WAT IS BIOFOTONENTHERAPIE?

WAT IS BIOFOTONENTHERAPIE?

 

Licht is leven

De oude Egyptenaren wisten reeds dat het menselijk lichaam uit licht bestond. Eind vorige eeuw is dit ook wetenschappelijk aangetoond. De cellen van het lichaam stralen ongeveer 100.000 lichtimpulsen (biofotonen) per seconde uit. Dit licht is de drager van de informatie die verantwoordelijk is voor de aansturing van alle biochemische processen in het lichaam. Als dit licht wordt verstoord, door bijvoorbeeld een bacterie of door stress, dan kan ziekte het gevolg zijn.

 

Ons lichaam is vaak zelf niet meer in staat om te herstellen doordat ten gevolge van inentingen en omgevingsfactoren ons immuunsysteem niet meer goed functioneert.De behandeling met de Chiren (opvolger StarLight) is een Bio-feedback systeem dat ervoor zorgt dat uw eigen immuunsysteem weer goed gaat functioneren en dat daardoor het verstoorde licht in de cellen weer in evenwicht wordt gebracht. Uw lichaam leert weer om zichzelf te genezen.

De Chiren is de meest recente in een serie instrumenten die in staat zijn om de lichtemissie in acupunctuurpunten te meten en de verstoorde energiehuishouding te herstellen. Het apparaat is uniek en combineert therapeutische functionaliteit met geavanceerde technologie als glasfiber kabels en kristallen elektrodes.

Momenteel is de Chiren het meest geavanceerde instrument op het gebied van fotonen-resonantie therapie en biedt zowel therapeuten als pati