Voor de techneuten

Dag lieve techneuten dit is voor jullie.
Het gaat hier vooral om de techneuten die volgens onze mechanica onmogelijke apparaten willen bouwen, de nulpunters enzo.

Het probleem van een techneut is dat alles oplosbaar dient te zijn, alles heeft een eenduidige oplossing. Alles is herhaalbaar als je exact het zelfde doet.

 

 

bron: www.jelbert.nl  – January 25th, 2011

 

En als het niet herhaalbaar is dan is het een probleem wat in de prullenbak verdwijnt.
Er zijn echter problemen of oplossingen die niet herhaalbaar zijn maar waarvan het wel fijn is als ze zich in de materie manifesteren.   
Ja en dan wordt het lastig.

 


Liefde is er daar de belangrijkste van.
Ja ik weet het lieve techneuten dit willen jullie niet horen.
Elke keer als het hier over gaat gaan de stekels recht overeind en wordt het verhaal zo snel mogelijk weg gegooid.
En kijk eens naar de Joe-cell bouwers, zij weten dit al.
Dat ding werkt alleen als je in evenwicht bent met jezelf.
Als je dat niet bent wordt je er hardstikke ziek van, dat gebeurd ook als je intenties niet zuiver zijn.
Dit is in zekere mate wel herhaalbaar.

Maar hoe zit dat nou? Waarom werkt het soms wel en soms niet? Als je je met dit soort dingen bezig houdt dan weet je van aura’s en energie velden. Dan weet je ook dat wat/wie je bent dat je dat uitzend als een zendmast. Kun je je dan voorstellen dat alles wat je maakt verenigd is met jou? Uiteindelijk is alles wat je maakt een deel van jou, jij hebt het geschapen en in materie op deze wereld gezet. Daarmee is het verbonden met jou met jou energie. Daarmee ben jij het apparaat en is het apparaat jou. Daarmee is het zo dat als jij in evenwicht bent met jezelf, je houd waarlijk van jezelf, je apparaat werkt. Dat is ook de reden dat een apparaat soms wel werkt en soms niet. En waarom apparaten vaak on-dupliceerbaar zijn. Als je een apparaat moet dupliceren en er dus niet bij kunt met je bewustzijn waarom het moet werken, want anders had je het zelf wel bedacht, dan werkt het niet want je hebt er het bewustzijn niet voor.

Dat is dus ook het grote probleem met onze Newtoniaanse samenleving. Deze dingen werken alleen als de uitvinder aanwezig of direct gelieerd is aan het apparaat. Het is dus niet in een onafhankelijke opstelling testbaar behalve als de tester een juist bewustzijn heeft. Daarmee kan je een dergelijk instrument wel laten zien werken maar dat moet dan genoeg zijn om de toeschouwer te overtuigen om zelf een eigen idee te ontwikkelen. Investeerders die denken de oplossing voor het energie probleem te kunnen kopen komen er dan ook bedropen uit.

Ik zou me een toekomst kunnen voorstellen waarbij er eerst een aantal mensen zijn die geen energie meer opnemen van het net omdat ze het zelf thuis maken. Hoe meer deze techniek wordt toegepast hoe gemakkelijker het is om aan te nemen dat het werkelijk kan. Daardoor zullen er meer mensen komen die deze technieken toepassen en op een gegeven moment wordt het normaal dat de energie rekening erg laag is als je goed in je vel zit. Een voorbeeld is dat mijn auto echt harder wil als ik zing in de auto. Ik schrok er laatst van dat hij 150 ging terwijl ik zong terwijl de top normaal op 135 ligt, nee en het stormde niet die dag.

 

meer informatie op : www.jelbert.nl