Wat is nulpuntenergie?

Nulpuntenergie (zero point energy, ZPE, ook wel het vacum of het Akasha-veld genoemd) is de hoeveelheid energie die resteert in de meest lege ruimte met het laagst mogelijke energieniveau. Dit laagst mogelijke energieniveau bestaat bij 0 Kelvin, wat gelijk is aan -273 graden Celcius, waar volgens de fiysica van Newton geen atomaire beweging meer zou kunnen plaatsvinden en geen energie gemeten kan worden!

Nulpuntenergie bestaat uit virtuele energie die aanwezig is in een absoluut vacum. Door het aantonen van het Casimir-effect is het bestaan van virtuele deeltjes/energie inmiddels bewezen. (Andere bewijzen voor het bestaan van het nulpuntenergieveld zijn afkomstig van uitvindingen en experimenten die afwijkende energievormen opwekken, zoals bij verschijnselen als sonoluminescentie, fracto-emissie, abrupte elektrische ontladingen en ion-akoestische oscillaties in plasma’s).

 

Tussentijdse update  02-2018:
Bij het onderzoek naar de eigenschappen van water achter komen we tot nieuwe inzichten.
Artikelen van onderzoekers zoals  Schauberger, Wilhelm Mohorn, Thomas Bearden, Geortge Ya, K. Meyl laten ons inzien dat er naast de ons bekend Electromagnetische invloeden ook Gravo magnetische invloeden zijn. EM invloeden kunnen we met meetapparatuur meten. Bij GM invloeden wordt dat veel lastiger. Reden dat wetenschappers al gauw geneigd zijn wat niet te meten is bestaat niet.
Tachyonen blijkt volgens ons en nu de magnetisch component van een GM golfen te zijn? Verder heeft de spin (vortex) een grote invloed.
Een en ander zijn we nu verder aan het onderzoeken.

 

Experimenten die een vortexstroom (spiralende eweging van energie in de vorm van een maalstroom) van geladen vloestof of plasma cre‰ren, leveren waarschijlijk de hoogste nulpuntenergiecoherentie op. E‚n kubieke centimeter nulpuntenergie zou , in ‚‚n keer vrijkomend, genoeg zijn om de gehel Melkweg te doen verdampen!

 

De wetenschapper Hal Puthoff heeft aangetond dat bij dit nulpunt inderdaad nog steeds een enorme hoeveelheid energie wordt gemeten en dat, wanneer dit veld zou wegvallen, we geen energie meer zouden kunnen bijtanken. Alle atomaire structuren zouden ineenstorten. Alle bewegingen van alle deeltjes in het universum genereren op hun beurt het nulpuntenergieveld, in een soort zichzelf opwekkende terugkoppelingslus. Aangezien alle subatomaire materie van de wereld een constante wisselwerking met dit fundamentele, allesdoordringend en -verbindend energieveld onderhoudt, zullen de subatomaire golven van het veld continu een registratie van de vorm van alles als indruk in dit veld achterlaten, een soort frequentie-schaduwuniversum van alle tijden als blauwdruk.

 

 

Uit “Blauwdruk” blz 41/42  geschreven door  Drs. John Consemulder, neuropsycholoog, onderzoeker, auteur en muziekproducent,

ISBN 978-90-202-0072-0