Reciprocal System of Physical Theory

De heer D.B. Larson was zijn tijd ver vooruit, terwijl mainstream de andere kant op keek.. 
Hebben we dan toch de theorie afgewezen die op basis van chemische samenstelling de massa kon bepalen? 
"There is a reciprocal relation between space and time" 
"It is a general explenation of the physical universe" 

Ik zeg niet dat deze beter is, maar omdat ik maar al-te-vaak zie ; 
-dat men liever lui is (niet in verdiepen) dan moe (van proberen te snappen). Dat de mainstream wordt gehinderd door het verdoemen van radicale idee‰n (en dan heb ik het over diegenen die lui zijn). 

Zoals D. Larson aangeeft in zijn presentatie is het haast ketterij wanneer men de theorie‰n van Newton, Einstein en consorten zelfs al deels op losse schroeven durft te zetten.

Het leek het me een goed idee om ge‹nteresseerden de kans te geven om deze theorie in te zien, door deze theorie slechts de revu te laten passeren. 

Ik zeg ook zeker niet dat de modellen van nu niet correct zijn, maar zoals dhr. Larson al aangeeft, zijn er zoveel grootheden(electrsische stroom, lumen, gram etc. etc), die als unieke eigenschap wordt neergezet, terwijl die eigenschap ook te reduceren zouden moeten zijn a.h.v. basiswetten van ons universum. Hij zocht naar die basiswetten. 

Halverwege het 66 minuten durende filmpje geeft hij ook aan dat hij dit wilde achterhalen middels gevestigde wetenschap, maar dat hij na vele tegenslagen tot deze theorie kwam die hem wel resultaten bracht. 
Directe link voor het 140MB .flv bestand, voor in de offline uurtjes : http://rstheory.org/files/videos/DBL_1978_Speech.flv 

{flvremote}http://rstheory.org/files/videos/DBL_1978_Speech.flv{/flvremote}

rstheory.org
a target=”_blank” style=”color: rgb(51, 51, 204); ” href=”http://www.reciprocalsystem.com/”>reciprocalsystem.com

Ik ben deze theorie op het spoor gekomen doordat in gratis pdf’s "Ra Material / Law of One" llresearch.org  (1960-2010) de ‘gechannelde’ beantwoordde dat deze theorie meer de werkelijkheid benaderd dan de gevestigde wetenschap destijds.

Veel plezier

 

 

bron: http://www.nujij.nl/afgewezen-inductieve-theorie-op-retour.7740195.lynkx