De Watermolenanalogie

Veronderstel eens, als u wilt, een waterrad dat een molen aandrijft. En een sluispoort stroomopwaarts in een rivier, die een gedeelte van het rivierwater in de sluis afleidt naar het waterrad wanneer de sluispoort in de rivier wordt geopend.
Het afgeleide water stroomt over het waterrad, zodat het aangedreven wordt. Het gebruikte water stroomt weer terug in de rivier onder de molenplaats.

Welke dwaas zou nou een katrol op het waterrad verbinden aan een kabel die loopt van de katrol naar de sluispoort, zodat als het rad draait, een gedeelte van de draaikracht werd gebruikt om de sluispoort te sluiten en zo de watertoevoer af te sluiten?

Als men dit deed, terwijl de sluispoort werd geopend, zou het waterrad slechts draaien totdat de sluispoort zich weer sloot. Dan zou men moeizaam moeten zwoegen om de sluispoort weer te openen, en weer te openen, en weer.

Geen zelfrespecterend "waterrad ontwerper" zou een dergelijk ondenkbaar, krankzinnig ding doen.
Maar dat is precies wat wij elektrofysici, en wetenschappers opgeleid zijn om te doen! Wij hebben helemaal geen energie-ingenieurs of energiewetenschappers; in plaats daarvan hebben wij alleen machtsingenieurs en machtswetenschappers. Wij hebben alleen energiebronmoordenaars!

In dit document, zullen wij proberen "een van de opmerkelijkste en onverklaarbare aberraties uit de geschiedenis van de wetenschap te rectificeren.

Externe energie is gratis, alleen bronenergie kost.

Zoals Tesla de conventionele electromagnetics energie-ingenieurs noemde, zullen wij slechts eenmalig voor onze energiebron moeten betalen, en dan zullen wij net zo veel energie als we willen kunnen gebruiken.

Hier is het magische geheim van vrije elektrische energie: De energie in de externe lading is absoluut vrij, en het is altijd vrij in om het even welke energie, de enige energie waar u voor moet betalen, en ooit voor heeft moeten betalen, is de energie die u gebruikt om uw eigen primaire bron te doden.

De enige energie die inspanning/euro’s "kost" is de energie die gebruikt wordt om de "sluisdeur te sluiten" en de primaire bron om zeep te helpen. Uw elektriciteitsbedrijf betaalt zelf niet voor de verzamelde energie op het elektriciteitsnet waarop uw huis is aangesloten.

In plaats daarvan, berekent uw elektriciteitsbedrijf u voor haar eigen onwetendheid. Het presenteert u de rekening voor haar krankzinnig gebruik van haar eigen vrij gegenereerde elektroenergie om de bipolariteit in elk van haar generators voortdurend te doden, daarbij doodt het voortdurend de bron van vrije elektronen van die energie generators.

Fragment uit het boek:
THE FINAL SECRET OF FREE ENERGY
1993 T. E. Bearden

ref: bron website