E-Cat (Rossi) informatie

Een nieuwe website voor de informatie over de E-Cat en aanverwante systemen
Omdat veel mensen (begrijpelijk) de artikelen over de E-Cat die op ufowijzer staan niet aan familie, vrienden, bekenden, media, politiek, bedrijven, enz. durven te sturen omdat de link met UFO’s door de ontvangers meteen gemaakt wordt en omdat zoiets de geloofwaardigheid (helaas) teniet doet, heb ik (Paul Harmans) een aparte website gemaakt en on-line gezet. Dat wordt de website waarop voortaan de informatie over de E-Cat technologie wordt weergegeven.


 

 http://www.e-cat.co.nl

Een mooi initiatief van Paul Harmans. (www.ufowijzer.nl)

Het wordt allemaal weer veel mooier voorgesteld als het in werkelijkeid is.
Lees het uitstekende research van de handel en wandel van het team rondom Rossi.

 

Aanvulling 02-12-2011
Onlangs heeft hij een demonstratie gehouden met een prototype waarbij er 480kW werd geproduceert door zijn E-Cat 1MW unit
SAMENVATTING:
In de E-Cat (Energy Catalyzer) vindt er z.g. koude kernfusie plaats met als “brandstof” kleine hoeveelheden nikkelpoeder en waterstof met een nog geheime katalysatorstof om een veilige en schone vorm van warmteenergie te produceren.
Deze vorm van nucleaire fusie heeft dus geen radioactieve materialen nodig, produceert geen radioactief afval en stoot geen vervuilende stoffen in het milieu uit.
De lage prijs en de diverse andere voordelen kunnen ervoor zorgen dat dit de zo gewenste oplossing voor de energiecrisis lijkt te zijn en misschien ook wel positief kan bijdragen aan de huidige economische crisis.