Angst is een frequentie (informatie)

Hier een uitstekend artikel over ANGST op wanttoknow. Probeer zonder angst te leven.  Begrijp wat angst kan doen. Blijf je verwonderen. Blijf lachen. Maak kontact met de "bron" Met angst probeert de CABAL je weg te houden van je "bron"

Het lijken twee werelden, de Aardse fysieke manifestatie en de spirituele, onzichtbare wereld. Het lijken twee verschillende werelden, maar dat is vanzelfsprekend onzin. We zitten met z’n allen in ‚‚n groot veld, waarvan alleen slechts delen vaak niet direct zichtbaar, noch direct bereikbaar, noch direct bewust zijn. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze er niet ‘zijn’.. Wanneer we ons bewust worden van onzichtbare, spiritueel-mentale processen, dan ‘zijn’ ze er wel degelijk..!

Wanneer je praat over een menselijk fenomeen als ‘angst’, dan is nou d t juist een goed voorbeeld van een niet-zichtbaar fenomeen, dat wel degelijk aanwezig is. En daar waar ‘angst’ een natuurlijk proces is om een wezen te ‘waarschuwen’ voor gevaar, daar kan deze angst, die zich ook als een ‘frequentie’ laat lezen, natuurlijk ook misbruikt worden. Want de eigenschap van angst dat wezens door die angst op een soort ‘automatische piloot’ gaan functioneren, is natuurlijk een heerlijk instrument in handen van hen, die willen manipuleren en heersen..!

En verrassing, we w¢rden al gemanipuleerd op grote schaal en al eeuwenlang. Er is in de mens een soort vanzelfsprekendheid ontstaan van ‘leven-met-angst’.. Andersom gezegd: een soort vanzelfsprekendheid in ‘leven-in-manipulatie’..Besef dat, zoals het in de tekst staat: “ ‘Angst is een energie die wordt gestimuleerd; angst is een ‘gereedschap’ om te manipuleren en waarmee de onbalans van macht in stand wordt gehouden. Angst is een frequentie.’

En ineens staan al die angstverhalen dan ook in een ander perspectief. De angstverhalen over een epidemie, de angstverhalen over een financi‰le ineenstorting, de angstverhalen over oorlogen en dood en zo kunnen we nog wel even door gaan..De angst om te sterven.. Maar het kan ook anders! Wat dacht je ervan om dit ‘angst-instrument’ om te draaien en z‚lf dit wapen ter hand te nemen? Het wapen te gebruiken om die angst IN jezelf te transformeren! Een paar simpele technieken en vooral de bereidheid t¢t transformatie, zijn al een heel krachtig begin. Krachtiger dan je waarschijnlijk ooit geleerd is!

In dit artikel vertelt ‘het Team’, dat via de Amerikaanse Peggy Black al jaren ‘licht’-informatie doorgeeft, over deze transformatie van angst. Over de transformatie van de chaotische-frequentie van ‘angst’ naar de coherente frequentie van creatie. De enorme veranderingen die op Aarde plaatsvinden en die al het gevolg zijn van de stijgende frequentie die ook onze planeet doormaakt, lopen volgens het ‘Team’ in de pas met onze persoonlijke processen. Maar de relatieve eenvoud van de boodschap doet echter niets af aan de krachtige energie‰n die ‘angst’ kunnen triggeren. Dagelijks via het nieuws, via welk kanaal dan ook. Maar nogmaals, deze energie‰n zijn niet z¢ krachtig, of wij kunnen ze w‚l de baas..!

 

Lees verder bij WantToKnow: http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/angst-is-een-frequentie/