Vrije energie verklaard door Johan Oldenkamp

Vrije energie is al heel erg lang een hot onderwerp. Velen gaan er intu‹tief mee aan de slag, al vanaf Nicola Tesla (1856 – 1943), maar nog niemand heeft wetenschappelijk laten zien hoe dit kan, want volgens de algemeen geldende opvattingen kan dit namelijk helemaal niet. Ook dit kan Johan Oldenkamp zonneklaar uitleggen op een wetenschappelijke manier.

 
Het werk van Johan gaat veel en veel verder. En hij kan eigenlijk alles heel eenvoudig uitleggen, zonder moeilijke woorden of gekunstelde formules. Hij laat zien wat kanker is en hoe dit te voorkomen en te genezen. Hij laat zien wat de werkelijke functie is van onze genen en dat genetisch vastliggende ziekten of afwijkingen helemaal niet bestaan. Hij laat zien wat leven, bewustzijn en tijd werkelijk is, want we doen maar gewoon alsof we dit al wisten, maar de offici‰le wetenschap begrijpt daar eigenlijk helemaal niets van.
 
Het baanbrekende werk van Johan verbindt de innovatieve inzichten van vrijdenkende wetenschappers als Carl Calleman, BruceLipton, Walter Thurner en Nassim Haramein. Aldus bouwt hij voort op het werk van Hermes Trismegistus (of Thoth), Pythagoras, Jehoshua, Leonardo Fibonacci, Johannes Kepler (1571 – 1630), Leonhard Euler (1707 – 1783), Victor Schauberger (1885 – 1958) en Wilhelm Reich (1897 – 1957), om er maar even een paar te noemen. In zijn werk laat Johan zien dat er maar ‚‚n wetenschap is, en dat spiritualiteit daar het kloppende hart van vormt.
nbsp;
Download de laatste versie van zijn boek hier: http://www.pateo.nl/PDF/VrijeEnergie.pdf