0.nieuwsbrief – 20150507

2015-05-07 17_45_04-De ware geschiedenis van de mens deel 1(3) - 0.tv - YouTubeInternet geeft ons veel informatie en ik ervaar momenteel een blij gevoel dat ik begin te begrijpen waar het allemaal om gaat en vooral wat “mijn spel in de speeltuin van het leven” is.
Johan Oldenkamp komt nu met informatie die mij toch wel heel erg aanspreekt.
Deel 1 van de lezing is gewoon op internet te zien.
Deel 1,2 en 3 van deze lezing zijn per “wetransfer” verkrijgbaar  – € 2,00
De hele lezing (4,5 uur) en meer staan ook op een USB stick..
USB stick (kosten + porto) € 12,34  máár dan tevens vele andere interessante video’s.
Stuur voor beide aanvragen een email (adres) en uiteraard is een extra donatie welkom voor onderhoud van de 0.site en nieuw projecten.

Ambien is verbonden met een familie van geneesmiddelen genaamd sedativa of hypnotica. Het is een kalmerend middel-hypnotiserende geneesmiddel dat wordt geleverd met een aantal eigenschappen van benzodiazepines. Dit rezeptfreitabletten.com ambien is een slaappil die spierverslappende en anticonvulsieve effecten brengt. Het komt in twee vormen: pillen en sprays. Ambien wordt alleen gebruikt voor volwassenen, en het biedt de korte termijn effecten. Dit is niet voorgeschreven voor kinderen. De dosis slaappil afhankelijk van de anamnese, leeftijd, geslacht en drugs die voortdurend worden gebruikt. De standaarddosis van Ambien voor volwassenen is 10 mg per dag. Als je spray of verlengde afgifte met behulp van 12,5 mg dosis wordt voorgeschreven door de artsen. Voor oudere volwassenen, de aanbevolen dosis van 5 mg Ambien voor conventionele tabletten of 6,25 mg tabletten.
Lees hier meer informatie
Email: [email protected]

Als ik de ervaringen van Johan Oldenkamp en Martijn van Staveren bestudeer, zie ik dat Johan met de BRON als referentie werkt en Martijn meer volgens het buitenaardse fenomeen zijn verhaal opbouwt. Wat is jouw geloof.?

En dan blijkt dat de “Archonten” nog steeds de mensen in hun systeem vasthouden.
Althans dat is een visie die momenteel veel de ronde doet.  Een boeiende gedachte.  Mindcontrole?.

mindcontrolEen “reset” van het je geloof systeem kan een oplossing van je aardse problemen zijn.
Dr. Ilija Lakicevic, research professor zegt het is allemaal MM (Mind Masturbation). Zijn advies is:  Let op je ademhaling en “I’am that I’am”
Hij gaf in 2014  4 zeer interessante  lezingen in Zaandam.   (waaronder deel 4 “make your own FE device”)

 

De nieuwe dokters verwijzen het Archonten verhaal  naar het rijk der fabelen.
Wij zijn allen al onsterfelijk. Vraag hun gratis deel 3 aan.(pdf)  Mijn tip.

De Schumann-resonantie (workshop), waar bijvoorbeeld Anton Teuben en ook anderen mee werken is wel al een goede stap tot bewustwording en gezondheid.
Je zelf weer in je 0.zetten. In BALANS.

En dan kwam ik kortgeleden bij een 0.ter die nu wetenschappelijk de wetmatigheid van de kracht van de gedachten heeft kunnen aantonen in een petri-schaaltje.
De nieuwe biologie of Epigenetica genoemd.  Volg een workshop over dit item waarbij de pijnappelklier weer centraal staat..
Hierbij nog een korte video van Bruce Lipton die een goed inzicht geeft over de nieuw inzichten.

Verder ervaar ik dat ik zelf, bestaande uit een verzameling van ~50 biljoen bewuste cellen een wereld op zich zelf ben in de micro- en macro-cosmos.  Zo boven zo beneden.  Ik ben.
Prachtig toch….