DonAve en hoe te bestellen

Propecia en Proscar behoren tot een klasse van geneesmiddelen genaamd 5-alfa-reductaseremmers, die worden gebruikt om aandoeningen gestimuleerd door dihydrotestosteron (DHT), een potente hormoon het lichaam maakt van testosteron te behandelen. PropeciaDHT geïnduceerde aandoeningen omvatten alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid), goedaardige prostaatvergroting (vergrote prostaat) en prostaatkanker.
Bij mensen genetische aanleg voor mannelijke kaalheid, DHT bindt aan receptoren in haarzakjes bovenaan de hoofdhuid. Als het DHT hormoon werkt op deze follikels, zij krimpen en geleidelijk aan verliezen het vermogen om dik en gezond haar te laten groeien. Hierdoor haarlijn de persoon verdunt en afneemt. Haarfollikels aan de achterkant en zijkant van het hoofd genetisch resistent tegen DHT, die een overeenkomstige waargenomen bij mannelijke kaalheid verklaart. Bijna 35 miljoen mannen in de Verenigde Staten lijden aan deze vorm van haaruitval.
Met Propecia, de werkzame stof finasteride veroorzaakt een snelle daling van de DHT concentratie ter bestrijding van mannelijke kaalheid. Binnen 24 uur na het nemen van Propecia, de concentratie van DHT daalt met 65 procent. De volledige effecten van Propecia kan drie maanden of langer duren.
hier
Lees meer informatie:hier

zie www.donave.nl2014-05-28 09_29_47-Microsoft PowerPoint - donaveflesje