Vrije energie is geen droom maar realiteit

 

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/09/14/vrije-energie-is-geen-droom-maar-realiteit-het-behoort-ons-mensen-toe-wen-er-maar-aan/#more-78462

Neue Energie Technologien – 30/31 okt. 2012 Kongres in -GRAZ
www.borderlands.de/inet.jrnl.php3

In Delft hebben vele 0.ters de magneten motor van Yildiz gezien.
Het kan dus. Maar daar is het bij gebleven.

 

GEZONDHEID, NATUUR EN SPIRITUALITEIT

Van technische- en natuurlijke velden, frequenties en intelligente, natuurlijke harmonische systemen: met deeltjes fysica terug naar de natuur.

In Nederland zijn vele al actief, maar het helaas breekt aan samenwerking.:
Nederlandse groep   www.energyabudance,world.com met Karsten en Caper, Isabella en Bob
video intervieuw met Tijn Touber

Nederlandse groep Stg. Het natuurlijke pad  met  Svenn Hulleman, Jeroen en Vincent
video Svenn

Free Energy For All    –  Dick, Eric,     – diverse uitvnders zijn benaderd/bezocht.
Vrije energie machine –  Wim  –   met oa de brabdstofloze motor van Johannus Wardenier.

Van de TU Delft en Eindhoven: demo’s met Yildiz zijn magneten motor
We stonden erbij en keken erna.

 

……

 

!! This Guy Destroys Physics Gravity Newton Einstein, All At Once – And The System Destroys His Life
https://youtu.be/wymfYp18720

Eindelijk de magneet begrepen.
Ook het nulpunt komt voorbij.

 

 

Een artikel van Thomas Bearden een bekende in ons circuit vanwege zijn visie over scalar waves.
Bekende eigenschappen waar Tesla 120 jaar geleden al over sprak en sinds die tijd onder de pet is gehouden.
Het geld systeem zorgde ervoor dat kennis over deze technieken werd verzwegen.
De wetenschap (matrix) kwam met een visie die nu nog steeds wordt  verdedigd.
Immers bij velen hangt hun boterham er nu van af.
Veel blijkt nu dus toch anders dan men ons heeft doen geloven.
We zitten nu in een transitietijd, waar steeds meer mensen wakker gaan worden.

 

Helaas zijn er vele dingen en veel opzienbarende ontwikkelingen waarvan onze regering en nieuwsmedia’s zich niet eens bewust van lijken te zijn. Ze negeren ze gewoon, of het kan ze gewoon niets schelen.
Hoewel…..The Big Reset van Klaus Swab geeft te denken. Niet iedereen gaat hier in mee. Je vrijheid opgeven?
We zitten in het  “spel” van  licht en onlicht – goed en slecht – angst en liefde – god en duivel .
Het is de hoogste tijd om wakker worden voordat je “ziel” gestolen wordt en je transhuman bent.
Ontdek wie je bent. De keuze is aan jou.

 

tekst/Bearden
Hier is een heel sterk voorbeeld.
Als je nooit iets anders dan “buiten de gebaande paden” in je leven hebt bekeken bekijk dan eens hoe een goede natuurkundige het Klimov-werk (in Los Alamos National Laboratory) bekijkt, en sta je toe nieuwe conclusies te trekken.
ABSOLUUT GRATIS ENERGIE die rechtstreeks uit het ziedende virtuele staatsvacuüm wordt getapt.

DE OPLOSSING VOOR DE WERELDENERGIECRISIS IS AL VEERTIEN JAAR BEREIKT EN BEWEZEN .

Het werk van Dr. Victor Klimov in het Los Alamos National Laboratory (LANL) is het rigoureuze wetenschappelijke bewijs, waaronder nano kristallijne systemen die eenvoudig werkende energie voorzieningen kunnen bouwen en demonstreren.

Klimov en zijn team hebben ultrakleine nanokristallijne zonnecellen geproduceerd die vrij veel meer producerende elektrische energie (spanning x stroom) dan de kleine hoeveelheid energie die wordt ontvangen via de invallende fotonen. Ook kunnen de input-fotonen gemakkelijk vrij worden geleverd door een klein beetje fotonen-emitterende materialen (zoals toermalijn).

Deze overtollige elektrische outputenergie wordt GRATIS rechtstreeks uit het ziedende virtuele toestandsvacuüm gehaald en dat is rigoureus bewezen door de werkmodellen van Klimov.
Zo heeft het Klimov-team voor altijd praktische “gratis elektrische energie uit het vacuüm” vastgesteld en gedemonstreerd.

Echte systemen zijn mogelijk geproduceerd en het proces is volledig gevalideerd door twee grote nationale laboratoria (LANL en NREL).

Dit is volledig gepubliceerd in de natuurkunde tijdschriften over de hele wereld, en resultaten zijn ook uitvoerig gepubliceerd over nano kristallijn over en in vele tijdschriften.
Dit is al jaren het geval.
HET WORDT REEDS GEACCEPTEERD EN BEWEZEN IN DE FYSICA EN DE NANOCRYSTALLINE WETENSCHAP, EN TOCH negeren de POLITICI, PUBLIEKE EN NIEUWSMEDIA HET CONTINUE.

We herhalen het opnieuw: het is al rigoureus bewezen en wetenschappelijk bevestigd, wereldwijd.
Het kan niet opnieuw weer worden bewezen .

Het maakt niet uit dat de elektrotechnici het niet bevestigen en dat het volledig in strijd is met hun grondige oude standaard wetenschappelijk model uit 1892 dat minstens een aantal mij bekende onwaarheden bevat.
De praktische oplossing is er, en het is bewezen, het is gevalideerd en het is technisch al op grote schaal gepubliceerd en geaccepteerd in de erkende natuurkunde bladen, ook in andere landen.

Naar mijn overtuiging: De vrije-energiesystemen zijn gemakkelijk te maken, aangezien er verschillende materialen zijn die continu vrij “invallende fotonen” uitzenden die in de kleine zonnecellen binnenkomen. Meng gewoon een klein beetje van een van die materialen in de nanokristallijne opbouw, en enorme reacties van fotonen worden daarna gegenereerd en continue vrij geleverd, net als de elektrische output van de kleine Klimov-apparaten.

DIT KAN EEN OPZETTELIJK GESCHENK VAN DE SOVJETTEN ZIJN

Eén wijst erop dat Klimov een Russische wetenschapper is die naar dit land kwam (of werd gestuurd), beschouwd om te werken in het Los Alamos National Laboratory. Je kunt zijn contactadvertenties op het web googlen op een website enz. over zijn werk en informatie krijgen over het team dat hij leidt bij LANL.

En hier is het vreemde van deze zaak: Aangezien de Russen deze kennis al hebben, lijkt het erop dat ze worden geschonken en dat dit een “geschenk” is van Rusland aan de VS. Rusland is al bezig met langzaam vrijgeven van een aantal zeer aspecten van deze reeds lang ontwikkelde voor-engineering, en van plan om de hoeveelheid kennis hierover te verspreiden.

Welnu, waarom zouden de Russen ons zo’n verrassend en geweldig “gratis geschenk” geven? Wij verwijzen naar de verklaring van Soros dat de Amerikaanse regering moet worden geëlimineerd en vervangen door een wereldregering. Als uitstekende schakers kijken de Russen altijd vele zetten vooruit op het wereld schaakbord om vast te stellen welke kant het opgaat. Dus een toekomstige nationale regering zou onderwerpen en zou leiden tot een werelddictatuur mogelijk te beschouwen als onaanvaardbaar. Ze zijn niet van plan om Moeder Rusland terug te laten keren naar een dictatuur, en ze zullen vreemde stappen nemen die de macht hebben om de wereld te leiden van dat verborgen doel van wat de Wereldorde wordt genoemd, enz.

HET ONMIDDELLIJKE VERSCHRIKKELIJKE GEBRUIK OM ZELFAANDRIJVENDE ULTRA-LASERWAPENS TE LEVEREN

Het resultaat van het van Klimov bij LANL is de opkomst van zeer kleine zelfaandrijvende systemen met een werkende, zelfs verbijsterende, elektrische output om ladingen van stroom te voorzien, en die nooit meer energie van de operator zelf nodig hebben. Als je zeer krachtige energiewapens bouwt op de basis van de enorme output-energie die vrijelijk wordt geleverd door het Klimov-proces, dan heb je gewoon een structurele revolutie teweeggebracht in de oorlogsvoering zoals die momenteel bekend is en wordt uitgevoerd. Het is nu gerealiseerd (in verschillende landen van de wereld) dat dit nieuwe BEWEZEN Klimov-proces bijvoorbeeld superkrachtige ultralasers mogelijk maakt die zich zelf voortdurend laden.

En zijn ook heel, heel klein en toch verrassend krachtig! En dat is een totale revolutie – een zeer abrupte – in de oorlogvoering zelf. Een vrijelijk enorme energiestoten afgeven van hele groepen mensen op anderhalve kilometer van zelfs verder kunnen doden. Het is nooit meer nodig om zonder “kogels” te zitten, en het heeft geen energie-input van de operator nodig, behalve op het richten en de trekker overhalen.

Een ultra-laser ter grootte van een huidige bazooka, in één hand gedragen door een infanterist, zal een verbijsterende explosie uit die een enorme stalen en betonnen gebouw in één enkel schot zal vernietigen. En het kan deze opnames blijven leveren. Het zal treinen, schepen, vliegdek vliegtuigen, aanvallende tanks, alle soorten aanvallende aanvallende vliegtuigen, inkomende ballistische raketten vernietigen, enz. Met een kleine toegevoegde sensor, kan het ook binnenkomende veldartillerierondes worden gemaakt op de positie van de infantist. En het “raakt nooit zonder munitie”, zodat de infanterist vrij en onbeperkt kan blijven schieten.de oorlogvoering zoals we die kennen totaal en abrupt veranderen . Inderdaad, elk leger dat deze wapens niet heeft, zal snel en gemakkelijk worden door een leger dat ze wel heeft.

Dit zijn slechts twee voorbeelden, maar zoals je kunt zien, zal de toekomstige inzet van dergelijke wapens de oorlogvoering voor altijd onmiddellijk revolutieeren. En verschillende wapens zullen dit jaar van niet later dan beginnen volgend jaar van de lopende band rollen, in landen van de wereld.

HET WERK VAN KLIMOV LOOPT DE WERELDENERGIECRISIS DRAMATISCH OP

Als het Klimov-principe wordt gebruikt om uw auto aan te drijven, zal een kleine aandrijfeenheid ter grootte van uw duim een normale maar krachtige elektrische auto onbeperkt en onafhankelijk van tankstations (voor vele jaren — zelfs voor uw leven) van stroom voorzien. Een kleine krachtbron van ongeveer het dubbele van uw duim zou uw huis van stroom kunnen voorzien, vrij en voor onbepaalde tijd. eenheden kunnen gemakkelijk treinen, vliegtuigen, schepen, vrachtwagens, fabrieken, huizen, steden, enz. aandrijven zonder dat er brandstof nodig is. We kunnen snel handelen om uiteindelijk de zeer gevaarlijke kerncentrales, de smerige kolencentrales, de verbranding van brandstof in onze auto’s en vrachtwagens en treinen en schepen en vliegtuigen, enz. te vervangen.

En de aandrijving is volledig “schoon” en “groen” omdat er geen koolwaterstoffen worden uitgestoten en uitgeput in de biosfeer van de aarde.

Maar griezelig genoeg hebben de nieuwsmedia deze opzienbarende – zelfs spectaculaire – BEWEZEN en toekomstige wetenschappelijke ontwikkeling niet opgepikt . De journalisten en het publiek zijn zich er bijna helemaal niet van bewust, net als onze politici, congresleden, functionarissen, enz.

Hoe dan ook, ik wilde dat u bewust was van de verbijsterende veranderingen die onmiddellijk komen; eerst naar oorlogsvoering die bijna volledig zal worden gerevolutioneerd (visualiseer bijvoorbeeld gevechtsvoertuigen die op deze manier zelfaangedreven zijn, een reeks superwapens en ultralasers enz.). Als het vervolgens openlijk wordt toegepast, zal het ook een revolutie tebrengen in het transport, reizen, het voeden van onze huizen en steden, fabrieken, enz.

Na de opzienbarende Japanse catastrofe heeft Duitsland besloten om van zijn kerncentrales af te komen. De Duitsers kunnen ze heel goed vervangen door hun elektriciteitsnet te baseren op nieuwe Klimov-technologie en die het netwerk en de elektriciteitsvoorziening absoluut vrij van afval van stroom kan voorzien, helemaal geen brandstof verbruiken, helemaal geen ecologische voetafdruk hebben en helemaal geen radioactief afval produceren.

Je kunt ook zien wat er tevoorschijn komt als de “slechterik”-landen dergelijke ultrawapens beginnen te krijgen. En de chaos die ontstaat wanneer slechteriken van groepen zoals de Mexicaanse maffia ze beginnen te krijgen (bijv. de ultralaserpistolen, bijv.) en ze in ons hele land te gebruiken in veel van onze grote steden zoals Los Angeles, Californië en New York City.

Ik wilde alleen dat u bewust wordt van deze griezelige en zeer verrassende wetenschappelijke ontwikkeling (in de gekke R&D-programma’s van verschillende landen op dit moment).

Nogmaals opnieuw herhalen, laat een goede natuurkundige die bekend is met nano kristallijne wetenschap u informeren over alle resultaten en implicaties.

 

Beste wensen,

Tom Bearden
LT COL, US Army (gepensioneerd)
BS Wiskunde, minor Electronic Engineering
MS in Nuclear Engineering
US Army 1181 cursus afgestudeerd (equivalent van MS in Guided Missile Engineering).

 

Aanvulling-vertaalmachine

KLIMOV-GERELATEERDE TECHNISCHE REFERENTIES

Brody, Kruid . Victor Klimov in Los Alamos National Laboratory in New Mexico heeft een zonnecelov geconstrueerd die het licht van een bepaalde foton kan absorberen dat één kan worden krachtigen. Het elektron een foton absorbeert, verdwijnt het voor een heel kort moment in het kwantumveld. In de virtuele toestand kan het elektron energie lenen uit het vacuüm en daarna weer in onze werkelijkheid. Nu kan het elektron tot 7 andere elektronen van energie voorzien. Dit leidt tot een prestatie prestatiecoëfficiënt (COP) van 700%. Een COP = 200% kan gemakkelijk worden bereikt en dat is ook geweest. Het experiment is ook gelukt door het National Renewable Energy Laboratory in Golden Colorado. [Herb Brody, “Zonne-energie – serieus opgevoerd.”Nieuwe wetenschapper , 27 mei 2006, blz. 45].
Citaat : ?Maak zonnecellen zo klein als een molecuul; en je krijgt meer dan je had verwacht. Zou de weg kunnen zijn naar onbegrensde schone energie?” ]
Commentaar van TEB: Merk op dat het super-opgewonden elektron, helemaal het uit de ziedende vacuümonderdompeling in virtuele toestand is gekomen, zich in feite in twee of meer elektronen splitst! uitstroom van de zonne-energie celproces is vrijDoor overtollige energie van het lokale toestandsvacuüm. Merk op dat bij ongeveer COP = 3,0, het denkbaar is dat mannen geklemde positieve feedback van een van die uitgangselektronen terug naar ” terug in het ziedende virtuele toestandsvacuüm”-invoer zou kunnen toevoegen, ter vervanging van de invoer invoer, en de eenheid “zelf-powering” (aangedreven door energie) aan de andere twee als output worden uitgegeven.
Van door een deel van de uitgangsstroom te gebruiken in een stralingsproducerend proces, zou men de positieve feedback-ingang kunnen hebben als een stralingsfoton, om de zonne-ingang volledig te vervangen. Op deze manier zou het “zonnepaneel” van zonnestraling, volledig zelfvoorzienend, neemt al zijn input en output energie rechtstreeks van het ziedende vacuüm zelf
Aanvullende referenties ; Richard D. Schaller, Vladimir M. Agranovich en Victor I. Klimov; “High-efficiency carrier-vermenigvuldiging door directe fotogeneratie van multi-excitons via virtuele single-exciton-toestanden.” Natuurfysica Vol. 1, 2005, blz. 189-194.
Richard D. Schaller, Melissa A. Petruska en Victor I. Klimov; “Effect van structuur op de drager van de vermenigvuldiging van: vergelijkende studie van PbSe-nanokristallen”; toepassing Fys. Laat op . Vol. 87, 2005, 253102.
Richard D. Schaller, Milan Sykora, Jeffrey M. Pietryga en Victor I. Klimov, “Zeven excitons voor een prijs van één: herdefiniëren van de limieten voor de conversie-effect van fotonen in ladingsdragers”, Nano Lett . Vol. 6, 2006, blz. 424.
Victor I. Klimov, “Spectrale en dynamische eigenschappen van multi-excitons in halfgeleider nanokristallen”, Jaaroverzicht van Physical Chemistry , Vol. 58, nr. 1, 2007, blz. 635.
MC Hanna, AJ Nozik. “Zonneconversie-efficiëntie van fotovoltaïsche en foto-elektrolysecellen met dragervermenigvuldigingsabsorbers,” Journal of Applied Physics , vol. 100, nr. 7, 2006, blz. 07450.
Sung Jin Kim, Won Jin Kim, Yudhisthira Sahoo, Alexander N. Cartwright, Paras N. Prasad, “Multiple exciton generatie en elektrische extractie van een PbSe quantum dot fotoconductor,” Applied Physics Letters , Vol. 92, nr. 3, 2008, blz. 031107.
Alberto Franceschetti, Yong Zhang, “Multiexciton Absorptie en Multiple Exciton Generation in CdSe Quantum Dots,” Physical Review Letters , Vol. 100, nr. 13, 2008, blz. 136805.
G. Allan, C. Delerue, “De rol van impactionisatie bij het ontstaan van meerdere excitonen in-nanokristallen”, Physical Review B , Vol. 73 (20), 2006, p. 205423.
Hsiang-Yu Chen, Michael KF Lo, Guanwen Yang, Harold G. Monbouquette, Yang Yang, “Nanodeeltjes-ondersteunde hoge fotogeleidende winst in composieten van polymeer en fullereen,” Nature Nanotechnology , Vol. 3 (9), 2008, blz. 543.
MC Beard, RJ Ellingson, “Meerdere excitongeneratie in halve geleider nanokristallen: op weg naar omzetting van zonne-energie,” Laser & Fotonica Review , Vol. 2, nr. 5, 2008, blz. 377.
Citaat :Nanokristallen, er is slechts één exciton, gemaakt van verschillende halfgeleidermaterialen op zo’n manier dat die correspondentie en extern fysiek van elkaar worden geïsoleerd. per nanokristal voor optische versterking. Dat, nodig ze, opent de deur naar praktisch gebruik in lasertoepassingen.” [“Wetenschappers creëren een nieuw type nanokristal”, PHYSORG.COM, Nanotechnologie, 24 mei 2007.
Seo, Hye-won; Tu, Li-wei; Ho, Cheng-ying; Wang, Chang Kong; Lin, Yuan-ting. “Multi-Junction Solar Cell”, Amerikaans octrooischrift 20080178931, 31 juli 2008. Een fotovoltaïsch apparaat met nanostructuren met meerdere verbindingen die als een meerlagige dunne film op een substraat zijn afgezet. Bij voorkeur wordt de oorspronkelijke als In x Ga 1-x N meerlagige overgangen met de gradiënt x, waarbij x elke waarde is in het bereik van nul tot één. De nanostructuren zijn bij voorkeur 5-500 nanometer en met meer voorkeur 10-20 nanometer in diameter. De waarden van x zijn zo gekozen dat de bandgap van elke laag wordt gevarieerd van 0,7 eV tot 3,4 eV om zo dicht mogelijk te zijn bij het zonne-energiespectrum van 0,4 eV-4 eV te passagier.
JR Minkel, “Hogere Vooruitzichten for Goedkope lasers in regenboogkleuren,” Scientific American (website), 25 mei 2007.

Klimov, Victor geciteerd.” “Carrier-vermenigvuldiging berust eigenlijk op Zeer Sterke interactions between Elektronen sterven in Het Kleine volume van Een halfgeleiderdeeltje op nanoschaal zijn geperst. Daarom is het de deeltjesgrootte, niet de samenstelling die de efficiëntie van het effect bepaalt. In kristallen van nanoformaat maken sterke elektron-elektron-interacties een hoogenergetisch elektron onstabiel. Dit elektron bestaat een onmiddellijk in zijn gevormd ‘virtuele toestand’ voordat het snel transformeert in een stabielere toestand die bestaat uit twee of meer elektronen.”[Hoofdprojectwetenschapper Victor Klimov, geciteerd in “Nanokristallen kunnen een boost geven aan zonnecellen, zonnecellen Waterstofproductie”, Green Car Congress , 4 oktober 2008.]