Wat is jouw “verhaal” 0.tv

Hier volgt een verzameling van berichten die ik van mensen
uit de nulpunt-energiegroep krijg toegestuurd..
Het zou zo maar kunne…..Onderzoek zelf!

 

Dagelijks steeds prima informatie bij Robert J

De blauwdruk lag al klaar

 

09042020  Ik sprak gisteren een arts en hij was hoogst verbaasd over het feit dat we in 2017 / 2018 een griepepidemie hadden in Nederland met 900.000 besmette mensen en 9400 doden ( Bron RIVM) de intensive care afdelingen waren in hoogte stress en toen hoorde of zag je niets..Groet J

 

08042020 – Hi Frank, Heb het onderstaande verhaal  nuttige info voor je (en anderen) ?:
Er is geen corona-19 test. Men test op corona (een groot groep, incl vorige jaren) en als deze test niet beschikbaar is (er zijn er veel te weinig) dan kijken men alleen naar symptomen. Maar die symptomen  hebben vele andere oorzaken! DUS de cijfers is 100%  B.S.     Tel mee bij dit dat de dood MET corona is NIET dezelfde als dood DOOR corona. Als de virus 100% van de bevolking bereikt, zoals alles virus doen (wij hebben er 1000den) dan wordt 100% van de sterfgevallen 100% MET corona.

Oproep: WORDT WAKKER.

Stop met vragen om opsluiting als gevangenen in je eigen huis.Besmet door virus is Pasteur hocus pocus. Béchamp heeft gelijk (zegt Pasteur ook).Béchamp (en Steiner en….) zegt: Onze  cellen MAAKT virus (virus is RNA pakket) zelf….als voorjaar opruimdienst voor zichzelf.WEG met corona angst campagne. WEG met 5G die onze cellen activeren.

Oproep: WORDT WAKKERVirus kan niet binnendringen, op dit niveau (het LEVEN niveau) werkt alles Wifi.  Onze cellen pikt de signaal op ALS zij het nodig vinden als voorjaar opruimdienst voor zichzelf.Wifi apparatuur  verstoord (ons) leven. Ook de leven van bijen, vissen, vogels die als decimaal worden nu.5G is voor dingen (Iot, internet of things), de ‘elite’ zie mensen als….dingen.  Het verhaal klopt dus.Wat is Pasteur hocus pocus?   BIG money hocus pocus, hij werd BIG betaald voor zijn ’theorie’ van ‘beestje die je aanvallen, en vaccinaties  die je beschermt’

 

 

 

07042020 –  De keuze blijft: samenwerken of tegenwerken? Vrede of Oorlog?
De bankiers, verkiezen de oorlog om zich te verrijken door anderen te verarmen/verslaven.
Je kan handelen vanuit haat=ontkoppeldheid of liefde=verbondenheid.
Het eerste ervaart je lichaam als Stress, het tweede als Stimulus.

Arthur Firstenberg (2020) beschrijft dat alle grote griep-epidemiën volgden op het invoeren van nieuwe radiotechnologie. Spaanse griep begon in de nieuwe militaire “radar” bases in de USA. 3G, 4G, 5G, Radiosatelieten – allemaal worden ze gevolgd door ‘griep’ epidemie met grote sterfte van mensen en dieren. Door elektrostress. (De gestrandde walvissen – die niet op de wal thuishoren – komt door sonar.)

Alle andere mensen hebben die nieuwe radiotechnologie overleefd. Kijk naar ons: alles wat vóór elke ‘griepipidemie’ werd ingevoerd snerpt, giert en brult onhoorbaar om ons heen. Soms horen we het lichtnet via versterkers brommen als luidsprekers niet goed geaard zijn. Tesla zat op zijn stoel omringd door bliksem.
Waarom kan de een daar mee omgaan, de ander niet?
Hoe keert ons lichaam dat? Hoe leer jij dat?
Geen afweer maar aikido. Leren in plaats van verweren.

Ik begon net “The Invisible Rainbow” van Arthur Firstenberg te lezen; leerzaam. Hij legt uit hoe electriciteit ons lichaam kan genezen of stressen.
(In feite is Lichaamstaal = Celcommunicatie = Elektromagnetisch =Trilling.)

Andrew Kaufman beschrijft dat Covid-19, ‘zoals dat wordt gemeten’ in feite een exosoom is – een ‘afweer’/adaptatie/acceptatie/correctie vanuit/door een gestresste cel. Steiner zei al dat een virus niet een oorzaak is maar een gevolg. Het is tijd om dat verder te onderzoeken.

Zie http://thevirusproject.blogspot.com/2006/11/welcome-to-virus-project.html

Bij het invoeren van 5G in Wuhan (en terwijl iedereen is opgesloten, om he heen) is de schok groter: het is een frequentie van celcommunicatie. De vraag is hoe de ene mens de andere ‘aansteekt’ als een ‘virus’ een cell-stressrespons is?

Besef dat de natuurkundigen het niet begrepen toen ze atomen voorstelden als ‘kleine olaneetsteksels’; Tetryonics kon dat pas corrigeren.
Virus = exosoom zal ook wat “omdenken” vergen…
Feel well,

 

 

07042020 –  Hoi Frank

Sorry als ik lang niks van me heb laten horen
Ik maak mij ook zorgen!
Stel als…
Het niet alleen NWO plannen zijn die nu versneld worden doorgevoerd voor een nieuwe wereld, maar dat het ook de plannen zijn voor een wereld na eerst nog wat natuurrampen en daarna een poolkanteling?
Wat als het Niburu verhaal en het 2012 verhaal allemaal net iets te vroeg waren?
De persberichten worden steeds vreemder, maar NOOIT zal planeet X of Niburu genoemd worden terwijl er velen zijn die er foto’s van maken, de ene keer is het global warming, de andere keer een fotonenbelt, dan is het de zon die actief is, net een berichtje dat er ook een ozongat komt boven de noordpool, andere keer zijn het asteroidenclusters etc. etc.
Waarom trekt de elite zich terug, waarom alles in lockdown? waarom iedereen tracken? waarom geen vrije informatie meer? Waar zijn ze dan bang voor? dat we allemaal plotsklaps verlichte Buddha’s worden?
Dat we opeens zo verlicht zijn dat er revoluties komen?
Er zijn ook mensen die bang zijn dat er een sci-fi robotsamenleving komt (ik ook) waartegen mensen in verzet willen komen, maar ik geloof niet dat er hard verzet komt als alles langzaam wordt ingevoerd, dit verklaart niet de haast die alle overheden op de wereld hebben momenteel.
Die haast komt er alleen als er zich rampen gaan voordoen anders zullen mensen altijd de status quo gebruiken / accepteren, of ze het daar nou mee eens zijn of niet
Of zijn alle regeringen bang dat er straks allemaal Corona zombies rondlopen door de straten? Ik heb de symptomen al gehad ik kan je zeggen dat ik nog geen zombie ben haha, maar ja ik ben ook nog niet gevaccineerd.
Wat als de angst van overheden is als we straks allemaal Niburu en haar manen met het blote oog kunnen waarnemen? De gehele bevolking komt in roering!
Alle andere informatie (alle info behalve poolkanteling / niburu) die de wakkere community bereiken zijn eigenlijk bewust zand in het oog strooien! Zelfs 5G is niet relevant. Die psychologische oorlogsvoering (Youtube / Google / Facebook) is er om er voor te zorgen dat de economie draaiende blijft en wij rustig blijven! Aan een opstandige bevolking heb je niks.
Ook fantastisch is de bewering van Qanon / Benjamin Fulford of van wie dan ook dat dat afkomt, dat men de illuminatie pedofielen aan het opjagen is, daarom zijn al die Amerikaanse troepen hier, en blijf vooral binnen laat de Junta zn werk doen. Er zit vast en zeker een kern van waarheid in! Maar de kern van het verhaal, namelijk, doe niks, blijft u rustig op de stoel zitten, dat is de psychologische oorlogsvoering. Dat is ook de reden dat we nu allemaal van die verwijfde zeik muziek hebben op de radio.
Ook de reden dat kerncentrales gesloten worden, en gas afgesloten wordt in Nederland, maar niet in Duitsland dat straks niet onder water komt te staan.
Dit alles zodat rijke mensen hun vluchtoorden nog kunnen voorbereiden. Een voortzetting van de pre-zondvloed economie, wie gaat er nog werken als niburu bekend word? Agressieve mensen zitten we ook niet op te wachten.
Ondanks de voorkennis die de elite heeft, is echter de voorspelling dat de aarde een service to others planeet zal zijn! omdat power within (service to others) veel belangrijker zal zijn in barre tijden dat voedsel schaars is e.d. Op een eilandje van gouden munten zitten met een verwend ego heeft dan geen enkele zin en zonder creativiteit wordt alles op den duur schaars.
Kijk eens op www.Zetatalk.com
Deze site heeft heel veel dingen goed voorspeld
Maar heel veel dingen zijn wel van voor 2012, maar betekent niet dat het niet meer actueel is. En de uitleg is misschien heel pijnlijk! Maar wel de meest simpele eenduidige uitleg voor de toestand waarin we ons nu bevinden
Er zijn al een heleboel rampen geweest op de wereld
Maar dat zal nog verder aanzwellen
Helaas zal nu Nederland / Europa ook niet gespaard blijven
Het volgende wat er gaat gebeuren is zware aardbevingen in Japan (als die al niet geweest zijn) daarna aardbevingen in noord Amerika, waardoor de Mississippi veel breder gaat worden, er zijn nu al veel aardbevingen en sinkholes in Noord Amerika. Niet veel later gaat de mid Atlantische rug scheuren, waardoor er een tsunami ontstaat die naar Europa gaat komen. Ik denk dat men HIEROP aan het voorbereiden is.
Ook veel vreemd cruise schepen nieuws de laatste tijd.
Ik hoop dat ik ongelijk heb!
Het spijt me dat ik zoveel onheil moet zeggen!!!!
Maar denk altijd dat het goed is om dingen van meerdere kanten te bekijken om tot de waarheid te komen. Ik vind dit alleen de meest logische verklaring.
Bovendien is het beter om op tijd te zijn voordat er niks meer kan in de samenleving of alles heel duur is geworden
De lockdown zal niet opgeheven worden vrees ik
Mijn familie / vrienden vinden het natuurlijk onzin wat ik zeg
Maar ik merk wel dat men onrustig is. Men voelt het. Net als dieren voor een aardbeving.
Soms vertelt iemand mij ook wel eens waar diegene over droomt.
Uit angst maar wat toiletpapier shoppen. Het heeft niet met Corona te maken.
Ik overweeg mijn huis te verkopen en een boot te kopen.