Transformatie, vrije energie en natuur

Stroomdag: ‘Transformatie, vrije energie en natuur’

zondag 24 juni 2012 in Doorn
Frans van Dijklaan 18 van 9:30u tot 18:00u

zondag 10 juni 2012 in Hoenderloo
Landgoed Hoog Deelen van 9:30u tot 16:30u

Transformatie

We leven in een tijd waarin veel verandert, veel gebeurt en waarin de tijd voorbij lijkt te vliegen. Een verandering die we in onszelf ervaren en om ons heen ook zien gebeuren. Deze verandering is onderdeel van een allesomvattende energetische verandering.
De natuurlijke energie‰n waar wij als mens aan verbonden zijn, die zijn in sterke mate aan het veranderen. Of het nu kosmische, levens-, aarde- of persoonlijke energie is, ze veranderen allemaal. In dit proces laten wij beperkende energie en patronen los en stemmen we ons af op die vrije energie. Dit is een mooi en bevrijdend proces. Ons bewustzijn verandert en
opent zich ook meer bewust voor echte vrijheid en voor het besef van verbondenheid van alles. De energie nodigt ons uit om in de verandering mee te gaan en nemen wij die uitnodiging aan, dan komt er een zeer krachtige samenwerking tot stand. In een snel tempo kunnen we ons dan ontwikkelen en vrij maken van beperkingen en het nieuwe cre‰ren. We gaan leven vanuit het hart en verbondenheid en dat is een grote, inspirerende en verrassende omwenteling. En dat kan nu al gebeuren.

Verbinden

Gedurende de Stroomdag doen we een aantal oefeningen die je meer in verbinding brengen met de vrije energie en jouw eigen transformatieproces. Eenvoudig, zacht en ook direct vanuit de mogelijkheden die de vrije energie te bieden heeft.

In Hoenderloo doen we op het Landgoed Hoog Deelen, een plek waar de natuurbeleving centraal staat en waar de natuur bijna nog in haar oervorm te ervaren valt. Bij de dag hoort ook een georganiseerde rondleiding binnen deze natuur.

In Doorn doen we het binnen het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug

Een workshop die jou leert om de veranderingen van deze tijd en in jouw leven beter te begrijpen en de mogelijkheden daarvan te benutten. Het besef van verbondenheid en innerlijke kracht is een inspirerende ervaring en die raak je nooit meer kwijt.

Voor verdere informatie kun je mailen naar klaasjan@stroom.org of bellen naar 06-41508867.

Kosten: 85 euro / per keer