Jim Humble komt in mei 2010 naar Nederland

Jim Humble zal op 1 mei 2010 in Nederland persoonlijk een lezing geven over MMS tijdens de Nexus Conference in Amsterdam, tevens zal hij op 2 mei in Amsterdam een workshop/lezing geven.
De 0.groep zal  aanwezig zijn met een demonstratie stand.

Tijdens een trip door de jungle van Afrika heeft Jim Humble in 1997 het basisingrediā€°nt ontdekt van wat nu het Miracle Mineral Supplement heet. Hij had een aantal flesjes ‘stabilized Oxygen’ meegenomen om vervuild rivierwater veilig te kunnen drinken omdat hij via eerdere onderzoeken al had vernomen dat dit alle ziekteverwekkers in het water zou doden. Na zoveel jaren onderzoek kwam Jim Humble er achter, waarom gestabiliseerde zuurstof zo effectief was in een aantal malaria gevallen. Het had niets met zuurstof te maken, maar met minieme hoeveelheden chloor dioxide. Jim’s product werd door de gezondheidsinstantie van een Afrikaans land getest en goed bevonden.

Meer informatie volgt. Houdt de nieuwsbrief van Frontier in de gaten! Wilt u graag de nieuwsbrief ontvangen? stuur dan een mail naar: [email protected]

Kaarten voor de Nexus Conference kunt u hier bestellen:
www.nexusconference.com

Meer weten over MMS?
– Frontier magazine, over MMS: nummers 14.2, 14.3 en 14.4
– Frontier Magazine, over MMS 2: nummer 16.1
– Breakthrough; the Miracle Mineral Supplement of the 21st Century by
Jim Humble
– MMS, De doorbraak, Jim Humble, vertaald door: Leo Koehof
– dvd Understanding MMS
De boeken en dvd zijn verkrijgbaar via Frontier bookshop
(www.frontierbookshop.nl)

Websites:
www.jimhumble.nl
www.jimhumble.biz