0.nieuwsbrief maart 2020

Probeer “het spel” van de elite te begrijpen.
Vraag je steeds af “wie heeft er belang bij?”
Volg “het geld”. Depopulatie.

 

Bewust worden mensen.!!!!

Duitse arts: “Sterfte in Europa ligt op dit moment onder het langjarig gemiddelde. Er is geen sprake van een pandemie.”

Volle ziekenhuizen?  Wat is.?

 

 Het meest waarschijnlijke scenario 

Bekijk de video van Mia en het wordt je hopelijk duidelijk wat er zich nu afspeelt.
De nepnieuws show

Wat maakt dat wij de leider (de alfa) volgen?

Stapje voor stapje wordt onze vrijheid ons ontnomen. www.murderbydecree.com

Het 5G systeem wordt versneld uitgerold zelfs TRUMP doet mee.
In deze lockdown periode worden scholen (VS) van 5G technieken voorzien?!.

 

 

Ingezonden tekst door BJ wat wel eens zou kunnen gebeuren.
10 dagen van stilte om de boel op te ruimen?

.Ontwikkeling Coronavirus. Het Hoe, Wie en….Waarom.  

Misschien lijkt dit verhaal in het begin wat heftig, maar aan het eind komt alles goed!
We gaan een mooie toekomst tegemoet. “The best is yet to come”.

 

De geschiedenis van Covid-19.

De Covid-19 werd door Bill Gates ontwikkeld voor de Deep State. Het doel was een dodelijke pandemie en een totale paniek te creëren. Dit om de wereldbevolking aanzienlijk te verminderen en van hun rechten te beroven, Agenda 21 van de globalistische New World Order, ook wel de Deep State genoemd.

Om angst te voorkomen zeg ik er hier meteen bij dat door ingrijpen van het Q-team dit niet gaat gebeuren. Het is opmerkelijk dat in het boek van Dean Koontz “The Eyes Of Darkness” uit 1981 een virus “Wuhan-400” genoemd wordt: 

 

cid:image001.jpg@01D60231.01E24F30 

 

In onderstaande video wordt deze virusontwikkeling getoond. Hierin zie je ook de script ontwikkeling van hoe de media moest worden bewerkt, teneinde maximale paniek te creëren. Een maand voor deze virus in Wuhan werd losgelaten, vond de generale simulatie plaats, om de effectiviteit te testen. Hier de video:

BiII Gates and UN held simulated C0R0NAVIRUS P@ndemic Conference in October of 2019

 

Maar wat blijkt:

Op 6 Maart, ca. drie maanden na de uitbraak, waren er in China 3045 doden. Op het inwonertal van 1,42823 miljard is dit 1 dode op 469041 inwoners. Dat is opmerkelijk laag. Dat kan nog wel wat oplopen, maar de groei is al over de top. De 16 noodziekenhuizen in Wuhan zijn inmiddels gesloten. Op 22 Maart kwamen er geen doden meer bij.

Dit sterftecijfer is zelfs relatief erg laag t.o.v. de gewone griepvirus.

In Nederland b.v. ligt deze tussen de 2000 – 10000 per jaar. Dat is op de 17.400.000 inwoners kleiner dan een half promille. Dit aantal wordt kennelijk “gewoon” geacht, een mens is nu eenmaal sterfelijk. Daar wordt althans geen noodtoestand voor uitgeroepen. Tot nu toe (22 Maart) ligt het Covid-19 dodental rond de 200, gemiddeld 82 jaar oud, met onderliggende aandoeningen. De kans dat je dood gaat aan de gewone griepvirus is dus minstens 10 keer zo groot als aan Covid-19! Het lijkt helemaal niet op de killervirus, waarvoor we door politici en media volledig in paniek worden gebracht. En dat terwijl er over de veel dodelijker griepvirus niets wordt gezegd.

Wat is hier aan de hand? Is dit een gelukkig toeval? Nee, dat is geen toeval! Althans niet voor hen die het “Q-team” en “Het Plan” kent. Alles verloopt volgens dat Plan. Het gaat hier over een Divine Plan dat sinds 2017 grotendeels buiten zicht met militaire precisie wordt uitgevoerd onder leiding van President Trump. Steeds weer opnieuw slaagt hij er in de Satanische streken van de Deep State tegen hen zelf te keren. Ook nu weer wisten ze het Coronavirus bij tijds grotendeels te deactiveren, maar niet helemaal. Dit gaf het Q-team de kans de criminelen op te sporen bij de uitvoering van hun genocideplan.

Sinds de Coronavirus grotendeels inactief gemaakt is, wordt de schade hoofdzakelijk door de paniek veroorzaakt (een belangrijke les voor ons?). De paniek zal binnenkort wel wat wegebben, nu er een veelbelovend medicijn gevonden is: Combinatie Cloroquine en Azithromycin. Een bekend middel tegen Malaria met een antibioticum. De Deep State is in de val gelopen en krijgt weer een zware slag te verduren.

Bekend was al MMS hetgeen steeds door BigFarma is bestreden. Hoge boetes bij verkoop.

Er is een opmerkelijk positieve kant aan de quarantaine, waarmee we geconfronteerd worden. Het is een perfecte dekmantel voor de “White Hats” om massa arrestaties uit te voeren van de zware (pedo-) criminelen en ze te berechten. Niemand loopt hen in de weg!

Een wel heel merkwaardige eigenschap van Covid-19 blijkt te zijn, dat vooral zware criminelen daar het slachtoffer van worden. Dit is te zien aan het overlijden van hoge politieke leiders van Iran en de CCP in China. Dat is ook geen toeval, maar dat komt later.

 

10 Dagen duisternis.

Het volgende stukje is misschien te mooi om waar te zijn maar Ik wil het toch met je delen omdat ik daarin geloof en om jezelf goed te kunnen voorbereiden.

Tijdens peak Covid-19, dat wordt verwacht rond 1 April, kan “10 dagen duisternis” afgekondigd worden. Dat is een totale wereldwijde lockdown. Dat betekent binnen blijven, geen radio, TV, telefoon, Internet of kranten beschikbaar en Medical Martial Law voor een aantal grote steden, zoals Londen en New York. De enige manier om dan nog de bevolking te kunnen bereiken is via het Emergency Broadband System (EBS) van president Trump. Het is daarom verstandig om voor 10 dagen voedsel in huis te hebben.

Op EBS worden gedurende die periode professionele video’s getoond over wat er werkelijk gaande is in de wereld. President Trump zal uitleggen dat hij gevraagd is door de US Military om de Deep State op te ruimen, “to drain the Swamp” en dat hij geen politicus is. Deze video’s kunnen ook opgenomen bekentenissen van beroemde publieke figuren, politici en elites bevatten. Het wordt dan ook duidelijk dat de coronavirus veilig genoeg is om weer gewoon aan het werk te gaan. Aan het einde van die 10 dagen is het Goede Vrijdag en wordt er een grote spirituele gebeurtenis verwacht.

Gezien de huidige financiële situatie in de wereld, is het heel goed denkbaar dat er tijdens deze 10 dagen een reset van het monetaire systeem plaatsvindt, waarbij de Federal Reserve gereorganiseerd en de Gold-Standard ingevoerd zal worden.

In onderstaande Twitter thread van Dr Russell McGregor kun je dit hele scenario van 33 punten in detail nog eens nalezen. (Heb je geen Twitter of werkt onderstaande link niet? Dan even de link met “copy/paste” in Twitter plakken, of mij even mailen, dan stuur ik je een copy toe.

https://twitter.com/KillAuDeepState/status/1239106083420954625

 

De Val van de Cabal.

De volgende 3 delige documentaire is gemaakt door de Nederlandse onderzoekster en auteur Janet Ossebaard en is Nederlands gesproken.

Ik adviseer je deze 3 delen tot het eind te bekijken. Je kunt de eerste episodes misschien als schokkend of zelfs ongeloofwaardig ervaren, echter aan het eind vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Deel 3 bevat een onverwachte draai, waardoor je de komende veranderingen met hoop en vertrouwen in je hart tegemoet kunt zien!”

Covid-19 deel 1,  Covid-19 deel 2,  Covid-19 deel 3

 

“The End of the World as we know it.”
Deze documentaire is ook gemaakt door Janet Ossebaard met de hulp van talloze “Anons” over de hele wereld: “Het bevat duizenden uren onderzoek. Ik zeg nadrukkelijk niets voor waar aan te nemen.”(Janet) Het gaat hier niet over het vergaan van de aarde, maar het einde van de wereldse cultuur en de geboorte van een nieuwe cultuur.

Zij geeft dit uitgebreide en complexe onderwerp van “the Great Awakening” zo duidelijk en compleet weer, dat ik het graag met je deel. Mijn beeld na 25 jaar onderzoek op dit gebied komt grotendeels overeen met wat Janet in deze documentaire laat zien. Doe a.u.b. je eigen onderzoek en verifieer alles wat er gepresenteerd wordt minstens twee keer, want dat is de manier om echt wakker en een onafhankelijk denker te worden. “Onderzoek alle dingen en behoud het goede.” (Paulus)

Deze video kan ook schokkende beelden bevatten en je wereld op z’n kop zetten.

Het heeft echter een opbouwende structuur. Het groeit in de laatste 2 episodes (9 & 10) naar een positieve climax.
Dus ook hier geldt, bekijk deze video van begin tot eind.

 

 

Tot zover een ingezonden email , Het zou zo maar kunne zou Gertrud zeggen.

 

Bekijk de docu van Janet Ossebaard. Neem er even de tijd voor. Verbaas je.
Dan ga je inzien welk “spel” er gespeeld zou worden.

Opmerkelijk: Er wordt in de documentaire niet over de rol van Trump en Israël gesproken. 
Het weggeven van Trump van de Golan hoogte. Het stelen van grondstoffen (olie) van Trump in het midden Oosten en meer. 
Steun Janet’s werk

 

Zoek en je zult vinden! Deze richtlijn pas ik (Dr.Johan Oldenkamp) al vele jaren toe in mijn leven.
Hierbij een aanvulling van Johan over bovenstaande documentaire.

 

Juridische aansprakelijkheid bij schade?  Stralings stress is niet te verzekeren.

Blog Ad Broere

In Amerika worden tijdens de sluiting van scholen, 5G aansluitingen gerealiseerd!!!

Volg Robert Jensen voor het echte nieuws.
jensen 128 jensen 129 jensen 130

Wantrouw de media.
Bekijk deze video

Hier steeds de laatste informatie en het waarom.

 

 

Een paar gezond-verstand-vragen over de corona nep-epidemie en een waarschuwing

Zo werkt multinational Nederland Koninklijke Oligarch BV
Het Coranje virus is bangmakerij.
Wat kan de ware reden van dit virus zijn?
Pateo Nieuwsbrief
Ad Broere Nieuwsbrief

 

Kanker – terminaal, verholpen door MMS

Ik doe levend bloed onderzoek om te onderzoeken wat ons kan helpen gezond te blijven.
De uitslag na 2 weken gebruik van MMS liet zien dat er bijna geen “beestjes” meer waren te ontdekken.

Een prima overzicht waarom deze bio-oorlog en hoe je er mee om kunt gaan.

 

En voor de techneuten:
Neutrino’s volgen steeds de weg van de minste weerstand.
Anti-gravitatie
Teslaphoresus of Carbon Nanotubes

 

Joke last van angst?????? Laat je niet gek maken.

**WUHAN, CHINA IS A PILOT CITY FOR 5G ROLLOUT**
Waarom 5G (60Hz.) in Wuhan nu zo’n invloed heeft.
We worden krankzinnig bestuurd.
Het 4G netwerk is ook al niet goed voor ons eco-systeem

 

Leef bewust met veel informatie bronnen.
Ron zijn nuchtere visie op de het virus gebeuren.

 

Last van straling?
Wij hebben een neutralisator ontwikkeld.
Probeer het eens uit en verbaas je.  nggt

Wanttoknow heeft een prima stralingsmeter in de aanbieding. aanbieding geldig tot Dinsdag 10 maart.
Neem zelf de regie in handen en meet of de waarden acceptabel zijn. Verbaas je.

 

Geachte raadsleden,  van Zaanstad  –                  16 maart 2020  tot nu toe geen reactie
Graag zou ik U willen adviseren deze video eens te bestuderen. (78 min.)
  – 5G APOCALYPSE – DE EXTINCTIE EVENT
Draai de video in de raadszaal af en nodig ook de kritische burgers uit.
Daarna kan men niet meer zeggen ik wist het niet…..
Na diverse pogingen onze grote bezorgdheid te uiten over de invloeden  van 5G, is tot op heden de teleurstellende reactie ervaren:
“de beleidsmedewerkers zeggen dat ze op een meer effectieve manier ‘gezondheid gaan meenemen’  in hun beslissingen.”
Zie  vanaf 45 min. waar het item WIFI op scholen wordt aangekaart.
Een voorstel van mij, waar verder niets mee gedaan is?.
Nu komt ook nog de Corona virus pandemie erbij.
Lees dit artikel:   corona en over vertrouwen
Ook in dit artikel komen de invloeden van straling (5G) ter sprake.
met zorgzame groet Frank Bonte – woonbioloog, research ZPE
website: www.nulpuntenergie.net
PS
https://www.zerohedge.com/political/everything-you-need-know-about-trump-were-afraid-admit-you-wondered https://youtu.be/-727K585amo

 

 

 

Voorgaande 0.nieuwsbrieven 2019:
januarifebruari maart april meijuni, juli,  augustus, september, oktober,
november, december, Nieuwsbrieven 2020: januarifebruari ,

 

Er komen ook steeds meer wakkere mensen met veel eerlijk nieuws:
Neem ook Mastodon zodat je onafhankelijk bent van Google (controlezie de invloed van google.
De controle op eerlijk nieuws wordt steeds heftiger. Google manipuleert de informatie steeds meer.
Graag communiceren met ons  via Skype (nulpuntenergie)

Forbiddensource  het woord zegt het al, verzameling goede nieuwsbronnen.
Veteranstoday, Kla.tv, PateoWanttoknow  , EllasterEarth-mattersDe langemars ,
Transitieweb , Stg. OlivijnStroomnieuws , Leef bewust van Ron Fonteine ,
deLezing , Stg. VaccinvrijAntonTeuben, Coen Vermeeren, Tom Switzer, Robert Jensen,
dwarsdenkers-netwerk , stralingsleedinteressante tijden en vele anderen

 

Stanford ziekenhuisbestuur intern bericht:

Het nieuwe Coronavirus vertoont mogelijk dagenlang geen teken van infectie.  Hoe kan iemand weten of hij / zij besmet is?  Tegen de tijd dat ze koorts en / of hoest hebben en naar het ziekenhuis gaan, is de long meestal 50% fibrose en is het te laat.  Taiwanese experts zorgen voor een eenvoudige zelfcontrole die we elke ochtend kunnen doen.  Haal diep adem en houd je adem langer dan 10 seconden in.  Als u het succesvol voltooit zonder hoesten, zonder ongemak, stijfheid of beklemming, enz., Bewijst het dat er geen fibrose in de longen is, wat in principe geen infectie aangeeft.

Controleer in kritieke tijd elke ochtend zelf in een omgeving met schone lucht.  Serieus uitstekend advies door Japanse artsen die COVID-19-gevallen behandelen: iedereen moet ervoor zorgen dat uw mond en keel vochtig zijn, nooit droog.  Neem minstens elke 15 minuten een paar slokjes water.  Waarom?  Zelfs als het virus in uw mond komt, zullen drinkwater of andere vloeistoffen ze door uw keel en in de maag spoelen.  Eenmaal daar zal je maagzuur al het virus doden.  Als je niet regelmatig genoeg water drinkt, kan het virus je luchtpijp en in de longen binnendringen.  Dat is heel gevaarlijk.

Verzend en deel dit met familie en vrienden.  Zorg goed voor iedereen en moge de wereld spoedig herstellen van dit Coronavirus.

BELANGRIJKE AANKONDIGING – CORONAVIRUS

1. Als u een loopneus en sputum heeft, bent u verkouden
2. Coronavirus-pneumonie is een droge hoest zonder loopneus.
3. Dit nieuwe virus is niet hittebestendig en wordt gedood door een temperatuur van slechts 26/27 graden.  Het haat de zon.
4. Als iemand ermee niest, duurt het ongeveer 10 voet voordat het op de grond valt en niet meer in de lucht is.
5. Als het op een metalen oppervlak valt, zal het minstens 12 uur leven – dus als u in contact komt met een metalen oppervlak – was uw handen zo snel mogelijk met een bacteriële zeep.
6. Op stof kan het 6-12 uur overleven.  normaal wasmiddel zal het doden.
7. Het drinken van warm water is effectief voor alle virussen.  Probeer geen vloeistoffen met ijs te drinken.
8. Was uw handen regelmatig omdat het virus slechts 5-10 minuten op uw handen kan leven, maar – er kan veel gebeuren gedurende die tijd – u kunt uw ogen wrijven, uw neus ongewild peuteren enzovoort.
9. Je moet ook gorgelen als een preventie.  Een eenvoudige oplossing van zout in warm water is voldoende.
10. Kan niet genoeg benadrukken – drink veel water!

DE SYMPTOMEN
1. Het zal eerst de keel infecteren, dus je hebt een keelpijn die 3/4 dagen aanhoudt
2. Het virus mengt zich vervolgens in een neusvloeistof die de luchtpijp en vervolgens de longen binnendringt en longontsteking veroorzaakt.  Dit duurt ongeveer 5/6 dagen verder.
3. Met de longontsteking komt hoge koorts en ademhalingsmoeilijkheden.
4. De neusverstopping is niet zoals de normale soort Je hebt het gevoel dat je verdrinkt.  Het is noodzakelijk dat u dan onmiddellijk aandacht zoekt.
DEEL MET FAMILIE EN VRIENDEN