Miracle Mineral Solution – Jim Humble – update

De FDA vind dat MMS niet verkocht mag worden. Gevaarlijk spul.
Stemmingkwekerij? Beoordeel dat zelf.
Wij hebben een uitstekende ervaring met dit "schoonmaak" middel.
Wij noemen het een Solution(oplossing) en geen Supplement (ivm de Codex)
Wij zetten er op dat het niet voor inwendig gebruik is.
Op de label staat gewoon wat er in de flesjes zitten. Niets geheimzinnigs.
Het is aan de koper zelf  wat hij met dit "schoonmaak" middel doet. 
DISCLAIMER

 

 

Waarschuwing

FDA – goedgekeurde medicijnen kunnen leiden tot de dood

 

225.000 mensen vorig jaar overleden na het innemen van een of meer geneesmiddelen door de FDA goedgekeurd en voorgeschreven door een arts . ( Sommige bureaus verslag van een veel groter aantal , afhankelijk van welk agentschap is de rapportage . )

 

 

Nee, deze mensen niet sterven als een natuurlijke progressie van hun ziekte, wat het ook zou kunnen worden . Deze mensen sterven als gevolg van het nemen van voorgeschreven medicijnen. De werking van het geneesmiddel doodt hen. Het medicijn Vioxx , bijvoorbeeld , 60.000 mensen gedood voordat de FDA nam het uit de markt . Deze rapporten zijn dood op het internet. Kijk ze op onder " Medische drugs en dood. "

 

Het publiek heeft gehersenspoeld zelf, met de hulp van een eindeloze reeks commercials gemanipuleerd door machtige farmaceutische belangen, te laten geloven dat drugs doden zijn een natuurlijk gevolg van ziekte, en dat de dood onvermijdelijk zijn. Het publiek zo wanhopig wil om te geloven dat deze drugs werk dat zij bereid zijn tot de dood risico. De FDA wil geld verdienen zo slecht dat zij miljoenen mensen in gevaar brengt dagelijks , het nemen van drugs die hebben geleid tot de dood van honderdduizenden per jaar. Deze sterfgevallen zijn niet nodig. Er is geen enkel geneesmiddel op de markt die goed genezen , ze behandelen alleen de symptomen , en meestal niet effectief . Sorry , ik heb om het te zeggen , dat is moord, zo simpel is het . moet ik vermelden dat indien de meeste mensen beter voor zichzelf te zorgen door te weten de feiten , deze astronomische aantallen aanzienlijk zou worden verminderd ’s nachts .

 
De FDA onlangs een waarschuwing uitgegeven tegen MMS

Ze hebben geen tests , verwijzen naar de werkelijke chemie, of neem contact op met deskundigen. In plaats daarvan , luisterden ze naar verschillende verslagen van mensen die ‘denken dat ze misschien een slechte reactie van MMS ‘ hebben gehad. De FDA deed niets meer dan reageren op deze aantijgingen , volgens hun eigen verslag . Hoe zit het met de duizenden meldingen van gebruikers kunnen profiteren van MMS ?

 

Hoe zit het met het National Institute of Health Report gedaan door Judith R. Lubbers, Sudha Chauan , en Joseph
R. Bianchine terug in 1982 , met dubbel blinde klinische studies , bewezen ze dat de inname van chloordioxide geen nadelige effecten op het menselijk lichaam had. Zoek het op jezelf. Klik hier: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1569027/pdf/envhper00463-0059.pdf

 
Meer dan 5 miljoen mensen hebben geprobeerd MMS, en het wordt wereldwijd gebruikt in Europa, in Azi‰, in Afrika, en een duizend andere plekken op aarde. De FDA ontvangt een paar van ‘ dubieus ‘ verklaringen van "meerdere" consumenten, en nu zijn ze doen hun best om MMS opstijgen van de markt!

 
Waarom is dat ? Waarom denk je dat de FDA wil MMS verwijderen uit de markt?

MMS VERVANGT VEEL FDA – goedgekeurde medicijnen !

 
Zie je? Altijd, altijd FOLLOW THE MONEY !

I Don’t Need geven Je BEWIJS hier; Het bewijs is overal op het internet . Zie voor jezelf ! LOOK UP Jim Humble , Miracle Mineral OPLOSSING , of gewoon MMS . Als u wenst te zien wat de rest van de wereld is te zeggen: GOOGLE Europa of welk continent of land.

  

Jaren geleden heeft de FDA ervan overtuigd dat de publieke en studenten (die zijn het makkelijkst te overtuigen) die je nodig hebt om dubbele en driedubbele blinde blinde tests zijn in een laboratorium en dat u die nodig is om te beginnen met ratten om te bewijzen dat ze krijgen goed eerste. Door het moment dat u klaar bent met de tests die u hebt besteed een paar honderd miljoen dollar en een paar jaar. En dat is de manier waarop ze de meeste anderen ervan weerhouden ooit zelfs proberen om deze tests te voltooien. Ze zijn extreem duur, en de prohibitieve kosten zal meestal resulteren in een persoon te geven voordat de definitieve resultaten zijn mogelijk.

 
Ik heb bewezen , in de jungle , in de stad , en overal waar mensen ziek zijn over de hele wereld , dat je niet over geld uitgeven. Het is alleen de resultaten die tellen. Ik weet dat het belachelijk eenvoudig , zozeer zelfs dat het maakt me bang te vermelden. Toen ik die nodig zijn om MMS2 te bewijzen en ik had een zieke te behandelen , heb ik zelf een klein klein beetje nam , en dan nog wat meer , en dan meer, en als het niet schadelijk voor mij, ik gaf het aan de zieke persoon om te zien of het zou werken . En wat denk je? Zieke mensen heb overal goed. Toen ik hen vroeg: " Hoe voel je je " , zeiden ze tegen me, " Grote. " Ziet u ? Het is zo veel makkelijker om te werken met mensen, omdat ze kunnen praten . Je kunt niet een rat hoe hij zich voelt vraagt en het is een expertise die ik niet heb , uit te zoeken hoe een rat voelt.

 
Dus ik kortgesloten het testprogramma van miljoenen dollars en vele jaren. Dan, voor de lol , vroeg ik een paar mensen die waren genezen van kanker als ze liever hebben geriskeerd sterven terwijl ik de juiste rat uitgevoerd programma met dubbel-blinde -en driepersoons blinde tests . Niet een van hen zou de voorkeur hebben gegeven om het risico te sterven , terwijl we jarenlang bezig geweest met het invullen van deze tests .

 
Zo weet je , en helemaal niet opscheppen, heb ik met succes gegeven meer dan 5000 zieke mensen door persoonlijk overhandigen MMS de oplossing voor elke persoon. Op de momenten dat ik hulp had , was ik daar ter plaatse toezicht . Ook heb ik 5000 meer leed mens behandeld via e-mail en telefoon. Ik kan gerust zeggen op dit punt dat ik nog meer mensen genezen van ongeneeslijke ziekten zien dan iemand anders heeft . En ik heb beantwoord meer dan 30.000 e-mails en mijn secretaresse een vergelijkbaar aantal .

 

Nu wil ik mijzelf aan u nogmaals . Ik ben

Bisschop James V HUMBLE van de

Genesis II Kerk van gezondheid en genezing .

Ik begon de Genesis II Kerk van gezondheid en genezing voor de gezondheid en genezing . Het is juridisch gevormd. Ik was een bisschop en daarna maakte ik de kerk. Ik begon een paar jaar geleden als minister en uiteindelijk werd ingewijd als bisschop in een geslacht van vooraanstaande bisschoppen terug naar Christus . Deze kerk heb ik gevormd is niet een spirituele kerk, het is een kerk van gezondheid en genezing voor de mensheid. Dat is wat we nu doen en dat is wat we zullen doen –

Genezing

Dat is een legitieme activiteit voor een kerk . Onze ministers genezen als ministers moeten – zonder kosten . Voor gratis . Zij zijn afhankelijk van donaties aan hun ministerie voort te zetten. Wij proberen niet om religieuze waarheden te onderwijzen. We leren genezen met behulp van onze reinigings- oplossing – de oplossing die de FDA wil verwijderen uit de markt. En we leren waarheden met betrekking tot geestelijke en lichame
lijke genezing en persoonlijke integriteit .
We genezen 98% van de ziekten van de mensheid. Nogmaals, het bewijs is op het internet , en bisschop Jim ( ik dus) is al vaak in Afrika , ziekten genezen daar. Recentelijk , in Afrika , behandelde ik 800 HIV / AIDS gevallen met succes. Je zou kunnen weten dat er geen tests om te bewijzen dat HIV genezen is omdat de antilichamen van de ziekte altijd aanwezig zijn en antilichamen zijn wat ze voor de test . Echter, wat ik deed was dat alle bewijzen van hun symptomen waren verdwenen en ze waren weer aan het werk . Veertig gevallen van kanker waren verdwenen , 50 gevallen van gevoelloze benen en voeten waren verdwenen , 5 hart-en vaatziekten waren weg, een dozijn gevallen van malaria , die voorheen niet zou gaan weg waren nu verdwenen , Hepatitus C symptomen waren verdwenen, en al deze gevallen waren geverifieerd door het plaatselijke ziekenhuis . En natuurlijk waren er enkele tientallen andere symptomen veroorzaakt door HIV , dat waren ook verdwenen.

 

Wees welkom en helpen met dit belangrijke werk ! Zie de links aan de onderkant van deze pagina.

 
Ik maakte complete dossier , en ik heb 750 telefoonnummers van deze genezen . Ik kan sommige of alle van deze nummers ter beschikking van iedereen die op het werkelijke genezing van deze mensen te controleren. Ze hebben allemaal telefoons. Ze zijn in Malawi. De meeste van hen spreken een beetje Engels. Ziekenhuizen geven geen data vindt, maar de meeste mensen spreken genoeg om te zeggen hoe zij zich voelen. U kunt hen bellen als je wilt, maar je moet hier komen.

 

Nu kunt u beschermd tegen gedwongen vaccinatie van uzelf en uw kinderen , en tegen gedwongen verzekeringen. Dat zal onder meer tientallen andere afschaffingen , zoals gezondheid gevaarlijke vernietigen , veranderde voedingsmiddelen die de overheid en bedrijven zoals Monsanto proberen kracht op ons. We zullen reformwinkels in onze kerken die niet zijn beperkt door de Codex Alimentarious .

 

Om mee te doen , zie de links aan de onderkant van deze pagina.

 Om te behoren tot de Kerk Genesis 2 :

 

Het enige wat u hoeft te doen is geloven in goede daden, genezing, en altijd doen wat goed is . De Genesis 2 Kerk zal staan tussen degenen die willen ons en de mensen te doden. Naarmate de tijd verstrijkt , zal ons beschermen tegen gigantische olie gedaan op doel , terroristische aanslagen , zoals ziektes in laboratoria gemaakt , vaccinaties die de gezondheid van kinderen en volwassenen -, chemische trails in de lucht , veranderde voedingsmiddelen van alle soorten te vernietigen , wetten tegen huis scholing van kinderen, en de Amerikaanse regering dat 5 miljard dollar van de particuliere eigendom confisqueert elk jaar met geen enkele kans van haar te herstellen (zie het Burgerlijk verbeurdverklaring Act van 2000 , HR1658 ) en natuurlijk tientallen andere kwalen te talrijk om op te noemen .

 

Onderaan door de duizenden jaren , hebben kerken steeds beweerd dat ze werken om de mensheid te redden . Maar we zijn de eerste kerk die in feite daadwerkelijk genezen duizenden en duizenden mensen van ziekten . We bewijzen het dagelijks. Als je ziek bent, laat ons u te genezen gratis.

Hier is hoe het zou kunnen gaan :

 Genesis II minister : Wilt u vrij zijn van uw ( kanker, malaria, tbc , HIV) ?

Zieke persoon : Ja, ik wil . Ik ben moe van deze pijn en invaliditeit .

Genesis minister II : Hoe zou het zijn de moeite waard om u, om vrij van zijn , om genezen te worden ?

Zieke persoon : In termen van geld? Een miljoen dollar !

Genesis II minister : (grijnst ) Maar kun je een miljoen dollar te betalen voor uw genezing?

Ziek Persoon: Oh . Nou nee, maar ik kon je betalen vijftig dollar , en ik zou blij zijn om dat te doen als je werkelijk iets voor me te genezen zodat ik mijn leven weer op orde .

Genesis II minister : OK , dan zou u bereid zijn om 50 dollar te doneren aan de Genesis II Kerk nadat u werkelijk genezen ?

Zieke persoon : Ja, ik zou , als mijn symptomen zijn verdwenen en ik voel me goed en ik kan weer aan het werk te gaan.

Genesis II minister : Recht . Laten we dan afspreken : ik zal je genezen en je 50 dollar te doneren aan onze kerk nadat u bent genezen .

Zieke persoon : Ja. Het is een deal .

 
Maar het belangrijkste is dat je onze kerk, de

Genesis 2 Kerk van gezondheid en genezing .

 
Als je onze kerk, ontvangt u onze bescherming en onze overtuigingen die u niet mag worden inge‰nt en alle andere voordelen van onze kerk. We trainen een nieuwe klasse van ministers van Volksgezondheid om de 60 dagen hier in de Dominicaanse Republiek of u kunt ervoor kiezen om onze DVD ministers training te nemen en thuis werken . Mensen die onze training worden de ministers van Volksgezondheid . Ze minister van gezondheid van de wereld. Onze ministers zijn de meest ongewone mensen die de wereld ooit heeft gezien. Ze vertrekken hier met de mogelijkheid om meer dan 95 % van de kwalen van de mensheid te genezen. De dag zal komen dat een minister van Volksgezondheid zal een grote opdracht meer respect dan een arts en snel ook.

 

De DVD ministers training is een thuis studie cursus en we zullen ervoor zorgen dat u zich volledig opgeleid voordat u uw certificaat. Wij doen dit door onze unieke opleiding en het testen van plan. Wanneer u onze test ontvangen, zullen we weten door uw antwoorden als je echt weet dat de gegevens. Zo niet, dan zullen wij doorgaan met het trainen totdat je weet it.You kan niet mislukken , want we houden training totdat je slaagt . (Zie onderaan de pagina voor links )

Vijftig procent van alle netto-inkomsten van de Genesis 2 Kerk wordt gebracht in een bescherming van het fonds aan advocaten en andere mensen in te huren om onze leden te beschermen . We verwachten een zeer grote fonds voor dit doel en alle geld van de kerk van de kerk is voor zijn rekening . De kerk wordt uitgevoerd op een volledig transparante basis met de financi‰le verslagen aan onze leden. Toen onze bescherming fonds groot is , zullen de regeringen niet in staat zijn om in te grijpen in de rechten van onze mensen , want we hebben de advocaten en andere mensen om onze rechten te verzekeren.

Onze Minister van Volksgezondheid Training klasse
De volgende cursus start op de 20/09 , en de training na die zullen worden op de 10.25 . De kosten van de eerste week van de training is $ 1000, die kost en inwoning omvat. (Als je geen geld hebt en u hebt een korting om te komen , wij zorgen ervoor dat u zich kan veroorloven. Praat met ons op. U zullen verrast zijn. )

 

De tweede week van de opleiding omvat 3 dagen in de plaatselijke dorpen of in een kliniek op de Ha‹tiaanse grens en deze opleiding omvat uw arts van MMS- certificaat ( zie hieronder). De kosten zijn $ 500 voor de tweede week die ruimte en karton omvat. Als u besteedt ten minste 3 dagen het helpen van de bevolking van de dorpen (Mark zal worden met) ontvangt u tevens een certificaat van doctor in de MMS als je langs de MMS- opleiding te testen. Je hebt onbeperkt de tijd om de test doorstaan . Maar je moet weten dat de gegevens in om de test doorstaan .

Certificaten: Dit zijn de certificaten die u ontvangt voor het invullen van de opleiding hier gegeven :

1. Certificaat van afronding van de cursus .

2. Certificaat van minister van Volksgezondheid die u kunt gebruiken in Rev voorzijde van uw naam wettelijk

3. Certificaat van lidmaatschap van de kerk

4. certificaat of de vergunning om uw eigen hoofdstuk van de Kerk open

5. Kerk plastic ID -kaart

6. De voltooiing van de tweede week van ten minste 3 dagen prediken voor de lokale bevolking krijgt een doctor in de MMS- Certificaat en je legaal kan gebruiken in Doctor voorzijde van uw naam of Doctor in de MMS na uw naam . Ook kunt u gebruik Rev Dr . voor je naam. Je moet ook langs de vragenlijst voor MMS- opleiding.

DVD- minister van Volksgezondheid Opleidi
ng
De dvd- minister van Volksgezondheid cursus omvat al het bovenstaande certificaten wanneer voltooid. De kosten van de cursus is 350 dollar plus. Het bevat transcripties van een volledige opleiding , en volledige dvd’s. Echter, op dit moment , zullen alle Dr van MMS certificaten worden uitsluitend afgegeven aan de mensen die de 3 dagen van de behandeling van de lokale dorpelingen . De kosten van ½ prijs voor degenen die zijn gebruikt of heeft de DVD cursus is $ 350. Hierbij moet worden gedaan in de DR , maar kan ook worden gedaan in andere delen van de wereld waar je kan wonen. Om te kwalificeren , moet het een derde wereld land .

Prijzen Prijzen :

DR trainingsweek een ——————————————$ 1000

DR trainingsweek omvat twee DR . MMS- Cert . ——$ 500

DVD volledige MMS -opleiding ( van twee seminars) – krijg je alle certificaten , behalve Doctor (waarvoor je moet komen aan DR en dorpelingen te behandelen in een derde wereld land ) – 350 dollar

Genesis 2 lidmaatschap van een kerk met een ID-kaart ———–$ 20

 

Links

Om te komen tot de een of twee weken training in de Dominicaanse Republiek, kunt u e-mail [email protected] of [email protected]

 

 

Of u kunt bellen Mark Grenon op 1-809439 3698 ( landcode vereist van de VS)

 

Voor meer informatie over de cursus , ga dan naar www.mmstrainingcourse.com 

Om onze kerk, kunt u bellen met Mark op het hierboven vermelde telefoonnummer of e-mail hem op [email protected]

Jim Humble ’s boek en de DVD – www.miraclemineral.org

 
Als u zou willen spreken Jim Humble , kunt u bellen met Mark Grenon op bovenstaand nummer en vraag voor de telefoon het nummer van Jim . Het is OK.

Project Green Life (www.projectgreenlife.com/) heeft ervoor gekozen om naar de FDA boeg
en terugroepen van alle flessen van MMS , dat ze ooit verkocht hebben.

Er is geen reden voor , want het is al bewezen in dubbelblinde tests die MMS doet geen kwaad. Honderdduizenden levens zijn gered .

Maar Green Life Project heeft ervoor gekozen om duizenden Amerikanen schrikken
en andere burgers van de wereld door te beweren dat ze geloven wat de FDA niet heeft bewezen .
Het spijt me bij dit verslag. Maar mensen die hebt opgeslagen duizenden hebben nu gekozen om ze te verraden.

Echter, het feit blijft dat MMS is gebruikt door miljoenen .
Honderdduizenden mensen zijn hun gezondheid verbeterd
en de honderden duizenden levens zijn gered .

  


Zoals altijd met liefde
Jim Humble