Biologika

Wat maakt dat wij de leider (de alfa) volgen?

26-03-2020|Categorieën: Biologika Blogs

Wat er nu om ons heen gebeurt, zet ons stil bij wat wij werkelijk geloven. Het laat zien van wie wij wat aannemen. En of het resoneert met de wijsheden van Moeder Natuur én of dit resoneert met jou als onderdeel van de natuur.

Qua biologische programmering, waar overleving centraal staat, werken wij mensen onbewust samen als één roedel. We verbinden ons met anderen om onze overlevingskansen te vergroten, want dan is het gevaar beter te handelen, eerder te registreren. Voor onze overleving is het nodig om als groep te functioneren. Om te overleven moeten we de Alfa volgen. De Alfa is diegene die verantwoordelijk is voor de veiligheid van het territorium en nest, hij is alert op gevaren, de bedreigingen, hij is in staat om het roofdier op tijd op te merken en weg te sturen. De roedel heeft ten alle tijde 100% vertrouwen in hun alfaleider. Hij weet het altijd, hij beschermt de roedel, de soort. Wij zijn …, wij voelen ons van hem afhankelijk.

Dit is de reden waarom wij – zolang wij deze automatische biologische codes leven, heel vaak onbewust – zo gevoelig zijn voor wat onze leiders zeggen en doen. Dit zorgt er voor dat wij in staat zijn om ze te volgen, als het moet blindelings. Zonder vraagtekens… omdat er een gevoel opgeroepen wordt dat onze overleving op het spel staat.

Als de Alfa zegt dat wij in gevaar zijn omdat er een tumor in ons orgaan groeit, en de Alfa adviseert om de tumor met gif te bestrijden, dat doen we dat. Hij doet het immers ook… Geen twijfel mogelijk dat dit het beste is.
Als de Alfa zegt dat er grote onzichtbare vijanden aankomen, die ons elk moment kunnen doden en we daar bang voor moeten zijn, dan doen we dat, als roedel. Geen vragen, we zijn angstig en volgen wat de Alfa zegt en doet.
Als de Alfa zegt dat wij tekorten gaan hebben, dat wij een crisis tegemoet zien, dat wij alles verliezen, dan geloven we dit… het dringt diep in in ons onbewuste en we beginnen ernaar te (over)leven…

Want uit de roedel gezet worden omdat jij je niet aanpast aan wat de rest van de groep doet, of de roedel wijst jou af en je blijft alleen, is véééél gevaarlijker – volgens onze biologische programmering – dan de gevolgen van de beslissingen van de Alfa.

Door te begrijpen hoe wij vanuit overleving geprogrammeerd zijn, wordt het een stuk eenvoudiger te zien hoe wij ons als roedel gedragen. Waarom wij soms onbegrijpelijke handelingen uitvoeren, kost wat het kost… Waarom wij als een kip zonder kop elkaar volgen, en zonder twijfel geloven wat de Alfa zegt en doet.

Maar er zit een keerzijde aan het blindelings volgen van de roedel, van de Alfa: want zolang we zijn gedrag, mening, ideologie, percepties als de enige waarheid zien, en hem als redder beschouwen, geven wij onze kracht letterlijk weg aan hem. Door te accepteren wat hij (en de rest van de roedel) doet, gelooft, etc, wordt onze biologie gevormd. Letterlijk: hoe wij overleven en op welke gevaren we reageren, – als een reflexmachine, – wordt hierdoor gevormd.

Als de Alfa zegt dat jij nog 3 maanden te leven hebt omdat je een ‘ongeneeslijke’ ziekte hebt en je dit voor waar aanneemt, dan wordt jouw overlevingsmodus onmiddellijk aangezet, je bevindt je in een toestand van vechten of vluchten – je hebt doodsangst – en je longen gaan zich aanpassen aan deze nieuwe gevaren…. want met meer longcellen neem je tijdelijk meer zuurstof op.

Als de Alfa zegt dat wij met een serieuze, dodelijke, maar onzichtbare vijand te maken hebben, dan voelen we ons onveilig, bedreigd en als roedel gaan we massaal in de overlevingsstand. Ons lichaam, met name de bronchiën en strottenhoofdslijmvliezen gaan zich aanpassen (dit is biologisch in ons geprogrammeerd) om het roofdier met meer lucht en geluid weg te kunnen jagen. Jij geeft je macht weg en accepteert zijn waarheid. Zijn waarheid wordt jouw biologie!

Onze ervaring is dat er een andere realiteit is, de realiteit van je eigen natuurlijke waarheid. Het heet Biologika, De Nieuwe Medicina. In deze realiteit weet jij wat er in je lichaam gebeurt en waarom. Een werkelijkheid waar jij de reflexmachine in je leert temperen, rustiger maken en waar jij je realiseert dat wat de Alfa zegt of doet geen invloed meer op jou heeft… omdat je weet hoe jij je veilig kunt voelen, waar je ook bent en wat er ook om je heen gebeurt. Een ervaring waar jij je bevrijd voelt, in harmonie en vrede. Niet vanuit angst of welke constellatie dan ook, maar omdat je het telkens ervaart en diep van binnen weet dat jouw enige ‘alfa’ JIJ-zelf bent!

Wil jij hier meer over leren? Dat kan tijdens de 3-delige Biologika Online Masterclass: ‘Ziektes & Virussen’, de rustgevende en bio-logische verklaringen in tijden van de coronacrisis. Tijdens deze Masterclasses gaan we nader kennismaken met de meest voorkomende bio-logische verklaringen van ziektes, de 5 voorwaarden van ziek worden, de werkelijke rol van virussen en we gaan de logische oorzaken van allerlei luchtwegklachten leren. Dit alles vanuit de samenhangen van de 5 biologische natuurwetten.

Deze 3-delige serie is als pakket aan te schaffen, op onderstaande data vinden de live-uitzendingen plaats. De opnames zijn tot en met vrijdag 10 april 2020 terug te kijken. Dus als je het pakket na de uitzenddata aanschaft, hoef je toch niets te missen. Meld je nu aan.

Maandag 30 maart 2020 om 19.30 uur: De 5 concrete voorwaarden om ziek te worden – ziek zijn is geen toeval;
Woensdag 1 april 2020 om 19.30 uur: Virussen en ons immuunsysteem – wij hebben niets te vrezen;
Vrijdag 3 april 2020 om 19.30 uur: Bio-logische oorzaken van luchtweginfecties, o.a. longontsteking, keelontsteking, griep, neusslijmvlies klachten.

Klik hier voor meer informatie.