0.nieuws augustus 2022

Apparaten met “vrije energie”

 

WAARSCHUWING WAARSCHUWING WAARSCHUWING!
GEEF GEEN GELD AAN MENSEN DIE BETROKKEN ZIJN BIJ “GRATIS ENERGIE”!!!!
Er bestaan ​​verschillende legitieme vrije-energieonderzoekers, maar ze geven geen enorme bedragen uit aan advertenties zoals de oplichters doen. Je hebt waarschijnlijk nog nooit van ze gehoord. De mensen die brede publiciteit nastreven zijn bijna allemaal oplichters. Als iemand grote hoeveelheden geld verdient met het verkopen van boeken en video’s op gratis energie, wees dan erg achterdochtig. Als iemand plannen verkoopt voor “echte” apparaten met gratis energie, zijn ze afzetterij.Verspil uw geld niet. Of als iemand “dealerschepen” verkoopt of investeringsmogelijkheden voor een gratis energiebedrijf verkoopt, houd dan uw portemonnee vast en REN! Of, als u ze al uw geld in handen hebt gegeven, vraag om een ​​bewijs van het FE-apparaat en kijk welk excuus u krijgt. (Het zal een zeer overtuigend excuus zijn. Oplichters gedragen zich niet stiekem. Oplichters overleven omdat ze veel eerlijker en eervoller lijken dan een normaal persoon.) Onthoud dat de “oplichter” in “oplichtingsspel” “vertrouwen” betekent. Ze winnen eerst uw vertrouwen, daarna gaan ze achter uw geld aan. Hoe zie je het verschil tussen een oplichter en een echt product? Makkelijk: als je ze geld geeft voordat je een werkend FE-apparaat ontvangt, dan is het altijd oplichterij.

Zie verder:

 

Nu meer mensen bewustworden welke krachten zij zelf hebben is het onderzoek en gebruik van de JoeCell weer opgepakt. Zuiniger rijden.
Lukt het je nog niet zelf de straling te onderdrukken gebruik dan een hulpmiddel. De Neutralisator en/of HQR Card met teruggeef garantie.

Post navigation