Manuka honing als alternatief voor MMS

Waarom is Manuka honing zo gezond?

Het bevat behalve vele andere gezonde stoffen ook glucoseoxidase.
Dit is een enzym dat in het spijsverteringsstelsel van een bij wordt gemaakt en mee komt met de honing en uiteindelijk in de honingpot verkocht wordt.
Het bijzondere van dit enzym is dat het zo snel het in aanraking komt met water andere stoffen produceert uit glucose waaronder waterstofperoxide H2O2.
H2O2 is in zeer geconcentreerde vorm schadelijk voor het lichaam.
Maar in sterk verdunde vorm versterkt het de zuurstofhuishouding van het lichaam.
De meeste schadelijke bacteri‰n en pathogene (en kankercellen) zijn anaerobic, d.w.z. dat ze in een zuurstofarme omgeving leven. Door het zuurstofniveau in het lichaam te vergroten sterven de schadelijke bacteri‰n.

Ze kunnen niet in een aerobe omgeving overleven. Indien je sterk verdunt H2O2 inneemt stijgt het zuurstofgehalte van het bloed en de lichaamsweefsels enorm.

Indien je dat ‘te spannend’ vindt om waterstofperoxide (de verdunde foodvariant) te drinken kun je dus de gezonde variant nemen om ongerechtigheden uit het lichaam te verwijderen.
De gezonde variant is dus honing. En dan het liefst de Manuka-honing. En honing kennen we.
We vinden het normaal dat we honing eten… Maar veel mensen kennen de krachtige (medicinale) werking van honing niet.
Het trucje berust gewoon op een stukje chemie.
Uiteindelijk zal door metabolisme de Waterstofperoxide wat uit de honing vrij komt  in twee lichaamseigen stoffen uiteen vallen. H2O (water) en O2 (zuurstof) De zuurstof die zo onontbeerlijk is voor onze cellen en weefsels.

 

Juli 2018
https://www.rtlnieuws.nl/gezondheid/levensgevaarlijk-chloormiddel-nog-steeds-te-koop-als-medicijn

Doe zelf je onderzoek wat de media (eigendom van …) schrijft. 
Wij hebben zelf alleen maar positieve ervaringen.

 

 

2016
Het MMS protocol is aangepast en inzichten veranderen.

Klik om toegang te krijgen tot Kalcker_Parasite_Protocol-K._Rivera_2014_book.pdf


Van kankercellen weten we dat het gemuteerde gezonde cellen zijn.
Althans doordat elke cel zich kopieert (DNA –RNA) ontstaat, omdat deze gezonde cellen zich in een anaerobe omgeving bevinden, een ‘foutje’ in de genen. Een geprogrammeerd foutje. Waarom geprogrammeerd?
Doordat er in een cel, en tussen de cellen in, te weinig zuurstof kan doordringen (en ook geen andere voedingsstoffen) kan een gezonde cel geen ATP meer opwekken (het uit voedingsenergie de levensenergie omzetten, de energie waardoor wij leven)
De cel gaat dood of muteert in een kankercel.
Kankercellen zijn in staat om in een anaerobe omgeving, uit afvalproducten van onafgemaakte verbrandingsprocessen, toch nog energie te produceren. Kanker  is dus een overlevingsstrategie van ons lichaam.
Dit is voor veel mensen een boude bewering… Waardoor ontstaat er vanuit een gezonde situatie toch een ongezonde situatie.
Of anders gezegd, waardoor verandert een aerobe omgeving in een anaerobe omgeving?
Dit brengt ons bij de oorzaak van die verandering en dat zijn o.a. onze leefomgeving, leefstijl  en onze voeding de we tot ons nemen. Ons Metabolisme (betekend verandering of omzetting) is het geheel van biochemische processen wat plaats vindt in onze cellen in ons lichaam.
Tja… ons lichaam, we moeten het er maar mee doen, ongeacht postuur, geslacht of huidskleur, we hebben allemaal ‚‚n ding gemeen: dagelijkse voeding.
Het is ongelofelijk knap hoe ons lichaam zich staande weet te houden in ons jachtige bestaan.
Even snel wat eten, geen tijd, stress, alcohol, zoetigheid, conserveermiddelen, voorverpakte maaltijden, kleur-, geurstoffen, smaakversterkerkers en dan… gaat het mis! Er raakt een van onze systemen in disbalans.
De vitaliteit raakt uit ons lichaam, of erger, we worden ziek, of krijgen een chronische aandoening.
We slibben dicht. Het is daarom zaak om eens bewust stil te staan bij w…t we eten en w…t we drinken. Immers, dichtslibben betekend opstopping, geen doorgang meer. Zowel niet voor voedingsstoffen als voor zuurstof… Geen zuurstof?
We hebben net gezien dat er dan een anaerobe omgeving ontstaat.
Voor wie is een anaerobe omgeving een goede voedingsbodem? Juist, voor virussen en pathogene en dan is het kringetje rond.

Dit brengt ons terug bij het trucje wat ons lichaam zelf ook kan doen en dat is H2O2 aanmaken.
H2O2 stimuleert ook nog een enzym in het hele lichaam om het cel metabolisme te versnellen, kleine adertjes wijder te maken, de bloedtoevoer te vergroten, de verspreiding en consumptie van zuurstof in het bloed te vergroten en de lichaamstemperatuur te laten stijgen. Daar hebben we het. Koorts. Als we ziek worden hebben we koorts.
Een automatisch lichaamsproces dat er voor zorgt dat de woonomgeving van de ‘ziektekiemen’ zo onprettig mogelijk worden.
De temperatuur opvoeren en de indringer met zuurstof bestoken.
Zo logisch…. Maar… er zijn grenzen voor dit zelfregulatiesysteem. En dan moeten we ingrijpen…
Maar wel op de goede manier! Daar zijn dus verschillende methodes voor.
Ook methodes die ons niet zo goed liggen omdat die gebruikte stoffen te veel op chemische middeltjes lijken en daar hebben wij allemaal andere associaties mee.

MMS bijvoorbeeld (Master Mineral Solution). Het wondermiddel dat allerlei ziektes bestrijd.
Dit is een Chloorverbinding met zuurstof en er worden waterleidingen en zwembaden mee gereinigd.
Dat neem je toch niet in…??? En…. Waterstofperoxide (H2O2) daar bleek je haren mee, dat neem je toch niet in…
Ja, dan honing, dat kennen we als een delicatesse en dat is gezond, dat weten we.
Maar wat we niet weten (wisten) is waarom het o.a. gezond is.
Het kringetje in dit verhaal is weer rond, want onder invloed van water wordt uit de glucose uit de honing waterstofperoxide gevormd en het verder verhaal is bekend…

Wat deze drie stoffen gemeenschappelijk hebben (MMS, Waterstofperoxide en honing) is de vrije beschikbaarheid van zuurstof (O2) en daar gaat het om.
Dus om het uiteindelijk maar simpel te houden (zonder onderbouwing als bovenstaand):
Ben je ziek, heb je last van een parasiet of andere ongenode gasten…
Eet Manuka honing.
Ik wens u een gezonde voortzetting…
Niek Boot
Orthomoleculair therapeut
Wellness2gether