Harry Oldfield maakt subtiele energievelden zichtbaar!

Harry Oldfield – een nieuwe manier van waarnemen.
 
Nadat ik bij Herman Hegge, van de Frontier Bookshop te Amsterdam was geweest om samen energetisch werk te doen, nodigde Herman mij uit om de Nexus conferentie bij te wonen in Amsterdam op 1 mei jongstleden.
 
Het was een buitengewoon interessante conferentie met sprekers van over de hele wereld. Ook aanwezig was Harry Oldfield. Een vrolijke Engelsman, welke mij met zijn verhaal en humor meteen inpakte.
 
Harry Oldfield vertelde een verhaal over Aura’s en energie velden. Een gebied waar ik al langer erg in ge‹nteresseerd was. 

 
Het begon, met het verleden zoals altijd. Met de eerste ontdekking dat een menselijk lichaam een energie veld bevat, de zogenaamde Aura. Dat deze aura zichtbaar kon worden gemaakt met een techniek, genaamd Kirlian fotografie.
De allereerste technieken gebruikte hoogspanning en cre‰erde nog geen kleuren patronen. Zie onderstaande foto van een blad.

 

 

De nieuwere technieken konden wel de aura in kleur vastleggen. Maar slechts een foto.
 
Onderstaand is een aura foto welke een aantal jaar geleden van mij werd gemaakt.
Het verhaal ging verder en werd steeds mooier.
Harry vertelde hoe hij in zijn onderzoek steeds meer leerde over hoe het menselijk lichaam nu is opgebouwd. Hoe het niet slechts een fysiek lichaam is, bestaande uit vlees en botten. Maar dat er een energetisch lichaam was, welk wij "meestal" niet met het blote oog waarnemen. Hoe hij zo zeer door de Kirlian fotografie was gefascineerd, dat hij besloten had om dit concept geheel uit te zoeken en te verbeteren.
 
In zijn zoektocht leerde Harry steeds meer over trillingen en over alles wat is.
Hij ontwikkelde nieuwe technieken gebaseerd op trillingen, gebaseerd op kristallen en ontwikkelde verschillende soorten filters, waarmee hij op een andere manier de "realiteit" kon waarnemen.
 
De resultaten waren werkelijk waar ongelooflijk mooi en baanbrekend.
 
Zo is Harry nu in staat om het energetisch systeem van een mens op video vast te leggen in "real time". Wat zo veel wil zeggen dat je letterlijk je energetisch veld kunt filmen.
Harry demonstreerde dit met een aantal video fragmenten, waarbij hij niet alleen mensen, maar ook dieren en "heilige plaatsen" zoals een stonehenge filmde.
 

Bovenstaand een tweetal foto’s van een vrouw voor en na een energetische behandeling.
Tijdens al zijn onderzoek naar de energie velden welke overal bestaan, leerde Harry dat hij ook de energie velden kon manipuleren met behulp van frequenties en kristallen. Dit houdt simpelweg in dat Harry in staat is met behulp van kristallen en frequenties oneffenheden in energie velden te balanceren en mensen en dieren te "helen".
Toen ik de videobeelden van Harry zag, waarin hij de energie velden vastlegt, herkende ik deze meteen omdat ik dit op dezelfde manier waarneem als ik mensen behandel.
Ik sprak Harry aan en vertelde dat ik hetzelfde zag, zonder camera wel te verstaan.
Harry deelde mij mede dat hij meerdere mensen had gesproken die zoals hij het noemde: ¨ The gift of sight ¨ hebben. En dat al deze mensen aangaven dat zij de energie velden op dezelfde manier waarnemen.

Vervolgens vertelde ik Harry dat ik mensen behandel door onder andere deze energie velden te balanceren. De zogenaamde "Healing". Hierop vroeg Harry mij een healing te doen, in de workshop, welke hij even later zou geven.

Tijdens de workshop/demonstratie welke Harry gaf aan een groep van ongeveer 30 mensen, toonde Harry live hoe zijn camera systeem werkte, waarmee hij de energie velden van alle aanwezigen filmde.

Tevens toonde Harry een technologie, welke hij ontwikkeld had, waarmee hij door middel van frequenties en kristallen, met een simpele meter een mens kon "doormeten".
Hij kon erg accuraat aangeven waar de betreffende mensen een blokkade hadden, waar ze trauma’s of verwondingen hadden opgelopen of waar ze zelfs ontstekingen hadden.

Tesamen met de camera beelden, was ik getuige van een meting bij een persoon, waarna een healing met kristallen plaats vond. Alles was duidelijk te zien op de camera beelden. Waar de persoon in kwestie een zeer rode kleur had in zijn kaaklijn. De persoon bleek een week eerder een ingrijpende behandeling aan zijn tanden te hebben gehad.
Harry behandelde deze plek met een frequentie en een kristal. Wij, de hele groep, zagen hoe de pijnlijke plek, van rood naar blauw verkleurde op het beeldscherm en hoe de persoon in kwestie voelde en aangaf dat de ontsteking/pijn weg trok.

De techniek welke Harry gebruikte met kristallen om te "healen" noemt Harry: Electro crystal systems.
 

 

Harry vroeg tevens een deelnemer uit het publiek om een "scan methode" met de kristallen te demonstreren. Deze persoon bleek een cyste te hebben onder zijn hart.
Dit werd gedemonstreerd via een simpele meter, waarbij de wijzer uitsloeg als er een tekort aan energie was op een plek in het lichaam.

Vervolgens vroeg Harry mij een healing te geven op de specifieke plek.

Nadat ik de healing had gegeven en aangaf dat de healing voltooid was, herhaalde Harry de meting en zagen wij met zijn allen dat de meter "0" aangaf, wat betekende dat de plek welke eerder in onbalans was, nu in balans was.

Dit is naar mijn weten het eerste systeem, welk wetenschappelijk, met toetsbaar bewijs aan kan tonen dat mensen helende vaardigheden bezitten. Buiten het feit dat er eindelijk wetenschappelijk aan kan worden getoond hoe er energetisch genezen kan worden, zijn de ontdekkingen van Harry en zijn technologie‰n een enorme stap vooruit, waarin wij met zijn allen meer inzicht krijgen in de "nog niet voor iedereen" zichtbare wereld van energie velden.

Meer informatie kunt u vinden op de volgende webpagina’s:
  Door Rene Reijnders – RR Coaching