Ionisatie – viruskiller

DE ENIGE OPLOSSING TEGEN 97 PROCENT VAN ALLE VIRUSSEN, BACTERIEN, ZIEKTEVERWEKKERS ALS CORONAVIRUS COVID-19

IN ALLE GEBOUWEN, VOERTUIGEN EN SCHEPEN IN NEDERLAND, WERELDWIJD.

WAT IS EIGELIJK EEN NEGATIEVE IONISATOR GENERATOR ?

 

Vragen:
Waar koop je zo’n ding.?
Voor in de auto in China (super goedkoop). Cigarette aansteker –  zoek bij Wish op car ozone
Ook een eenvoudige uitvoering kost in China niet veel – zoek op Ozone generator.
Nu is het wel zo dat bv de lamp  en (EPPA) filters dan meestal ontbreken.
Maar het effect aantrekken stofdeeltjes/virussen blijft wel bestaan.
Nadeel langere levertijd.
In Nederland die wij gebruiken zie Cleanair-online.nl  type CA-401

Tip van Ineke – zie https://www.sttlelystad.nl/product/boneco-ionizer-p50-zwart/

 

NEGATIEVE IONISATOR GENERATOR :

 

Van inspreker R.M. Brockhus

Geachte commissieleden om met de deur in huis te vallen. Wat ik hier kom vertellen is dat op eenvoudig manier virussen en ziekteverwekkers kunnen worden bestreden met negatieve ionisatie. Dit op advies van diverse Zweedse universiteiten die deze ionisatiewerking al in 2015 hebben aangetoond met een onderzoek samen met het Zweedse Karolinska Instituut en de universiteit van linköping. Dat rapport werd gepubliceerd in het gerenommeerde Nature Scientific Reports. Het onderzoek toonde aan dat ionisatietechnologie ook verspreiding via de lucht van virussen kan voorkomen.

 

Het Karolinska Instituut is de grootste en bekendste medische universiteit van Zweden die elk jaar de Nobelprijs voor de geneeskunde benoemt. Ook wordt
ionisatie besproken in een rapport van het RIVM dat ging over ionisatoren en de gezondheid uit het jaar 2010. Dit rapport verdween plotseling van de website van het RIVM na de uitbraak van het coronavirus. Waarom?

Het is weer opgedoken bij Sociale Databank Nederland. Het is een absolute noodzaak om dit verzwegen onderwerp in de commissie en ook in het openbaar in de politiek ter discussie te brengen. De oplossing in de strijd tegen alle virussen en ziekteverwekkers is eenvoudig. De heer Ton Rademaker geeft aan dat door een effectieve en veilig manier via negative ionisatie van de lucht virussen, bacteriën en ziekteverwekkers kan verwijderen, waaronder ook corona virussen als Covid-19. De doofpotten WHO, RIVM en de politieke top van Nederland de deze corona crisis hebben toegestaan. Zij staren zich vooral blind op een vaccin, waarvan de werking en risico’s later pas zichtbaar worden. Het RIVM en het bestuur van Nederland wil om onduidelijke reden niets weten van ionisatie en zetten liever in op vaccins die dan wereldwijd flinke winsten opleveren.

Ook is het mogelijk dat met vaccinatie de industrie niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor letselschade door vaccins. Helaas wegen politieke en economische belangen hoger dan de volksgezondheid. Het bouwbesluit moet worden aangepast voor alle gebouwen in Nederland. In Wuhan in China is op advies twee Nederlanders Ton Rademaker en Cindy Wang in alle ziekenhuizen geïnstalleerd om alle virussen te bestrijden. China heeft nu al een eigen vaccin (bron CNN) wat in de westerse wereld niet wordt geaccepteerd, maar wel in Venezuela en Brazilië.

 

Ionisatie had eigenlijk op de eerste plaats moeten staan in het beleid van de regering en van de commissie van de gemeente Huizen om de volksgezondheid te kunnen waarborgen. De vraag aan u is of de gemeente Huizen als eerste in Nederland ionisatie in zorginstellingen en scholen toepast. Het is te gek voor woorden dat zorginstellingen en vele andere gebouwen in Nederland via een rammelend bouwbesluit nog geen ionisator ingebouwd hebben in het luchtsysteem, waardoor het sterftecijfer sterk omlaag had kunnen worden gebracht, en het isoleren van de bevolking had kunnen worden voorkomen, naast de economische schade hiervan.

Deze technologie verwijdert immers de allerkleinste microdeeltjes uit de lucht die diep kunnen doordringen in de longen. Simpel gezegd gebeurt dat doordat zwevende deeltjes via een ionisator negatief worden geladen en aangetrokken door een positief geladen uitneembare collectorsplaat in de ionisator zonder filter, die ik als voorbeeld heb meegenomen voor de commissieleden in de kleinste vorm. Dit om de commissie te tonen hoe een ionisator er uitziet. Deze bestaan van klein tot groot, met of zonder een filter. Maar ik beperk mij hier alleen tot de negatieve ioniserende werking waar het hier om draait, om alle virussen, bacteriën, ziekteverwekkers tot in de kern te kunnen vernietigen.

 

Dit door de negatieve ionische werking die in de lucht wordt gebracht hebben virussen, bacteriën en ziekteverwekkers waaronder het coronavirus Covid-9 geen enkele kans om in de economie en samenleving schade aan te richten. Het bouwbesluit dient onmiddellijk door de politiek te worden aangepast. Ik wijs de commissieleden er dan ook nadrukkelijk op dat als ionisatie-apparatuur tijdig was ingebouwd in de Nederlandse gebouwen met of zonder luchtfiltersysteem zoals in ziekenhuizen, behandel- en wachtkamers, gemeentehuizen, bibliotheken, theaters zwembaden, bioscopen, kantoorruimtes, scholen, kinderdagverblijven, woningen, er veel minder dodelijke slachtoffers zouden zijn gevallen, en de ziektekosten en het ziekteverzuim in bedrijven vele miljarden goedkoper zouden zijn.

 

Een stapje verder kan dat ook in voertuigen zoals auto’s, bussen, treinen, trams, taxi’s, metro’s, touringcars en vliegtuigen. Nog een stapje verder ook bij de zeevaart: zoals cruiseschepen en bij de binnenvaart en rondvaartboten. Coronavirussen zoals Covid-19 hadden nooit en te nimmer op deze schaal kunnen uitbreken en wereldwijd.

 

SDNL van Rob Brockhus : www.sdnl.nl Sociale databank Nederland.

 

RVD, RIVM, EU politiek blokkeren alle media contact met Rob van de SDNL: Sociale Databank Nederland: Oplossing van virussen, ziekteverwekkers.

 

BLOKKADE VAN RVD EN DE OVERHEID:

RIVM ionisatie rapport:

 

VRACHTWAGEN IONISATORS IN CHINA :

 

Maar na de uitbraak van het coronavirus was plotseling het rapport verdwenen van het RIVM webpagina en nergens meer te bekennen was tot deze later weer was opgedoken bij de Sociale Databank Nederland. Het is echt een absolute noodzaak om deze verzwegen onderwerpen dwingend in de commissie en ook in de openbare, politieke discussie te brengen. De oplossing in de strijd tegen alle virussen en ziekteverwekkers is zeer eenvoudig te noemen. De heer Ton Rademaker weet dat door een meer effectieve en veiliger manier via negative ionisatie van de lucht alle virussen, bacteriën en ziekteverwekkers waaronder ook coronavirussen behoren zeer snel en effectief bestreden kunnen worden. Doofpot WHO, RIVM en de politieke top van Nederland die deze corona crisis hebben ontketend staren zich vooral blind op een vaccin waarvan de werking en de risico’s later pas zichtbaar wordt.

 

COVID – 19 VS IONISATOR GENERATOR :

Het RIVM en de top van Nederland wil helaas niets weten van ionisatie en zetten liever in op een corona vaccins met eventuele blijvende letselschade tot gevolg van producten en diensten van bijvoorbeeld Bill en Melinda Gates stichtingen die dan wereldwijd plaats vinden en waarmee ook flinke winsten worden behaald. Maar na mij weten vallen onder politieke belangenverstrengeling met de vaccinatie-industrie en big-pharma, omdat deze politieke opdringerij van mondkapjes tot vaccins, en het nieuwe normaal, niet normaal kan zijn. Ook is het mogelijk dat de vaccinatie-industrie niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor blijvende letselschade door vaccins. Helaas wegen politieke en economische winstbelangen hoger dan de volksgezondheid in Nederland om die te willen waarborgen door bijvoorbeeld het bouwbesluit aan te passen voor alle gebouwen in Nederland.

RVD, Europese Politiek blokkeren bewust :

 

En ook te willen beginnen door ionisatoren te plaatsen in gebouwen waarin deze nog niet zijn aangebracht zoals in Wuhan in China op advies van twee Nederlanders Ton Rademaker en Cindy Wang. Die zijn geïnstalleerd om alle virussen en ziekteverwekkers in China te kunnen bestrijden en uit te bannen. China heeft nu al een eigen vaccin wat in de westerse wereld niet wordt geaccepteerd maar wel in Venezuela en Brazilië wel. China staat er nu beter voor dan de westerse wereld waar een lockdown nog steeds om de hoek komt kijken.

De Rijks Voorlichting Dienst (RVD), de Europese Politiek blokkeren bewust deze oplossing:

 

Ionisatie had op de eerste plaats moeten staan van deze commissievergadering van de gemeente Huizen om zo de volksgezondheid van Nederland te kunnen waarborgen. De vraag aan u is of de gemeente Huizen als eerste gemeente in Nederland ionisatie in zorginstellingen en scholen gaat realiseren, zodat Nederland weer terug kan naar het oude normaal.

Het is immers te gek voor woorden dat zorginstellingen en andere gebouwen in Nederland via het bouwbesluit nog niet zijn aangepast met een negatieve ionisator in het luchtfiltersysteem, waardoor het sterftecijfer sterk omlaag had kunnen worden gebracht, en de intelligente lockdown van de Nederlandse bevolking op deze manier had kunnen worden voorkomen net zo goed als de tragisch economische grote schade hiervan.

 

De RVD en de Europese politiek blokkeren bewust ionisatie:

 

Ionisatietechnologie verwijdert immers het allerkleinste microdeeltje uit de lucht die diep kunnen doordringen in de longen. Simpel gezegd, gebeurt dat doordat zwevende deeltjes via een ionisator negatief worden geladen en aangetrokken door een positief geladen uitneembare collectorsplaat in de negatieve ionisator zonder filter, die ik als voorbeeld heb meegenomen, in dit geval in de kleinste vorm om de commissie te tonen hoe een ionisator er uitziet. Deze bestaan van klein tot groot, met of zonder een filter.

 

DE UITLEG VAN BROCKHUS VAN DE SDN:

 

Maar ik beperk mij hier alleen tot de negatieve ioniserende werking waar het hier eigenlijk om draait om alle virussen, bacteriën, ziekteverwekkers tot in de kern te kunnen vernietigen door de negatieve ioniserende werking die in de lucht worden gebracht, Die hebben geeft virussen, bacteriën, ziekteverwekkers, waaronder het coronavirus Covid-19 geen enkele kans om in de economie en samenleving haar duivelse klauwen uit te slaan, indien ionisatoren op tijd waren geïnstalleerd in alle gebouwen van Nederland en het bouwbesluit op tijd aangepast.

 

Zie de uitleg van Ton Rademaker bij Café Weltschmerz :

 

Ik wijs de commissie er dan ook nadrukkelijk op, dat als ionisatie-apparatuur tijdig was ingebouwd via het bouwbesluit in Nederlandse gebouwen, met of zonder luchtfiltersysteem, zoals in ziekenhuizen, wachtkamers, gemeentehuizen, bibliotheken, zwembaden, bioscopen, theaters, kantoorruimtes, scholen, kinderdagverblijven en woningen. En dan een stap verder: in voertuigen als auto’s, bussen, treinen, trams, taxi’s, metro’s, touringcars en vliegtuigen. En verder in de zeevaart: zoals in cruiseschepen en de binnenvaart en rondvaartboten. Dan had het coronavirus zoals Covid-19 nooit kunnen toeslaan in de economie, voertuigen, zeevaart en vliegtuigen in heel Nederland en zelfs in de rest van de hele wereld.

 

Vergeten, verzwegen, zoek gemaakte oplossing RIVM heet: IONISATIE

 

Bewijs dat ionisatie werkt :

 

Ton Rademaker presenteert oude vergeten oplossing tegen virussen en ziekteverwekkers die toepast kunnen worden in gebouwen en voertuigen.

 

Er zijn 55 ionisatieapparaten geïnstalleerd in het Tweede Kamergebouw. Maar gek genoeg niet in openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen, gemeentehuizen, scholen, bibliotheken, bussen, treinen, trams, taxi’s. Zo kan ik nog wel even door gaan. Ook was er een document over ionisatie aanwezig op de webpagina van het RIVM voor de coronapandemie plaats vond. Die januari 2020 nog op thuispagina van het RIVM vermeld werd, maar die sinds het uitbreken van de zogenaamde coronapandemie daar niet meer terug te vinden was die. bedoeld was om virussen en ook ziekteverwekkers in gebouwen en voertuigen te doden en te vernietigen, zonder enige nadelige lichamelijke bijwerking hiervan te ondervinden. Deze informatie wordt weggehouden door de RVD, RIVM, Haagse en Europese politiek in Brussel en Straatsburg. De bewijzen van het RIVM document zijn hierboven te vinden en op www.sdnl.nl: Sociale Databank Nederland van Rob Brockhus. Deze informatie is zeer belangrijk om de wereld te verlossen van virussen en ziekteverwekkers.

 

POLITIEK OPGESLOTEN BEJAARDEN ZIJN ONNODIG OVERLEDEN?

 

HADDEN GEBOUWEN EN VOERTUIGEN GEWOON KUNNEN WORDEN GEBRUIKT DOOR MENSEN MET DEZE IONISATOR AANPASSING.

 

Bron: hieronder van de geplaatste video op facebook en belangrijke tekst zijn afkomstig van Café Weltschmerz .en wordt nader toegelicht hoe een negatieve ionisatiegenerator werkt.

 

Ton Rademaker bij Café Weltschmerz :

 

Het ziet er slecht uit voor de toekomst: van het RIVM en deskundigen, de regering Rutte 3 en niet in de laatste plaats van de burgers van Nederland. Naast de vernietiging van de economie en dood door schuld, dreigen we nu ook te maken te krijgen met ongekende schadeclaims.

 

Commentaar van Café Weltschmerz:

 

Het 10 jaar oude wapen van het RIVM tegen bacteriën en virussen heet ionisatie. Een overbekende, oude technologie waarmee binnenruimten vrijgemaakt worden van bacteriën. Dat blijkt na onderzoek van het RIVM, ook van virussen. Een 10 jaar oud onderzoek van het RIVM in samenwerking met de GGD van Friesland en Groningen is daar positief over.

 

Hoewel informatie over dit rapport in januari 2020 nog op homepage van het RIVM vermeld werd, is dit sinds het uitbreken van de epidemie niet meer terug te vinden. Ton Rademaker is ionisatiedeskundige. Hij werkte decennia lang in de research van de Kema Electro techniek onder meer in China. Het genezende effect op de ademhaling komt voort uit lucht met extra negatieve ionen. Door negatieve ionen kunnen TBC patiënten in berggebieden en aan zee genezen. Reeds decennia wordt kunstmatige ionisatie toegepast als middel om ziekenhuizen en andere ruimten te reinigen van stof, bacteriën en virussen. Naast het positieve RIVM-rapport over ionisatie en gezondheid uit 2010 zijn er sinds een aantal jaren meerdere wetenschappelijke studies gepubliceerd, waaronder een Zweedse studie in Science (2013). In al deze studies komt naar voren dat ionisatie naast bacteriën tevens virussen dood. Rademaker en zijn collegae adviseren daarom de ionisatiemachine als effectief middel tegen het coronavirus. Een eenvoudig en goedkoop apparaat dat ook succesvol in ziekenhuizen in Wuhan is toegepast.

 

Tekst: Mark Meijer op Facebook:

 

M.v.g.

 

Rob Brockhus (redacteur SDNL)

Tel.: 035-5268153

Mail: [email protected]

Web: www.sdnl.nl