Open brief aan KPN na onderzoek | Humanitaire crisis door straling

Hierbij een doorverwijzing naar een uitstekend artikel dat ik  op Earth-Matters heb gelezen.
Wat momenteel gebeurt is inderdaad bizar.
WIFI is een geniepige depopulatie techniek. Een oorlogswapen. Ja, je leest het goed…
Herinner je nog het verhaal van de Amerikaans ambassade in Moskou die kanker kregen.?

 

Lees dit artikel en neem je maatregelen. 
In de 0.groep zijn diverse specialisten die kennis van zaken hebben en metingen kunnen verrichten.
Maar ook kunnen we je eerlijke informatie toesturen voor meer bewust worden. Neem zelf je heft in handen, want van onze overheid hoef je niets te verwachten.

Andere artikelen:  https://www.youtube.com/watch?v=4PekRuzMpFk

Nog een over smartmeters ea

 

 

 

Hierna  het begin van het artikel.
Geplaatst door: Redactie Earth Matters
Nogmaals een artikel met veel bronvermelding over 5G
Bron: Nieuwsverlichting

Gekoppelde categorieen
Straling-Electrosmog, (Verborgen) nieuws, Technologie, Milieu

(Redactie Nieuwsverlichting)
OPEN BRIEF aan KPN en alle andere telecom-providers. De aanleiding voor deze brief:

KPN heeft gelogen tegen de Nederlandse Overheid en daarnaast onderzoeken verduisterd. Zelfs een vinger in de pap bij de gezondheidsraad, die foutieve informatie over GSM/Wi-FI en zendmasten geeft. Dit, terwijl de gezondheidsraad op de hoogte is van wereldwijde sterfte onder mensen, dieren en planten.
Wi-Fi blijkt een oorlogswapen te zijn, ontwikkeld door het leger om mensen te bestralen tot kanker. Er zijn nu letterlijk 3 miljoen oorlogswapens geopend in Nederlandse huishoudens. Artsen, GGD en GGZ hebben nog nooit zulke grootscheepse meldingen gehad van mensen die ineens ‘ niet slapen’, ‘ in paniek zijn’, ‘ ziek zijn’, ‘ vreemde koortsen en zieke kinderen. Volgens ons onderzoek direct te herleiden naar het openen van Wi-Fi-Hotspots, in Combinatie van het signaal van 4G, wat bestempeld is door wetenschappers en artsen in rapporten (verstuurd aan Neelie Kroes) als ‘ dodelijk’.

Zowel de gezondheidsraad als de verantwoordelijke minister van destijds,VVD-er Neelie Kroes, hebben rapporten en Medische-Appels binnengekregen, ondertekend door vooraanstaande onderzoekers; deze zijn gewoon van ‘ tafel geveegd’.

KPN is benaderd door redactie-leden en zegt zelfs dat ze ‘ van niets weten’, ‘ er geen enkele informatie is dat straling de mens aantast’, terwijl er duizenden kanker-meldingen, rechtszaken en appels zijn geweest.
Nederlandse stralingsnormen zijn in strijd met 1. De Grondwet en 2. De Universele mensenrechten
KPN meldt niet aan de regering wat al zo’n tien jaar speelt. Ze verduistert opzettelijk informatie, waar de regering en de bevolking recht op heeft. Ze geeft foutieve, misleidende informatie aan journalisten..!

Het hele artikel