Mondiale geldpomp ontdekt

Hierbij een toegezonden artikel van Nico, wat ik jullie niet wil onthouden.
Belangrijk wat inzicht te krijgen hoe dit systeem werkt.
 
Ondanks de vele pogingen daartoe is het tot op heden niet erg goed gelukt om het publiek te informeren over het bestaan van de mondiale geldpomp.

Deze zeer belangrijke pomp waar we allemaal mee te maken hebben, die ons leven beheerst, is tot nu toe aan de aandacht ontsnapt, niet herkend. Tot vreugde van hen die deze pomp installeerden.

br /> We weten dat een pomp een mechanisme is dat een substantie verplaatst tegen de neiging van de natuur in.
(Een fietspomp verplaatst lucht van lage druk naar de band waar al een hogere druk is).
Er bestaan veel soorten pompen, de grotere hebben als regel meerdere cilinders.
De mondiale geldpomp is een monster met ontelbaar veel ‘cilinders’ waarmee rijkdom van arm naar rijk wordt gepompt.
Deze pomp werd nooit als pomp herkend maar iedereen is bekend met de effecten er van, iedereen weet inmiddels dat rijk steeds rijker en arm steeds armer wordt. Tegen de natuurlijke (niet corrupte) neiging in.
Dit is de eenvoudige waarheid:
het monetair-economische systeem is een geldpomp die doelbewust is ontworpen om rijkdom van arm naar rijk te pompen.
Het hoofddoel van de enorme hoeveelheid literatuur over economie is niets anders dan het doen ondersneeuwen van deze eenvoudige waarheid. Deze strategie is bekend van het boek ‘The Art of War’, 2500 jaar oud en verplichte kost in zekere kringen.
(Opvallend is ook dat er geen offici‰le monetaire theorie is, het geheim van de smit.)
Het ontwerp van deze geldpomp is niet mechanisch maar organisatorisch van aard.
Het bestaat uit onderdelen, systemen, die nauw met elkaar samenwerken en die in feite de gehele make up van onze samenleving vormen.
Deze onderdelen zijn op hun beurt weer onderverdeeld in vele, bijna ontelbare, cilinders.
Iedere cilinder draagt bij aan het resultaat, de verpompte hoeveelheid rijkdom van arm naar rijk.
Financi‰le ‘producten’ zoals hedgefunds zijn een voorbeeld van een toegevoegde cilinder die het pompvermogen van deze geldpomp doen toenemen. Maar ook verkeersboetes zijn zo een sluiproute, een cilinder van de geldpomp, evenals de dure ziektekostenverzekering (gezondheidszorg is wezenlijk ziektebeheer – en behoud – ten bate van hen die deze industrie ontwikkelden).
Het aantal cilinders, het aantal routes en sluiproutes waarlangs rijkdom van arm naar rijk wordt gepompt is nagenoeg ontelbaar. Dat komt zoals gezegd omdat deze pomp niet mechanisch van aard is maar van organisatorische aard. Een dergelijke pomp kan worden opgezet als een organisch geheel van metasystemen, systemen en subsystemen waar alleen de eigenaars, de powers that be, nog zicht en controle op hebben. Zij zijn de ware machthebbers van onze planeet, al zijn zij op hun beurt slechts collaborateurs, lakeien van machten en krachten boven hen. Want vergeet niet, there is a beyond for everything.
De veelbesproken vrijheid van de mens is onbereikbaar zolang die mens niet beseft in staat van slavernij te leven vanwege de werking van deze geldpomp.
De oplossing van dit probleem is ontstellend eenvoudig: willen zien dat het bestaat, dat deze geldpomp bestaat. That’s all!!
Dan kunnen we namelijk heel eenvoudig deze pomp uitschakelen. Dat kan zelfs zonder ontwenningsverschijnselen, ook wel crises genoemd.
Bedenk dat al tweemaal een gigantische miljardenschuld van Afrika is kwijtgescholden, ‘afgeboekt’, zonder dat iemand daar ook maar iets van merkte. Dat kan, omdat het monetaire systeem totaal niks te maken heeft met de echte economie maar een zuivere cijferdans is, een goocheltruc.
Isra‰l en IJsland bewezen het, deze landen gaven de schuldeisende banken het nakijken en genieten van een florerende economie, vakkundig verzwegen door de media.
Zo is het dus ook mogelijk dat alle landen ter wereld hun schuld wordt kwijtgescholden.
Sterker nog, het is mogelijk om die triljarden vorderingen (waarom vraagt er nooit iemand naar de identiteit van de schuldeisers??) om te zetten in een vordering van de zelfde omvang, en zelfs meer!
Dat gaat als volgt (minister van financi‰n, let op):
– onderzoeken hoe die schuld tot stand kwam en ontdekken dat dat volstrekt onwettig geschiedde.
– De vorderingen niet langer erkennen, gewoon afschaffen dus. Precies zoals al eerder met Afrika gebeurde.
– Een boete opleggen, namens het bedrogen volk, aan degenen die deze onwettige vorderingen cre‰erden, met alle leed en slavernij van dien.
– Deze boete kan gelijk zijn, of zelfs hoger, dan de onwettig te verklaren vorderingen.
De deugnieten die zich vermaken met een real-life spelletje monopoly en zo inmiddels bijna de gehele wereld in bezit namen zullen zo verschrikt ontdekken dat hun bedrog is doorzien en dat zij hun met dit bedrog verworven bezit, onze planeet, weer kwijt zijn.
Met een enkele pennenstreek, een enkel woord!
Natuurlijk moet worden voorkomen dat dit ooit nog kan gebeuren en dat kan eveneens zeer eenvoudig worden gerealiseerd.
De religies geven aan hoe dat moet, zowel Jodendom, Christendom als de Islam verbieden usury, het heffen van rente. (Veelzeggend is dat alleen de moslims dit nog in ere houden). De geschiedenis bewijst dat dit de juiste weg is want af en toe waren er regeringen die er in slaagden de ‘geldpers’ weer te veroveren en het resultaat was steeds hetzelfde; de economie bloeide op en staatsschulden verdwenen. Dat duurde nooit lang, de macht van de grote bankiers en niet te vergeten hun volstrekte meedogenloosheid stonden dat niet toe. Bonaparte, Hitler en Kennedy zijn voorbeelden van staatsleiders die de almacht van de banken wilden vernietigen en we weten allemaal hoe het hen verging. Onder president Kennedy werden de bankbiljetten van de private Federale Bank inderdaad vervangen door renteloze staatsbiljetten. (Identiek aan de bankbiljetten, maar met een rood nummer). Een dag na zijn spectaculaire ‘ruiming’ werd dat weer ongedaan gemaakt en sindsdien durft niemand meer. Behalve nog enkele landen Zoals Libi‰, Iran, Noord Korea, soedan. Deze ‘minder belangrijke’ landen ontsnapten tot nu toe de dans en hadden een eigen geldsysteem.
Maar ook aan de inlijving van deze ‘landen des kwaads’ (zo moeten wij geloven) wordt gewerkt. Zo kreeg Libi‰ direct na de ruiming van Gaddaffi een ‘normale’ staatsbank, beheerd door het Rothchild kamp. Hiermee werd dus een nieuwe cilinder aan de mondiale geldpomp toegevoegd.
De ‘vrijheidsstrijders’ leverden dat land dus binnen 24 uur uit aan die macht die juist voor onvrijheid garant staat!
Het monopolyspel van schuldenopbouw en renteheffing kan nu ook daar beginnen.
Dit systeem van usury, uitbuiting, is namelijk alleen mogelijk als de gelduitgifte in particuliere handen is en als hen wordt toegestaan rente te heffen.
En dat is precies wat die particuliere partijen, de leidende mega bankiers van nu, hebben bevochten.
Laat dit duidelijk zijn:
Zolang we geld gebruiken om onze zaken te regelen mag de uitgifte ervan nooit in handen van particuliere banken zijn.
Banken mogen niet anders zijn dan administratiekantoren van door de overheid gecre‰erd en verstrekt geld waar bankiers slechts een eerlijk administratieloon verdienen.
Geld scheppen uit niets moet het exclusieve recht blijven van het volk zelf, dus van de overheden namens de volkeren. Dit is de enige methode om te voorkomen dat de een de ander gaat uitbuiten met monetaire goocheltrucs zoals het ontwikkelen van een oorlogseconomie waarbij zelfs beide slagen van de geldpomp ( destructie en wederopbouw) rijkdom van arm naar rijk verplaatsen.
Hierbij valt te denken aan de zionistische doctrine dat 3 wereldoorlogen nodig zijn om de gehele wereld in bezit te nemen. Een bespreking van de politieke ‘cilinde
r’ van onze geldpomp valt buiten het kader van dit verhaal, maar laat dit duidelijk zijn:
zolang private banken wordt toegestaan geld uit niets te scheppen en daar rente over te vragen zal er geen vrede in de wereld zijn.
Ter verduidelijking, het Zionisme dat deze wereldhegemonie nastreeft is een strikt seculiere beweging (aldus oprichter Theodore Hertzl) opgezet door de Illuminati als belangrijke tool/rookgordijn voor het bereiken van het einddoel, wereldhegemonie.
Met enorm succes heeft men zich getooid met de joods/bijbelse traditie, als wolf in schaapskleren, waardoor er een grote verwarring is ontstaan en de joodse traditie volkomen ten onrechte van alles wordt verweten. De mondiale geldpomp als instrument van macht kreeg zo een religieuze kleur en kan daardoor ongestoord blijven pompen.

 
Aan uitvoering van die doctrine,WWIII als laatste stap, wordt nog steeds hard gewerkt. Of het er ook van komt zal afhangen van de bereidheid van het bredere publiek om te ontwaken, te beseffen dat het wereldtoneel een spel van deceptie is, met de vrijheid van de mensheid als inzet.
Laten we dus beginnen met het belangrijkste wapen in deze strijd tegen de mensheid, de mondiale geldpomp, uit te schakelen.
Dus het scheppen van geld uit niets weer nationaliseren en de banken degraderen tot administratiekantoren.
Citaat:
"I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies." —Thomas Jefferson–