Waar ligt de waarheid, en komen we ze ooit te weten????

Het zou maar kunne……

 

 

Het Corona-virus reisde de hele wereld rond vanuit Wuhan, maar bereikte Peking en Shanghai niet … kan iemand dit verklaren ?
Ziet er zo logisch uit … Tenslotte crashte de Chinese aandelenmarkt niet … Amerikaanse en Europese markten deden dat wel …
Vernietig andere markten en bereid je voor om ze op alle mogelijke manieren over te nemen
Hoe de wereld snel domineren?

HET GEWELDIGE CHINESE PLAN
1. Maak een virus en het tegengif.
2. Verspreid het virus.
3. Een demonstratie van efficiëntie, het bouwen van ziekenhuizen in een paar dagen. China was immers al voorbereid met de projecten, het bestellen van de apparatuur, het inhuren van de arbeid, het water- en rioleringsnetwerk, de geprefabriceerde bouwmaterialen en een indrukwekkend volume opgeslagen.
4. Veroorzaak chaos in de wereld, te beginnen met Europa.
5. Leg snel de economie van tientallen landen plat
6. Stop productielijnen in fabrieken in andere landen.
7. Zorg ervoor dat de beurzen dalen en koop bedrijven tegen een spotprijs.
8. Beheers snel de epidemie in uw land. China was tenslotte al voorbereid.
9. Verlaag de prijs van grondstoffen, inclusief de prijs van olie die u op grote schaal koopt.
10. Ga snel weer aan de slag terwijl de wereld stilstaat. Koop wat je tijdens de crisis goedkoop hebt onderhandeld en verkoop het duurder in landen die hun industrie hebben verlamd.
PS: Lees het boek van de Chinese kolonels Qiao Liang en Wang Xiangsui uit 1999, “Unrestricted Warfare: China’s master plan to America “, op Amazon. Het is er allemaal.
Het overwegen waard ..

Denk hier eens over na …
Waarom zijn Rusland en Noord-Korea bijna volledig vrij van Covid-19? Omdat ze een trouwe bondgenoot van China zijn. Bijna geen gevallen gemeld uit deze 2 landen. Aan de andere kant worden Zuid-Korea / Verenigd Koninkrijk / Italië / Spanje enz zwaar getroffen. Hoe komt het dat Wuhan plotseling vrij is van het dodelijke virus?
China zal zeggen dat hun drastische aanvankelijke maatregelen die ze hebben genomen zeer streng waren en Wuhan werd opgesloten om de verspreiding naar andere gebieden in te dammen. Ik weet zeker dat ze de Anti dode van het virus gebruiken.
Waarom werd Peking niet geraakt? Waarom alleen Wuhan? Interessant om over na te denken, toch? Nou .. Wuhan is nu open voor zaken. Amerika en alle bovengenoemde landen zijn financieel verwoest. Binnenkort zal de Amerikaanse economie instorten zoals gepland door China. China weet dat het Amerika NIET militair kan verslaan.

HET MEEST KRACHTIGE land ter wereld. Dus gebruik het virus … om de economie lam te leggen en de natie en haar defensiecapaciteiten te verlammen. Ik weet zeker dat Nancy Pelosi hierin een rol heeft gespeeld. . om Trump omver te werpen. De laatste tijd vertelde president Trump altijd hoe de GROTE Amerikaanse economie op alle fronten verbeterde.
De enige manier om zijn visie om “MAAK AMERIKA OPNIEUW GROOT” te vernietigen, is door een economische ravage aan te richten. Nancy Pelosi was niet in staat Trump te verslaan door afzetting. … dus werkt samen met China om Trump te vernietigen door een virus vrij te geven. De epidemie van Wuhan was een showcase.
De Chinese president Xi Jinping … droeg gewoon een eenvoudig RM1-gezichtsmasker om die getroffen gebieden te bezoeken. Als president zou hij van top tot teen moeten worden bedekt … maar dat was niet het geval. Hij was al geïnjecteerd om schade door het virus te weerstaan … dat betekent dat er al een remedie was voordat het virus werd vrijgegeven.

Sommigen vragen zich misschien af … Bill Gates had de uitbraak in 2015 al voorspeld … dus de Chinese agenda kan niet waar zijn. Het antwoord is. … JA … Bill Gates voorspelde het. .maar die voorspelling is gebaseerd op een echte virusuitbraak. Nu vertelt China ook dat het virus ruim van tevoren was voorspeld. … zodat de agenda goed zou meespelen om die voorspelling te evenaren. China’s visie is om de wereldeconomie te beheersen door nu aandelen op te kopen uit landen die op de rand van een ernstige ECONOMISCHE INEENSTORTING staan.
Later zal China aankondigen dat hun medische onderzoekers een remedie hebben gevonden om het virus te vernietigen. Nu heeft China aandelen van andere landen in zijn arsenaal en deze landen zullen binnenkort slaaf zijn van hun meester … CHINA.

Denk er gewoon over na …
De dokter die dit uitbracht is tot zwijgen gebracht door de Chinese autoriteiten ..