Home Gezondheid Kwaliteit MMS met biofotonen

Agendapunten

Geen evenementen

 

Wie zijn on-Line

We hebben 234 gasten online
Kwaliteit MMS met biofotonen
Geschreven door Ron/fb   
maandag 03 augustus 2009 21:07
MMS op deze basis wordt geleverd via Ron

Unieke kwaliteit MMS
De MMS die u via dit emailadres bestelt is 100% effectief gebleken in een test met 2 andere soorten MMS afkomstig uit Engeland en Amerika die beiden maar 80% effectief bleken te zijn. Dit komt omdat ik het mengsel oplaadt met biofotonen (lichtinformatie) wat de kwaliteit aanzienlijk verbeterd. Uit meerdere tests met biofotonen is ook gebleken dat o.a. cement 30% harder wordt dan normaal, daarbij bleken er ook geen chemicaliën meer nodig te zijn om het cement langer zacht te houden tijdens het transport. Het water in het cement wordt geherstructureerd door de biofotonen waardoor het gehele mengsel beter “samenwerkt” (denk ook aan dr. Masaru Emoto z’n verhaal met de waterkristallen). Ook melk blijft 3 weken langer houdbaar door een behandeling met biofotonen.

De combinatie MMS en biofotonentherapie is tevens zeer effectief gebleken bij het behandelen van mensen voor welke klachten dan ook. Velen zijn u voorgegaan. In het kort: De therapie corrigeert de storingen in het licht van de lichaamscellen waardoor het zelfgenezend vermogen herstelt. We meten via de acupunctuurpunten op vingers en tenen waardoor er een blauwdruk van het lichaam verschijnt op een scherm. De behandeling vindt direct plaats met 2 glasstaven die men vasthoudt waarmee de verstoringen worden gecorrigeerd met de lichtinformatie in het bio-feedbacksysteem. Er is een succesratio van ruim 90%. Deze methode (Johan Boswinkel) is nu wereldwijd erkend door de reguliere geneeskunde, medici en wetenschappers en tevens de Europese Unie. De therapeuten hebben zelfs groen licht gekregen om een dokterstitel voor energetische medicijnen te behalen op academisch niveau in Noorwegen. Dit is een mijlpaal voor de alternatieve geneeskunst wat nu niet meer alternatief genoemd mag worden. Mail voor meer info over wat biofotonentherapie precies inhoudt of kijk op www.biontologie.nl  Er zijn inmiddels 100 therapeuten actief in Nederland en ruim 1000 wereldwijd.

Onderstaande bericht kreeg ik ruim anderhalf jaar geleden uit Engeland.
Het MMS mengsel wordt met biofotonen apparatuur energetisch verrijkt wat een meerwaarde van 20% oplevert volgens de test.
Zie bericht hieronder.

I would like you to relay this information to the person that makes
the MMS in Holland: I have clients who have brought me MMS from the
States and others have brought some from someone that makes them in
England. When I checked the potency and efficiency of the three types
of MMS, the one made in Holland came out the best (100% potency). The
other two were both 80%. I dont really know why that is as I thought
it was a clear formula to follow and the basic material is the same.
Still, well done to him for that.
I would like to wish for you all the best in terms of opportunities
and fulfillment for the coming year.
Best wishes
 Z
 

 

Laatst aangepast op woensdag 30 september 2009 20:09
 

Bezoek voor meer actueel nieuws, projecten en inspraak het Nulpuntenergie Forum.