Nulpuntenergie in de praktijk

door Frank Bonte – woonbioloog, research ZPE
Opmerkelijke verbeteringen op scholen zijn er bereikt met nulpunt-energie technieken.

Eindelijk hebben wij kunnen aantonen, dat door het toepassen van 0.technieken de leerresultaten, de (werk)sfeer en de gezondheid  op scholen opvallend positief kunnen worden be‹nvloed.
zie ook artikel in Frontier febr./mrt
Leraar…. ik blijf nog een jaartje, wat een fijne sfeer is er  nu.

Zo is het aantal kinderen, dat door hun gedrag wekelijks op het matje moest komen, opvallend gedaald.
Dit was wel het meest duidelijke voorbeeld, dat het zo genoemde bio-saneren voor  scholen effectief heeft gewerkt.
Gun ook Uw (klein)kinderen een gezonde schoolomgeving.

We kunnen ervoor zorgen dat de flow van “Chi” zoals de Chinezen dat omschrijven weer op gang kan komen.
Nulpuntenergie of levensenergie.

In de natuur zijn er harmonische plekken, bijv. krachtplekken maar ook geopatische plekken, bijv. kruisingen van wateraders en breuklijnen. Dit is een natuurlijk gegeven, het is goed noch slecht. Want wat voor het ene soort slecht is, blijkt voor een ander soort weer goed te zijn.
Het is niet mogelijk om de ethiek buiten beschouwing te laten als wij het over “energie” hebben. Er bestaat het goede, zeg het Ene wat zich kenmerkt door harmonie=orde, en het kwade wat zich o.a. manifesteert door de entiteiten problematiek en chaos veroorzaakt.

Door de menselijke keuzes kan een van de twee de overhand krijgen, want wij cre‰ren onze wereld. Dat exogene factoren zoals technische stralingen een effect op vrijwel alle onderzochte organismen hebben is thans algemeen bekend. Deze stralingen zijn chaotisch van aard om de simpele reden dat ze niet harmonisch zijn.
Chaotische energie‰n veroorzaken een disbalans in het auraveld en specifieker be‹nvloeden het chakra systeem van mens, dier en materie bijv. scholen. De hierdoor ontstane pathologie is duidelijk te meten in gebouwen. De eerste chakra’s die worden aangetast zijn de eerste twee basis-chakra’s, welke elementair zijn voor onze balans. Zonder het goed stromen van deze chakra’s, is balans, dus harmonie onmogelijk.
Het bewijs hiervan is duidelijk zichtbaar in het gedrag van bijv. kinderen op school.

Door het harmoniseren van exogene invloeden zoals electropathische- en geopatische energie‰n, het aanpakken van de entiteiten problematiek en het herinformeren d.m.v. nulpunt energie, wordt een orde hercre‰ert die weldadig is voor iedereen binnen het gebouw. Dit drukt zich uit in een gedragsverandering over de tijd.

Maar hoe gaat dat bio-saneren in de praktijk, zult U zich dan  afvragen.
De sensitieve “bio-saneerder” onderzoekt de hele school en controleert op de energie kwaliteit..
In de praktijk blijkt dat alles wat met geopathie/spanning/stroom te maken heeft, een negatieve invloed heeft op de natuur, mensen, dieren  maar ook de materie.
Vooral met de invoering van de draadloze systemen is de “electro stress” behoorlijk belastend geworden voor onze gezondheid. Diegene die teveel worden blootgesteld aan deze invloeden en dat zijn er velen, gaan dit vaak ondervinden met allerlei vreemde klachten.
En dat geldt natuurlijk ¢¢k voor onze kinderen op school, vandaar ons streven naar een gezonde leeromgeving voor optimaal effect.

Water speelt een grote rol in onze gezondheid daar water het vermogen heeft veel informatie op cluster niveau op te slaan. Met het bio-saneren van scholen wordt hiervan ook gebruik gemaakt door de waterleidingen met een speciale spoelen techniek te omwikkelen.

De gezondheid op scholen staat al lang in onze belangstelling, maar er wordt helaas nog weinig aangedaan. Overheden willen daar (nog) geen geld voor vrijmaken.
En begrijpt men het grote spel dat gespeeld word, dan begrijpt men ook wel waarom.
Het gaat om de strijd van macht, belangen, ego.

Zorg dat Uw (klein) kinderen in een gezonde sfeer kunnen opgroeien.
Deze nieuwe-tijd kinderen zullen U er later dankbaar voor zijn..
Schenk een bedrag voor de school van Uw (klein)kinderen, wij regelen dan de uitvoering. 
Gevraagd leerkrachten die mee willen helpen  hun school naar een betere (werk)sfeer te brengen.
Misschien is een (gesubsidieerd) studie project een mogelijkheid om dit verwezenlijken.
Door de kinderen in deze &uuot;lichtsfeer" met liefde te omringen, zal dat tot een bewuster en blijer kind leiden.

contact:  Frank Bonte voor  biosaneren en meer achtergrond informatie.

 

websites voor onpartijdge informatie
www.argusoogradio.org 
www.wanttoknow.nl
www.pateo.nl