BOHM: gemeden door reguliere wetenschappers van zijn tijd [video]

Infinite Potential vertelt het verhaal van de man die Einstein zijn “spirituele zoon” noemde en de Dalai Lama zijn “wetenschapsgoeroe”. Als briljant natuurkundige en ontdekkingsreiziger van het bewustzijn, zijn Bohms diepgaande inzichten in de onderliggende aard van de werkelijkheid en de onderlinge verbondenheid van het universum en onze plaats daarin werkelijk verreikend.

Bohm stelde een theorie voor die relativiteit en kwantummechanica verenigde, twee schijnbaar tegengestelde verklaringen van waarneembare verschijnselen.

Waarom werd deze revolutionaire denker gemeden door reguliere wetenschappers van zijn tijd?

De gesprekken die gedurende een kwart eeuw tussen David Bohm en Jiddu Krishnamurti plaatsvonden, leverden zowel zinvolle inzichten als richtlijnen op over de oorzaak en oplossing van veel van de problemen van de mensheid. Krishnamurti was een van de grootste invloeden van Bohm. Beide mannen maakten zich zorgen over onze toekomst en de bron van de onsamenhangendheid van de mensheid en zochten samen naar antwoorden.

 

For limited time only! Fetzer Memorial Trust presents for free INFINITE POTENTIAL. ** Come to free, live panel dialogue: “Krishnamurti, Bohm & Edges of Transcendence.” Aug. 29, 1:15 PT. Reserve your spot: https://www.infinitepotential.com.