Nulpuntenergie Groep Nu op LinkedIn

teslabol

Er is nu op LinkedIn een groep over Nulpuntenergie. Deze is door mij opgezet omdat mij opviel bij netwerkbijeenkomsten buiten het "nulpuntveld" dat veel mensen nog niet weten wat nulpuntenergie is of er wel van gehoord hebben of er een andere draai aan geven.  Voor reguliere bezoekers van deze site en van de bijeenkomsten is het nu een fluitje van een cent om elkaar te linken en van elkanders expertise en netwerken gebruik te maken.

DUS: Nu kan  iedereen zich aanmelden op deze groep die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Ook mensen die aan de ontwikkelingen meewerken zijn natuurlijk van harte welkom om hun ervaringen te delen.  Het adres bij LinkedIn zit onder deze zin.

 

Ook mensen die zelf ontwikkelen en daarover nog in het duister willen blijven omdat ze op een of andere manier door de "old school" worden dwarsgezeten of daar problemen mee hebben worden aangeraden zich hier te begeven. Hoe groter de groep, hoe meer men niet om nulpuntenergie heen kan. 

Het uiteindelijke doel van veel onderzoekers op het gebied van nulpuntnerngie is het verkrijgen van Over Unity. Dit betekent dat in een apparaat dat wordt opgestart met een hoeveelheid energie (noem dit x) er na opstarten een hoeveelheid energie uit komt (noem dit x+i). Deze energie kan worden aangewend in plaats van gas, olie, kolen, zonnewarmte, windmolens, water, etc. 

Dat 2010 maar het jaar mag worden van de communicatie en de druppel die de emmer doet overlopen!