MEG – productierijp

De MEG is al jaren productie rijp. Ook J. Naudin heeft de weking aangetoond, echter.. Onderstaand artikel is van Bill Morgan en vrij vertaald door Rob Middeldorp. [email protected] Maar……nog steeds niet te koop. Een andere optie? zie Free-Energy4all De reden is nog steeds de weerstand van de CABAL. Steeds weer het “GELD”.

bericht 11-2018 – http://cheniere.org/correspondence/020209.htm

Aciclovir wordt gebruikt voor de behandeling van twee veel voorkomende virale infecties – varicella-zoster-en herpes simplex. Het varicella-zoster-virus is de oorzaak van aciclovir pastillas para el herpes waterpokken en gordelroos. Herpes simplex virussen veroorzaken een koortslip en genitale herpes. Aciclovir werken bij het voorkomen van virussen vermenigvuldigen, en dit vermindert de ernst van de infectie en stopt met sproeien. Evenals het behandelen van infecties, aciclovir kan ook worden voorgeschreven om te voorkomen dat sommige virale infecties optreden. Dit is vooral het geval bij mensen die een verlaagd immuunsysteem. Hoewel sommige herpes-infecties (bijvoorbeeld een koortslip) kunnen worden behandeld met crèmes of zalven.
Info: herpes-stop.info

Een octrooi is verleend op 26 maart 2002, voor “The Motionless Magnetic Generator,” MEG) US Patent 6.362.718, en is waarschijnlijk het eerste commercieel beschikbare vrije energie apparaat in de geschiedenis om vanaf nu in massaproductie te kunnen worden genomen. De machine extraheert vrije elektriciteit vanuit het vacum kwantumveld dat overal in het universum potentieel aanwezig is.

De inrichting voorspelt een zeer lange levensduur omdat de machine geen bewegende delen bevat en minimaal onderhoud vereist. Er is een foto te zien op de website van Jean Louis Naudin’s MEG van een replicatie model. http://jnaudin.free.fr/html/meg.htm .

De voorziening ziet er uit als een transformator maar is het niet. Er zijn sterke magneten, spoelen, en een controle-eenheid met elektronica. Naudin maakte de aankondiging van de MEG-bouwer via deYahoo groep. De aankondiging heeft betekenis omdat het octrooibureau altijd sceptisch is over apparaten die lijken iets-van-niets te kunnen maken. “Maar volgens de nieuwe wetenschap van scalair elektromagnetisme, een voortzetting vanuit de kwantummechanica schend de MEG de wet van behoud van energie niet.

Het vereist echter een uitgebreider begrip van energie welke ook wordt behouden in de vierde dimensie, tijd, en niet alleen in onze drie dimensionale ruimtewereld. Meerdimensionale fysica beschouwt elektrische kracht als de grootst drijvende kracht in het universum en niet gravitatie. Zie: http://resonance.is/ en het thunderbolts project. De MEG levert elektrische energie door afstemming op de longitudinale elektromagnetische (EM) golven die in bijna oneindige overvloed in het vacum van de ruimte aanwezig zijn.

Deze oceaan van energie die alles doordringt wordt ook wel de “nulpunt” energie genoemd, want het bleek recent nog steeds meetbaar zelfs tot voorbij het absolute nulpunt van temperatuur. Vier uitvinders worden vermeld: Stephen L. Patrick, Thomas E. Bearden, James C. Hayes, Kenneth D. Moore. Tom Bearden heeft de werking van de MEG op zijn website Cheniere.org uitgelegd, maar waarschuwt ook over nieuwe angstige wapens die kunnen en zijn gemaakt met behulp van dezelfde “longitudinale golven” van het vacum.

De ingewikkelde fysica van hoe de MEG werkt wordt uitgelegd in de nota “De Motionless Electromagnetic Generator: winning van energie uit een permanente magneet met Energy Aanvulling uit het actieve Vacuum”, dat te vinden is op de website van Tom Bearden’s: cheniere.org.

De MEG kan ook worden gezien als een elektriciteit versterker van vrije elektrische energie eenheden (eee’s). De eerste MEG-eenheden zouden kunnen worden samengesteld in eenheden van 2,5 kilowatt t.b.v. huishoudens en bedrijven en bedoeld voor aanvullende zelfvoorziening van goedkope elektriciteit 24 uur 7 dagen continue. Productie van dit apparaat of principe kan gebeuren door de bestaande elektrotechnische industrie bijvoorbeeld transformatoren.

Deze voordelige elektriciteit heeft bovendien nog als voordeel dat de kostenpost batterij vergaand kan worden gereduceerd en is zonder veel of geen onderhoud. De eenheden kunnen eventueel worden aaneen geschakeld om een meer vermogenscapaciteit te bieden, dus vier van hen zou 10 kilowatt bieden. Na een aantal jaren productie-ervaring met units kan een aanvang worden gemaakt die 10 kilowatt per uitgang te integreren in de huidige bestaande netwerken die dan meer een functie als bypass zullen gaan krijgen. Met een paar van die eenheden kan een huis onafhankelijk worden van het elektriciteitsnet.

Tom Bearden, een van de uitvinders heeft gezegd “Ik zal toegeven dat de chief scientist van een belangrijke experimentele groep van een groot bedrijf verbijsterd was over de prestaties die we konden “demonstreren”. De MEG kan eruit zien als een transformator, maar is het niet. Het is van een heel ander soort. ”

Deze vrije elektriciteit, lijkt het, was de grote onbekende, het ongebruikte en tot voor kort ongebruikte potentieel van elektrisch vermogen. De gewone EM golven zijn ons vertrouwd met de bekende “transversale” golven of Hertz golven en die we gebruiken voor telecommunicatie. We moeten ze echter van nu af leren onderscheiden van de nieuwe “longitudinale” EM golven van het vacum.

Bearden heeft diepgaand uitgelegd op zijn website cheniere.org dat overal waar een dipool is (accu, generator, magneet) er een onzichtbare stroom van longitudinale EM golven aanwezig is in dat lokale vacum, het enige probleem is aan te sluiten op die energie en haar af te tappen. “transducing” in elektriciteit. Bearden zegt dat het probleem met alle elektrische circuits die we hebben is dat het tweedraads circuits zijn, een lus waarbij de helft van de energie terug gaat naar de dipool en haar vernietigd. In de MEG wordt die gesloten lus nooit gemaakt. De dipool wordt dus ook niet vernietigd. Octrooien worden niet verleend op apparaten die niet werken, dus in zekere zin kondigt deze aankondiging een nieuw tijdperk aan.

Het MEG apparaat zelf verkondigt en bewijst dat energie overal in overvloed beschikbaar is, gratis. We hebben slechts apparaten nodig om deze nieuw ontdekte bron te ontginnen. MEG apparaten kunnen in een auto worden gezet met een elektrische motor om ze echt brandstof onafhankelijk te maken. Elektriciteit wordt beschikbaar op zeer afgelegen plaatsen zonder afhankelijkheid van brandstof aggregaten.

Mensen zullen in staat zijn om te ontsnappen aan onze zeer terrorist kwetsbare elektriciteitsnetten. In een tijdperk van terrorisme zou een sterk verspreid en verdeeld energie distributie- en contributiesysteem de meest wenselijke uitbreiding zijn naast onze bestaande gecentraliseerde systemen. Voor mij het meest verbazingwekkend is wel de ontdekking van Tom Bearden dat tijdsmomenten in werkelijkheid eigenlijk gematerialiseerde gecomprimeerde energie eenheden zijn, en dat vrije energie afkomstig blijkt vanuit het tijddomein, de oceaan van longitudinale EM golven die lege vacum van ruimtetijd vullen. In feite is het in tijdsmomenten energie gecomprimeerd met dezelfde factor die materie samengeperst in energie: de snelheid-van-licht kwadraat.

Zo is er een nieuwe metgezel voor Einsteins E = mc2. Kun je zeggen “E evenaart delta-T-cee-squared? ‘ De “T” is de tijd en delta-T-stuk is verandering in de tijd. Een bedrijf werd opgericht om de MEG genaamd Magnetic Energy Limited te gaan produceren? De gevolgen van vrije energie zijn enorm. Olieoorlogen zijn niet meer nodig. Als we net zoveel geld in deze technologie zouden investeren als we nu doen voor olie-oorlogen zouden we in minder dan een decennium vrij zijn van onze olie verslaving. Met brandstofloze auto’s zou luchtvervuiling sterk worden verminderd. Derde wereld landen hun levensstandaard aanmerkelijk kunnen verhogen. Energie kan als kostenpost uit het economisch circuit kunnen worden geschrapt. En het raakt ook nog nooit op. Ik heb een soort van “Bearden voor Beginners” samengesteld dat enkele van deze fundamentele concepten van de huidige stand van scalaire technologie uiteenzet.

http://www.prahlad.org/pub/bearden/scalar_wars.htm

De toekenning van dit MEG octrooi is de voorbode van een nieuw tijdperk van scalair elektromagnetisme, en van natuurlijk vrije energie die eeuwig stroomt en nooit opraakt.

 

Artikel is van Bill Morgan  [email protected] e< /span>n vrij vertaald door Rob Middeldorp

update juni 2022
zie: https://jnaudin-free-fr.translate.goog/meg/megv21.htm?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=sc