steeds meer (gevoelige) mensen hebben er last van.

Korte video over de effecten van draadloze apparaten. NMRI Rapport

Meer informatie bij  bij Milieuziektes.

nog meer weten over dit onderwerp?

stralingswerende kleding – alle beetjes helpen

politiek? 

Vrije media

  

Effecten die nu al in de praktijk gebeuren.

5 melkveehouders in het Groningse Stitswerd staan voor een raadsel.
Zaterdag 28 januari 2017 brak er paniek uit bij hun koeien waar het eerder in de herfst het ook al gebeurde. 170 melkkoeien van Adriaan den Dikken uit Stitsweard begonnen zaterdag na het melken heen en weer te rennen. Ze liepen als gekken rond en keken nergens meer aan. Ze botste zelfs tegen het voerhek op en tegen de boksafscheiding.

Den Dikke heeft dit al eerder meegemaakt waarbij voeren niet meer helpt. De angst van de koeien is groter dan de prikkel om te eten. Nadat er zelfs een dierenarts erbij is gekomen, heeft men de oorzaak nog niet kunnen vinden. Men dacht ook aan een roofvogel maar dat blijkt het ook niet te zijn. De koeien van de 5 melkveehouderijen, sloegen namelijk allemaal tegelijk op hol. Het kan echt niet zijn dat er een roofvogel boven de koeien hangt op hetzelfde moment.

Ik kwam het volgende bericht tegen op Facebook.
Zojuist heb ik de vrouw van Boer Oudman in Groningen gebeld en haar verteld van het uittesten van het G5 netwerk in Noord Groningen. De koeien in haar stal raken met zijn allen ( en ook bij 5 naastgelegen boerderijen), precies op het zelfde moment in volledige paniek, beginnen te zweten, gaan angstig in een hoek staan en drukken elkaar haast dood. En dit alles dus precies op hetzelfde moment ook in 5 naastgelegen boerderijen. Mijn conclusie de techneuten van het G5 test station in Loppersum vlak bij de boerderijen testen de frequenties uit. DIT MOET TEGEN GEHOUDEN WORDEN?? En we moeten absoluut zien te voorkomen dat dat 5G netwerk er ooit komt. Boerin Oudman was erg blij met mijn telefoontje en had al van meer mensen gehoord dat het met het uittesten van het G5 netwerk te maken kan hebben. Alle steun is welkom. geschreven door Kees van Boxtel.”
Als de koeien hiervan op hol slaan, wat zal het wel niet doen met onze lichamen?
Helpt u mee dit bericht te verspreiden door het te delen?
Tijd dat meer mensen dit weten.

 

Noot van de redactie:

Het 5G netwerk zal hoogstwaarschijnlijk op de 700MHz band komen te werken. DIt is de frequentieband waar al jarenlang zonder problemen de UHF televisieuitzendingen plaats vinden (Nederland2) en de Digitenne gebruik van maakt. Dus problemen zoals bij de 2,5 GHz “waterkookfrequentie” zullen dan niet meer aanwezig zijn

https://tweakers.net/nieuws/119053/eu-bereikt-akkoord-over-gebruik-700mhz-frequentieband-voor-5g.html

 

Ik heb het al langer over G5 en dat ik het voor geen sikkepit vertrouw, wat blijkt nu; het gaat weer boven je voorstellingsvermogen uit.

Weten is beter dan struisvogelen lijkt mij. Laten we dit gebeuren is de grote vraag???

https://www.youtube.com/watch?v=ZqM4y8hPhic
http://www.earth-matters.nl/61/13850/straling-electrosmog/5g-the-elephant-in-your-living-room.html#.WWPY6UEBZY8.facebook

Tags: