MMS in combinatie met DMSO op de huid aanbrengen?

We zijn ongeveer een jaar geleden de OCC kuur (Overnight Cure for Cancer) tegengekomen op het net via Jim Humble die hierover schrijft op: http://mms-central.com/dmso-article.htm. Het programma is samengesteld door Webster Kehr van het Onafhankelijk Kanker Instituut in Amerika http://cancertutor.com/AboutMe.html

Webster Kehr heeft reeds diverse succesvolle alternatieve therapieen op zijn naam staan. Zo heb ik contact met hem gehad over deze “OCC-kuur” en vertelde dat hij al 2 jaar succesvol deze kuur verricht bij kankerpatienten met de combinatie van o.a.: MMS en DMSO.
Het voordeel van deze kuur is dat het mengsel DMSO en MMS frequent op de huid gesmeerd kan worden waardoor de spijsvertering met rust gelaten wordt. De dagelijkse doseringen kunnen dan flink verhoogd worden zonder last van de maag te krijgen. DMSO (100% bomenvocht) zorgt ervoor dat MMS dieper in de cellen van het lichaam getrokken wordt waardoor de parasieten ook op diep celniveau gedood kunnen worden zonder dat ze de kans krijgen zich te hergroeperen. De kans dat het zelfherstellend vermogen dan weer terugkomt is velen malen groter waardoor de ziekte uiteindelijk vanzelf verdwijnt. Een onderdrukt auto-immuunsysteem heeft dan weer vrij spel waardoor het lichaam zichzelf weer kan herstellen. De kuur duurt 3 dagen en er is een speciaal dieet gedurende deze dagen aan toegevoegd, wat heel goed te doen is.

In het afgelopen jaar heb ik diverse mensen -met ernstige ziekten- op vrijwillige wijze eveneens deze OCC kuur met succes zien doen. Uitslagen van het ziekenhuis tonen een positief resultaat. Ik vond het daarom belangrijk om dit artikel te plaatsen zodat andere mensen eveneens hiervan gebruik kunnen maken. Degene die aan deze behandeling begint dient geheel de eigen verantwoordelijkheid hiervoor in acht te nemen. Het originele OCC programma staat op:
http://new-cancer-treatments.org/Cancer/OCC.html. Hieronder is een vertaling cq samenvatting gemaakt wat alleen ter informatie geldt. De nodige wijzigingen in onderstaande tekst zijn aangebracht om tot een overzichtelijk en bruikbaar geheel te komen. Daarom kan dit enigszins afwijken van het origineel. Uit vrije wil is deze vertaling met alle goede bedoelingen zorgvuldig samengesteld. Op geen enkele wijze kan degene hiervoor aansprakelijk worden gesteld.


“The …unaccepted theory of cancer is that cancer is caused by a very unusual virus that changes it’s size and shape from a virus to a bacteria and back to virus again. . . .The theory is called pleomorphism. Research into this theory is not allowed. No money is available for such research and those who try hit a blank wall.”

(Jim Humble – quote from the book.)

The Overnight Cure For Cancer (OCC)

by R. Webster Kehr
Independent Cancer Research Foundation, Inc.