Progammeerbare vormen

lees meer over Jelbert op www.jelbert.nl   


Elke vorm die je maakt van koperdraad is programeerbaar met een intentie.
Deze intentie blijft deel uitmaken van de vorm maar lekt ook weer langzaam weg.
De vorm zal dus op een gegeven moment weer leeg zijn.
De tijd die het kost om de vorm weer leeg te laten lopen is afhankelijk van de kracht
en zuiverheid van de intentie en van de vorm.

 

 

 

 

Bij een willekeurige vorm zal dat ca 3 maanden zijn echter 50% van de kracht is al in de eerste 3 dagen weg. Daarnaast is de complexiteit van de intentie beperkt. Het is bijvoorbeeld gemakkelijk om een vorm te maken die een chakra beschermt tegen invloeden van andere mensen. Het is erg lastig om met een algemene vorm een bescherming te maken tegen elektromagnetische straling. (het is niet mogelijk om een bescherming te maken tegen elektromagnetische straling (behalve met een kooi van Faraday). Maar het is wel mogelijk het lichaam te versterken zodat het geen of minder last heeft van die straling. Dat is echter een complexe intentie die veel beter met de juiste vorm kan worden gemaakt)

Door de dikke koperdraad met een dunne (bij voorkeur geissoleerde, behalve aan de uiteinden) koperdraad te omwikkelen, zakt de kracht van de intentie niet in. Het is de bedoeling dat de dunne draad de vorm volgt van de dikke draad en aan het begin en aan het eind van de draad daarmee verbonden is. Het is niet nodig dat de draad recht loopt en hij kan dus de dikke draad omwikkelen. Gebruik altijd je intuitie om te kijken wat het beste is.

Nu blijken er vormen te zijn die een complexere intentie kunnen bevatten en door hun vorm krachtiger (6x) zijn. Voor deze vormen geld dat als ze eemaal geprogrammeerd zijn de vorm mag veranderen zonder dat dit negatieve werking heeft op de intentie. De verhoudingen van de vorm en de maat van de vorm maken niet uit. Wat wel belangrijk is is dat de vorm bij de intentie past.

Er zijn verschillende vormen voor verschillende deelgebieden van het universum. Elk hoofd deelgebied heeft ook weer mogelijke onderverdelingen die hun eigen vorm hebben. Vormen kunnen ook gecombineerd worden om zo ingewikkeldere intenties te kunnen implemeteren. In elke vorm kunnen verschillende intenties geplaatst worden. Er kunnen later ook intenties bij worden geprogrammeerd zonder dat het oorspronkelijke programma verloren gaat. Dit zijn de deelgebieden (werelden) waar ik nu de vormen bij gevonden heb:

De natuur (alles wat we onder natuur zien. Dieren planten schimmels water bacterien enz)

Mineralen

Planeten

Sterren

Niet stoffelijke wezens

Zielen

Natuurkunde (regels en wetten van de natuur, en dus niet (alleen) de natuurkunde die we van school kennen)

Hoge dichtheid (wezens met een hogere dichtheid dan wij. Bijvoorbeeld zoals de lavastromen).

Subgroepen:

Dieren

Planten

In de vorm voor de natuur heb ik intenties geprogrammeerd om niet meer lastig gevallen te worden en niet meer geprikt te worden door insecten. En dit heb ik in een hangertje gemaakt. Ik zit op de boot op het moment en Ik werd helemaal lek geprikt. Nu dit hangertje heb gemaakt blijven de muggen weg en als ze toch komen kan ik ze gemakkelijk weg sturen. Het is zelfs zo dat als ik het hangertje niet om heb en ik hoor een mug aankomen dan doe ik het hangertje om en is de mug stil. Direct na dat ik de hanger klaar had was er een mug die niet meer weg vloog. Ik kon er gemakkelijk een glas over zetten en zo de mug buiten weer vrij laten.

Om bijvoorbeeld een hanger te maken die de inspiratie versterkt zou je een gecombineerde vorm kunnen gebruiken van natuur en ziel. Het programma in de vorm zou dan perfectionisme en (faal) angst moeten aanpakken en tegelijk de verbinding met de ziel en het hogere moeten versterken. Ook zijn chakra’s 1,3,4,6 en 7 erg belangrijk bij inspiratie.

Het is mogelijk om via een programmeerbare vorm met intentie systemen in het lichaam te beinvloeden waar je normaal net gemakkelijk invloed op uitoefend. Dingen die normaal niet bewust worden geregeld. Kijk hier wel erg mee uit!

De vrije wil is altijd belangrijker dan welke intentie dan ook. Als je vrije wil het omgekeerde wil dan wat de intentie in de hanger wil dan heeft je vrije wil altijd voorrang. Deze is sterker.

Hier de pagina’s uit mijn schrift waar de vormen op beschreven zijn:

 

 

 

 

 

 ?Een belangrijke toevoeging aan elk object zou meten zijn: “Deze intenties werken alleen zolang ze in overeenstemming zijn met de universele wet” Dit om te voorkomen dat ze ooit voor foute dingen gebruikt worden. Een voorbeeld zou zijn als iemand die anti prik hanger heeft en wel nog elke mug en vlieg die hij ziet blijft doodslaan. De hanger zou dan kunnen stoppen met werken als dat een les tot gevolg heeft voor deze persoon.

Op de website www.jelbert.l zijn meer ineterssante zaken te lezen.