Gezondheid – 21e eeuw techniek – sQann

sqann-key

sQan is een systeem (Holographic Scaling Technology*) dat ingezet kan worden ter ondersteuning van ons welzijn, (gezondheid) maar ook zijn nut bewijst bij optimaliseren van bedrijven of in de agrarische sector.

Als ambassadeur van dit systeem mag ik mensen helpen met hun wens/probleem in verband met hun problemen. Interesse? klik hier voor meer informatie

flyer    sQann is gemaakt op de search engine van Scalin

Voor artsen, specialisten en therapeuten is het een uitstekend analyse hulpmiddel om trefzekerder te kunnen gaan werken.

Een Duits onderzoek toonde aan dat artsen en specialisten,  hun trefzekerheid zelfs konden verdubbelden!

sQan is gebaseerd op het gegeven dat iedereen “uniek” is en het besef, dat zijn/haar kenmerken (informatie) in “het Veld” of Alaska kronieken staan.

UItleg in beelden hoe het werkt  (engelstalig)

 

DISCLAIMER


Kijk eens wat Greg Braden over deze materie zegt  10 min.


Daar ik graag mensen wil helpen wil ik een sQan en reconnect voor je doen.
Gratis – hoewel een donatie natuurlijk mag.


Update 2018 – Daar ik niet meer gratis gebruik mag maken gestopt met metingen  doen.
VEEL ERVARING OPGEDAAN wAT NU TOEGEPAST WORDT IN ANDERE TOEPASSINGEN 

Update 2013 – ervaring T.M.
Update 2013 – NASA ontwikkeling door Pete Peterson – werking sQann
Update 2013 – januari   flyer 
Update 2012 – augustus.
Mijn onderzoek is ervaring opdoen met het werken met nieuwe technieken.  Heelheidswetenschap.
Wil men met dit systeem aan de slag,  stuur mij een e-mail en U krijgt de adresgegevens van de ontwikkelaars.
Er is nog geen offici‰le release en als ambassadeur test ik dit systeem uit op zijn mogenlijkheden.
Ik heb mooie resultaten en vind het overtuigend systeem. Je hebt alleen maar een “sleutel” nodig. 

De kosten van dit systeem worden op een zelfde basis berekent  als bij de mobiele telefoon gebruikelijk is..
Voor huiskamer gebruik is het systeem te duur om aan te schaffen. |
Wie wil de verkoop in Nederland op gaan pakken?
Interesse?.  email Frank 

“Wanneer de hersenen gezond zijn, ben je gezond.

“Bewustzijn, Spiritualiteit bevind zich  in de materie van ons lichaam.
Als je denkt aan de hersenen en het zenuwstelsel, aan de dendriet aan de axon, dan  is er een synaps of vonk
Het is tussen deze ruimtes dat de neurotransmitters worden aangewakkerd.
Deze ruimte bepaalt hoe onze… zenuwen met elkaar communiceren.
Daarom is een goede celvocht huishouding ook zo van wezenlijk belang. (zuurgraad, voeding, water ea)
In deze ruimte huist namelijk ons geestelijk lichaam . Ons bewust zijn.

De makers van dit systeem ontwikkelde een programma met de computer als hupmiddel.
Het programmea werkt op het energie-lichaam en  het onderbewuste, om duidelijk aan te geven wat je ervan weerhoudt, te zijn wie je bent. Je blauwdruk.

Door het invoeren van naam, geboortedatum en plaats  in het biofeedback programma, kan ik  frequentie’s vinden die nodig zijn voor het  hologram van de persoon, voor een persoonlijk afgestemde uitzending. (=healing) Men  krijgt veelal opmerkelijke resultaten en velen voelen zelfs ook de  invloed van uitzending tijdens de reconnect behandeling. “Daar alles energie is en je  geest de informatie die het nodig heeft krijgt, zal het een healing proces veroorzaken”.  Het filmpje van Greg Braden maakt al veel duidelijk

sQan als hulpmiddel, geeft je de “energie”  voor je overtuiging, je wensen. Dat is dat de start  van weer beter in je vel komen te zitten.Je vertrouwen in sQan zal datgene manifesteren, wat je dat graag wilt en ben je het dus zelf die dit gaat waar maken in het Veld waarin wij leven.

Frank; Bonte – www.nulpuntenergie.net
ambassadeur en operateur van dit holistisch werkende systeem

Hoe wonderlijk sommige ontwikkelingen op niet wetenschappelijk onderbouwde bewijzen ook moge zijn,wij zijn van mening, niet meteen te gaan oordelen en zelf op onderzoek te gaan. Wees kritisch. Hoe voelt het voor je?  Neem zelf je verantwoording. Er is veel meer dan op scholen en universiteiten wordt (af)geleerd. Einstein en Darwin liggen nu ook onder vuur. Ga zelf op onderzoek.


Dit systeem maakt gebruikt een nieuwe techniek op basis van Holographic Scaling.Een “gegeven” dat steeds meer aandacht krijgt. sQan levert de mogelijkheid belastende gevoelens die we ingeprent krijgen door bewustzijns technieken zoals mindcontrole te neutraliseren. Je komt weer bij je essentie.

Met behulp van dit systeem is het mogelijk iemand advies te geven over de rol die hij/zij speelt in het grote spel hier op aarde. Men kan inzicht krijgen hoe uit deze dualiteit te stappen en te komen naar een situatie die innerlijke vrede geeft.Daardoor worden “vanzelf”  gezondheidsklachten en problemen opgelost. Zelfgenezend vermogen.

De zin van het leven wordt duidelijk. Gezond en gelukkig worden. Je kunt het systeem ook gebruiken om je eigen beslissingen te optimaliseren.

Zie hier hoe Lucas Slager van Centre Lothlorien het heeft samen gevat, tijdens de energieweek 2012.

Zie hier wat  Greg Braden over deze materie zegt.


“Reconnect” is een  techniek die de “gemeten” disbalansen kan harmoniseren.
Het is een ieder vrij, nogmaals het spel te gaan spelen •f de essentie van “het spel in de speeltuin van het leven” te begrijpen.  Bewust worden. Gezond en gelukkig worden of nogmaals de “shit” te ervaren.

Bekend van de ervaringen met “Alex de papagaai”*  is, dat de “kennis/informatie” niet in de mens zelf zit, maar door de mens uit “het Veld – Universum” (Lynn MacTaggert) wordt gehaald. De fysieke mens is daarvoor uitgerust met een “zend/ontvanger” (Pijnappelklier) die afgestemd kan worden op  “het Veld”. Al wat is. Ontwikkel deze gave weer. Maak je vrij van het huidige oude wereld systeem van angst en macht.
Begrijp wie je in essentie bent.

Onderzoek

Dit systeem heb ik nu sinds september 2010 mogen onderzoeken op zijn praktische mogelijkheden. Het is een krachtig gereedschap gebleken dat veel perspectieven biedt. Grootschalig inzetbaar. Het is een 21e eeuw  techniek, die een zinnige aanvulling voor de huidige zorgsector gaat worden.Daar niet met fysieke middelen wordt gewerkt, zal de Codex Alimentaris niet van toepassing zijn. sQan is een aanrader voor mensen die beslissingen moeten nemen en zelf (nog) niet de gave hebben volledig op eigen intuïtie/kennis te vertrouwen.

Mijn ervaring

Hierbij een korte beschrijving van het werken met dit systeem, waar men gebruik maakt van een enorme data/kennis bank met >1.000.000 mogelijkheden, met een zeer snelle toegang en uitslag van de “gegevens”. Het is een verzameling van bestaande databanken (bundelen van kennis/krachten) die tegelijk geraadpleegd kunnen gaan worden.  Er is een  constante uitbreiding van de Kennisbank. Het is een doordacht concept, door eenvoud in gebruik en lage kosten.

Gebruik

Het is bedoeld als instrument voor het bevorderen van  ons welzijn en bewustwording. De eerste stap is, dat de om advies vragende persoon toestemming geeft voor het maken van een scan van zijn/haar situatie/gezondheid. Via internet  ga je naar een website, waar sQann kan worden opgeroepen. Het programma op je laptop, start door een “sleutel”  in de USB poort te steken. Vanaf dat moment, en dat is het unieke van dit systeem, gebeurt alles verder extern. (in de cloud) Plaats je vinger op de programmasleutel, en binnen 15 sec. ben je ingelogd. Vul in:  Naam, geboortegegevens en geboorteplaats.

Dat is alles.

Resultaten

Het menu biedt de keuze: een snelle “overall scan”, of specifieke scans. Opvallend snel (5-20 sec.), zijn de gegevens, in volgorde van belangrijkheid overzichtelijk op je beeldscherm te zien. Dat geeft inzicht over die “fenomenen”  waarmee de persoon in “het Veld” resoneert. Bij mijn gebruik van dit systeem, bleek dat de “proefpersonen” de informatie die zo te zien was, relevant vonden. Het hielp hun beter inzicht te krijgen van de problemen waarmee zij worstelden. Dit proces kan al eenvoudig met een telefonisch consult gedaan worden. Na een “Reconnect” programmering  kon de behandelde persoon aangeven, dat men het als zeer postief ervoer. Men voelde het zelfs als men op afstand werd behandeld.

Bevindingen

Mijn ervaring is dat een eigen inbreng (intu‹tie) zeker meespeelt in het healing/bewustwordings proces.

Verder blijken resonanties heel vaak op het psychische vlak te liggen.  (~80%) Verder bleek ook dat veel problemen al in de kindertijd zijn ontstaan. Bij gebruik van dezelfde databanken is de uitslag herhaalbaar. (met Theo uitgetest) Men kan dus met meerdere onderzoekers informatie delen!. Door innoveren, ontwikkelen etc. kan men een immer groeiende Kennis Bank opbouwen. Het scannen van bedrijven, groepen, teams, dieren , landbouw, veelteelt ea is mogelijk. Heel fijn was dat ik via een Excel sheet mijn 2500 symbolen van Donave kon laten invoeren. (gedaan door de dochter van woonbioloog Theo Hooijer, die ook ervaring met dit systeem heeft opgedaan).
Donave komt overigens vaak voor in de uitslagen.

Specificaties

In mijn ogen zijn de belangrijkste eigenschappen van  sQan:

  • Meteen begrijpbaar en inzetbaar.
  • Snelle en herhaalbare scans.
  • Lage instapkosten en aanpasbaar voor jouw specifieke gebruik..
  • Een geavanceerd beveiligd systeem.
  • Het zoeken naar resonantie/hits gebeurt elders op een zeer snelle computer/server.

sQann heeft diverse mogelijkheden, waaronder de “Reconnect* en aanmaken van flesjes met de informatie*,maar ook andere zaken zijn mogelijk gebleken. Heel fijn is de mogelijkheid je eigen databank in te kunnen voeren en desgewenst te delen met andere gebruikers van dit systeem.  (Gratis of tegen een kleine gebruiksvergoeding).

Kosten

Helaas is dit systeem minder geschikt voor de hobby‹st, daarvoor is de investering te groot.
Echter een jaartje ermee uittesten is weer veel goedkoper dan enig systeem te kopen.
Dit vind ik ook een groot pluspunt van dit systeem. Het vooral is bedoeld voor artsen, therapeuten, specialisten, managers.

De soft- en hardware is op basis van gebruik/contract.  Alleen een “sleutel” is nodig. De prijs wordt bepaald door de hoeveelheid werksets die men nodig denkt te hebben. Mocht het systeem je verder niet bevallen, dan betaal je alleen de setup kosten en gebruiksduur. Updates van nieuwe aanpassingen zijn automatisch!! Er is een online ondersteuning. Mooier kunnen we het niet maken.

Verdere informatie:

Voor vragen/aanschaf/behandeling van dit systeem.
Frank Bonte,  email:    – Woonbioloog & Heelheidswetenschapper
Ik mag/kan je dan doorsturen naar de ontwikkelaars van dit systeem voor vragen.
Doe ik zelf een sQan voor U, dan is dat op vrijwillge bijdrage.

Aanvulling: Bron: http://normaalpara.integralegeneeskunst.org

Wij leven allen binnen een beperkte “bewustzijnshorizon”, onze normale “werkelijkheid”.
Daarbuiten bestaat dezelfde werkelijkheid in een vorm die ons (nog) niet bekend is.
Ons eigen bestaan is (kosmologisch) ontstaan vanuit “die”werkelijkheid, “daarbuiten”

Möbiuslus

Möbiuslus

 

Ons lichaam is onze verbinding met onze omgeving. Al onze cellen en organen functioneren als een “MöbiusLus” ze verbinden buiten en binnen.Elke communicatie tussen mensen is gebaseerd op communicatie van onze cellen. Ons bewustzijn functioneert op 4 niveaus.Zelf – relatie – groep en mensheid/uni Versum.

Het is mogelijk gebleken met sQann in ons Universum of “al wat is” of Akasha kronieken in te loggen. Daarbij de disbalans van een systeem (mens) weer in balans te brengen.

Het is ook interessant te lezen over de palmbladeren. Een techniek die al heel oud is om voorspellingen te doen. Aan het eind van het artikel vraagt de auteur die onderzoek heeft gedaan zich af  of tijd wel bestaat. Alles in NU.