KESHE foundation – vervolg

Dick Korf – www.FreeEnergy4All.nl      Mr.Keshe is op 5 november in Schipluiden!
Hierbij  een kort verslag n.a.v. mijn bezoek aan de presentatie van dhr. Mehran Keshe op  vrijdag 23 sept. 25km ten zuiden van Brussel (2x175km!).

Zie ook: http://www.keshefoundation.com/home.html
BELANGRIJK NIEUWS

Revolutionaire technologie die de wereld herschept

All round, baanbrekend, revolutionair wetenschapper Mr. M. Keshe zal in Schipluiden op zaterdagmiddag 5 november 2011 van 14:00 tot 17:00 uur zijn visie met je willen delen.

Dick Korf (www.FreeEnergy4all.nl ), D‚sir‚e R”ver (http://www.desireerover.nl ) zullen deze middag modereren.
Luc Vervliet (de verdwaalde dichter en auteur van het boek 9/11-2012 – operatie genocide) zal zorgdragen voor de vertaling van Engels naar Nederlands, wanneer nodig.

Zij en onze organisatie zorgen samen met jou voor een interessante en onvergetelijke middag!

Registratie: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur Einde: 17.00 uur.
Entree: € 27,50 p.p. incl. 1 consumptie.
Aan de zaal € 30,- incl. 1 consumptie.
Gelieve dit bedrag overmaken v¢¢r 3 november 2011 op rek. ING 4460579 t.n.v. Desire & Give te Voorhout o.v.v. Mr. M. Keshe

Locatie: ‘Op Hodenpijl’, Rijksstraatweg 20-22, 2236 AX Schipluiden.
Parkeermogelijkheden: voldoende
Bereikbaarheid: direct vanaf de snelweg. Openbaar vervoer: bus 38 stopt voor de deur.


7/10 update bron Kees

Hoi hoi ,  
Ik wou bij deze even melding maken van de E Cat van Andrea Rossi, dat de test onder toe ziend oog en Controles,Metingen met bewijslast wereldwijde wetenschappers bevestigen dat de Heilige Graal is geboren .
Tevens zal volgens de berichten de 1 Mw-installatie eind oktober ook het daglicht krijgen .
 Bij deze en dank aan Rossi namens,

 


Bron: Dick Korf
 Ik heb ook 10 a 15 min met hem persoonlijk kunnen spreken.
Mijn beeld van hem: hij is of een "fantast" of een "groot genie" en voorlopig hou ik het maar op het laatste.

Waar hij zich vooral op richt is:
-Gezondheid incl. een vorm van "resetten" tbv mensen in de ruimte als ze ziek zouden worden….
-Energie, vooral gebaseerd op "plasmatechnologie", verbranding van fossiele brandstoffen zoals nu is dan helemaal out, de Plasma-generator komt in 2e helft 2012 op de markt. Eerst een unit van 3,5 en 10kW.
-Voeding: ook het cre‰ren van voedsel tijdens ruimtereizen! Ons hele lichaam bestaat uit zuurstof, waterstof, stikstof en koolstof en daar werkt hij mee.
-Reizen, incl. ruimtereizen waarbij de snelheid van het licht wordt overtroffen zoals nu net bij het CERN-project in Geneve voor het eerst aangetoond zou zijn….

De samenwerking van magnetisme met gravitatie is daarbij de basis in combinatie met plasma. Alles wordt fundamenteel "anders".
Zo legt hij ook weer hele boeiende verbanden tussen micro- en macrokosmos en trekt daar conclusies uit voor daadwerkelijke toepassing op bovengenoemde gebieden. Kennis van deze gebieden is fundamenteel voor hem. Bv. uit de relatie tussen het menselijk lichaam en een melkwegstelsel trekt hij de meest interessante gevolgtrekkingen.
Op vrij simpele vragen als: wat is gravity en hoe ontstaat gravity, hoe zit dit in elkaar hebben we eigenlijk geen antwoord op. Volgens hem bestaat er ook bv. geen anti-zwaartekracht.
Hierbij gaat het steeds weer over het geheim van "creatie".

Hij krijgt zo ook vrij veel aandacht van verschillende "diensten" van diverse overheden, m.a.w. hij wordt nauwlettend in de gaten gehouden, internationaal.
Zo vindt hij in Iran een beter klankbord voor zijn revolutionaire idee‰n dan in het Westen om dan weer te horen dat Iran zo gevaarlijk is met nieuwe ontwikkelingen…
Dhr. Keshe is Irani‰r en heeft zijn nucleaire opleiding vooral in Engeland genoten, woont nu in Belgi‰ en is ook met een Belgische vrouw getrouwd. Spreekt wel Engels maar is niet altijd evengoed te volgen. Iemand die hem heel goed kent (Luc Vervliet, zie ook zijn artikel in Frontier) vertaalde dan ook.
Al met al een heel innemende man die momenteel verschillende dingen via Iran moet ontwikkelen en toepassen omdat men hier maar gek aan blijft kijken naar een Irani‰r die zo ongelooflijk uniek resp. geniaal is.

Dit zomaar even als een korte reactie maar zie ook vooral het artikel in Frontier, een grensverleggend tijdschrift waar ook het artikel over de samenhang van Alzheimer en kokosolie in staat, door mij vertaald.
Gepland is dat hij op 26 november naar Nederland komt n.l. naar Eindhoven voor een presentatie. Ook ontdekte ik dat hij gepland staat bij Niburu op 4 nov. te Soest.

Warme groet, Dick

 


Uitvoerige  informatie over de Keshe Foundation is in het blad Frontier te vinden    020-3309151 


Hallo Dick even terug komen op je bovenstaande verslag.
Heb je ook een werkend apparaat gezien onder belasting?
Een tijdje geleden Heeft Dr. Chung een  uit vinding gedaan op het gebied van carbon.
Dit wordt besproken in de dvd energy from the  Vacuum part 3 The Chung Device.
Daar zien we dat we met carbon een negatieve weerstand kunnen maken, ik denk dat we hier over het zelfde praten plus een beetje extra.
Mijn eigen proeven hebben alles te maken met  de accu’s naar een negatieve waarde te brengen.
Dit zou te bereiken zijn door het sulfatie proces van de accu’s om te draaien.
Dit proces is niet gemakkelijk en vraagt veel tijd.
 
Gr Manfred,