Het is maar een verhaal…

Het is maar een verhaal/spel….

Vraag je je ook wel eens af waarom je hier op aarde bent?
Als tijdelijke sterveling, met al die ellende?
Wat doen we er aan? Is hyperschall de oplossing?


Mijn gevoel zegt dat ik hier op aarde ben om te ervaren wie ik ben. Ik heb al vele levens gehad en ben nu op aarde gekomen om hier nu mijn spel te spelen. Herinneren wie ik ben. Human (=godmens)
Daarvoor komen er allerlei dingen en mensen op mijn pad, die mij iets te vertellen hebben om me te laten zien (spiegel) wie ik ben en dat ik al “vrij” ben.
In mijn werkzame leven was ik al met computers bezig.
Zo is dit jaar een “echte wetenschapper” met titels, op mijn pad gekomen (master Ilija), waar ik veel inzicht door heb gekregen. Zijn ervaring is óók, dat de wetenschap te kort schiet.  “Men” wil echter niet naar zijn visie luisteren.
Zijn visie staat nu op Youtube.

Ook anderen komen met “Het is maar een verhaal”.  cq Computerspel

 

Mijn volgende leerzame ontwikkeling is nu de “vrije mens” gedachte. Ben ik werknemer van de Staat? Hoe is dat zo gekomen? Wat moet ik mee?
Nu dus weer die vervelende belastingdienst. Wat kunnen we zelf ondernemen?
Daarvoor komt Luca nu naar Zaandam om zijn workshop te houden hoe hun wetten beter te kunnen gaan toepassen. Het zou ons veel geld kunnen besparen.

Maar bedenk wel actie=reactie. En de NWO wil ons graag in dat spel houden. Verdeel en heers. Vele pioniers hebben de afgelopen jaar daar hinder van ondervonden. Want “ze” zijn ook zo geraffineerd bezig.
Ook, voor Luca is het een ontdekkingsreis, om te gaan ervaren waar hij mee bezig is.
Ja, ik weet dat er verschillend over Luca wordt gedacht. En “het bewuste” filmpje wordt nu wéér rondgestuurd. Maar wie ben ik om te oordelen. Bepaal zelf welk spel je wilt spelen. De workshop geeft je inzicht in een aspect van de vele.
Maar “iemand” denkt daar blijkbaar anders over en zo spelen we het spel weer verder.
Maar wat gaat het nu allemaal over ….?2014-12-12 18_24_48-CoMed-Hyperschall-Teil-4(1).pdf - Foxit Reader

Als je tot inzicht bent gekomen dat alles maar een spel is, stel ik voor dat je nu kennis neemt van:
https://nulpuntenergie.net/blog/ruimte-energie-volop-aanwezig/
Want dan zie je de essentie van mens-zijn.
Er bestaat een natuurlijke draaggolf die veel sneller dan het licht is. Tesla- scalaire-, of longitudinale golven. (nulpuntenergie)
Het is een “draaggolf” waar wij onze intentie en liefde op kunnen zetten!!!!.  Wij zijn het zelf die deze wereld hebben gecreëerd, dus kunnen we ook met deze wetenschap de aarde weer omvormen tot een paradijs.!!!
Met het bewust maken van dit spel (misinformatie), kom je op het punt, dat je er achter komt wie je werkelijk bent. Wie die anderen zijn die er zo’n puinhoop van maken en ook waarom.
Steeds meer mensen gaan het gelukkig begrijpen.
We praten al over een omslagpunt.

2014-12-12 18_25_24-CoMed-Hyperschall-Teil-4(1).pdf - Foxit ReaderMaak studie van de ontdekkingen van bijvoorbeeld Gebbensleben en Balck !.
Ga er mee aan de slag in je dagelijkse leven.
Misschien kunnen we dan het proces van de transhumane mens nog stoppen.
Mijn ervaring is nu, dat je gezond en gelukkig wordt. Wie wil dat niet?

Frank;
www.frankbonte.nl