Klimaat fraude

Documentaire film omtrent klimaat beleid : “The uncertainty has settled”

De regisseur Marijn Poels komt in zijn film op de proppen met enkele betreffend nadelige aspecten in het maatschappelijke leven, vooral met betrekking tot de agrarische sector. Daarnaast worden bovendien de “wetenschappelijke” klimaatmodellen en “praktijk” waarnemingen als misleidend aangemerkt.

Een kort interview met Marijn Poels in het volgende fragment :

Verdere info    http://www.marijnpoels.com/

De film van Marijn Poels , waarmee hij recentelijk prijzen won op film-festivals in Berlijn en Los Angeles, wordt in de komende weken nog in enkele bioscopen vertoond.

Parallel aan bovenstaande maakte 0.tv een video over het verhaal van Piet Tummers onder de titel “Elektriciteit maken uit Niets” op het Symposium Earth & Beyond 11 juni 2016. Dit verhaal kent dezelfde teneur als dat van Marijn Poels (klimaat-verandering is van alle tijden en wordt niet-wezenlijk veroorzaakt door de huidige CO2-uitstoot) daarnaast worden in deze video bovendien oplossingen gepresenteerd voor de energievoorziening bij gebruikmaking van “vrije-energie”, goedkoop en met NUL-emissies. Het eigenlijke fundamentele probleem in onze samenleving blijkt in feite ons “financieel-economisch-juridische” bestel ……..Nogmaals de betreffende link naar de video “Elektriciteit maken uit Niets”

 

 

Waar een wil is, is een weg.

 

 

Global warming is niet aan mens te wijten
Nog een artikel over dit onderwerp