Mr.Keshe bij NIBURU

KESHE??? update febr. 2018

Locatie: Hotel Soest.                                 vrijdagavond 4 november 2011
Adres: Birkstraat 138, 3768 HN te Soest. (www.hotelsoest.com/contact)
Inloop vanaf 19.00 uur.
http://www.keshefoundation.com/home.html
Aanvang presentatie: 20.00 uur, einde: 22.30 uur.

Donatie: € 10,-*    aanmelden is zinnig bij   [email protected]
 

 

 

De uitvinder van de onlangs bekendgemaakte Iraanse vliegende schotel, de Zohal, komt naar Niburu te Soest.

Mehran Tavakoli Keshe, de in Belgi‰ woonachtige Iraanse nucleair ingenieur en de oprichter van de Keshe Foundation geeft op 4 november voor het eerst in Nederland een presentatie.

Keshe is niet alleen de uitvinder van de Iraanse vliegende schotel. Via de Keshe Foundation gebruikt hij zijn plasmareactor technologie ook voor toepassingen op het gebied van vrije energie en gezondheid. Zo kan men zich reeds inschrijven voor 3,5 en 10 Kilowatt vrije energie apparaten. Deze worden volgens de Keshe Foundation echter pas eind 2012 echt verkocht.

Daarbij geeft de Keshe Foundation geen openheid van zaken over haar kennis en technologie. Wij bij Niburu Free Energy zouden dit natuurlijk graag anders zien en gezien het verleden moeten we, op deze manier, nog maar afwachten of deze technologie de weg naar het publiek gaat vinden. Het werk van Keshe is echter zo baanbrekend dat het niet te negeren is.

Op het gebied van gezondheid bijvoorbeeld gebruikt Keshe zijn technologie om de cellen van pati‰nten te ‘resetten’. Hij heeft hiermee onder het toeziend oog van wetenschappers al bijzondere resultaten behaald. De focus van het werk van Keshe ligt op de toepassingen van zijn technologie buiten onze atmosfeer, in de zogenoemde deep space.

De vliegende schotel van de Iraanse regering, de Zohal of Saturnus, is natuurlijk wel de meest opzienbarende uitvinding of herontdekking van Keshe. De regering in Teheran zei in eerste instantie: “Het gaat om een onbemand ruimtevaartuig dat bedoeld is voor het maken van luchtfoto’s.” Maar later voegde de Iraanse regering toe dat het voor allerlei andere doeleinden gebruikt kon worden.

Dit ruimtevaartuig gebruikt de plasmareactor van Keshe niet alleen om het anti-zwaartekracht effect en de voorstuwing op te wekken, tegelijkertijd cre‰ert de reactor ook een magnetische bol om het vaartuig heen. Dit magnetische veld werkt als een schild en zorgt er in onze atmosfeer en daarbuiten voor dat het ruimtevaartuig zelf nooit in aanraking komt met hetgeen zich eromheen bevindt. Alleen het schild raakt de ‘buitenwereld’ zelf. Dit is meteen de verklaring voor het geluidloos zweven en de mogelijkheid om extreem snel te accelereren en haakse bochten te maken met hoge snelheden. In de ruimte zorgt dit schild ook voor volledige bescherming tegen onder andere kosmische straling.

Al met al belooft het een zeer interessante en bijzondere avond te worden. Wij verwelkomen u dan ook graag in Soest op 4 november bij het eerste Nederlandse optreden van Ir. Mehran T. Keshe.

In verband met de verwachte grote opkomst organiseren wij deze avond in een van de zalen in het naburig gelegen Hotel Soest.

Team Niburu Free Energy

Datum: Vrijdag 4 november
Locatie: Hotel Soest – contact
Adres: Birkstraat 138, 3768 HM te Soest (route / OV: buslijn 70/74)
Aanvang: 20:00-22:30 uur (zaal open 19:00 uur)
Entree: € 10,-

Aanmelding via [email protected]