Reacties op de Keshe patenten

Keshe ??? update febr. 2018

Keshe loopt al lang te verkondingen dat hij de oplossingen heeft.
Vele lezingen hebben we ondertussen gevolgd.
Maar zelfs de presentatie in het Evoluon kon velen nog niet overtuigen.
Toch is het zaak zijn beweringen te bestuderen, you never know.
Hierna wat reacties van 0.ters.

28-3-2015

Lees hier:  Keshe technologie gebruikt om US vliegdekschip onklaar te maken

… als we kijken in genoemd artikel wat Nucleair ingenieur Mehran Keshe eerder heeft gezegd en geschreven aan President Obama (Want de vliegdekschepen van de VS, zullen niets anders worden dan drijvende badkuipen, wanneer onze Magrev-technologie effectief kan worden ingezet, en de landingsbanen vol met F 16’s en F 18’s en soortgelijke vliegtuigen, zullen niets anders meer zijn dan landingsbaan-museums voor ‘ijzeren vogels’, wanneer deze vliegtuigen hulpeloos aan de grond staan), dan kan ik alleen maar zeggen dat de hoop en het vertrouwen dat ik nog steeds voel, voor een flink deel onderbouwd wordt. Aldus Irma Schiffers

19-03-2014
Het is dus zover.  K komt er achter dat hij met zijn vrijage met overheden op het verkeerde paard wedde en gooit nu zijn usb stick op het net.
Ik probeerde 2 dagen geleden al de zaak te downloaden maar was toch al te laat, het lukt gewoon niet.
Alles geblokkeerd door overload of wat dan ook.
Ik wil graag deze info verspreiden. Het zal al wel in bezit zijn van 0.punters en ik reken daar dan ook maar op.
Zou jij me kunnen helpen of weet je nog een downloadadres dat niet gepubliceerd dus overloaded is?
Hartelijke groet, N
 

Ik had het zelfde probleem met downloaden, maar heb het via torrents toch kunnen downloaden.
Ik weet niet of je bekend bent met torrents, maar mocht het niet lukken of ben je er niet bekend mee hoor ik het wel
gr j

 

21-03-2014

Het bestuderen van de patenten is natuurlijk wel interessant. Ik denk dat zijn theorie een groot licht werpt op bepaalde zaken, en weer n‚t een andere kijk op dezelfde waarheden die je ook in andere theorie‰n van andere uitvinders kunt vinden.
Wat ik interessant vindt is dat het iedere keer weer gaat over de tegenstelling kern vs. periferie, hoe maak je connectie tussen deze extreem hoogfrequentie kern en de laagfrequente fysieke werkelijkheid. En ook altijd weer G-velden. 2 Vortexen. Scalaire aetherstraling / neutraal magnetische pulsgolven / biomagnetisme. Zijn eerste patenten haakten in op conventionele nucleaire wetenschap, maar zijn latere bezigheden zijn dan het interessantst, omdat hij steeds minder 20ste eeuwse wetenschap bedrijft, maar inziet dat atomen ook KOUD kunnen fuseren.
Of we er iets mee kunnen.. wel IK in ieder geval niet, de vacuumtechnologie is te duur, ik heb niet 7 gasflessen met verschillende gassen etc. etc. maar eerlijk ik heb ook niet de tijd om zijn zaken allemaal uit te pluizen, ik heb mijn eigen projecten nog lopen.
Voor mij iets te dure, ingewikkelde techniek dus, ik denk dat dat niet nodig is als je maar de juiste sleutels gebruikt. Er zijn wel eenvoudigere uitvindingen te vinden op internet.
Mocht je willen weten wat ik veelbelovend vindt en praktisch voor de amateur, vraag dan maar. Ik denk dat het beste is voor de amateur om kleine experimenten te doen waarbij je anomali‰n kunt ontdekken. Pyramide energie bijvoorbeeld. Keshe is kortom wat te hooggegrepen voor mij:)
Maar als er iemand is die dit soort technologie wel de moeite waard vindt: ik heb hier een profisorische nog niet complete vacuumopstelling staan, die ik best uit wil lenen.
Groeten B

 

23-03
……

 

Is het niet bizar dat hij zijn uitvindingen op het internet beschikbaar gaat stellen pas nadat zijn leven bedreigt wordt?
Zelf heb ik een aantal malen direct te maken gehad met oprechte mensen die de sleutel naar vrije energie in handen hadden. Auto’s die op  slootwater ijden ofwel Browns gas, penlight batterijtjes die 23 megawatt kindvriendelijke energie leveren, keshe’s dingen dus ook, de atoomdynamische motor van Doyer, enz.
Steeds weer valt mij op dat deze mensen erg omslachtig doen bij het delen van hun weten met mij en de mensheid. Ofwel ze zeggen dat de mensheid er nog niet klaar voor is en dat die eerst bijgeschoold moet worden.
Ofwel ze zeggen dat zij eerst zelf er ook wat aan moeten verdienen omdat ook zij zoals iedereen toch ergens van moeten leven.
Decennialang komt er evenwel niets voort dan narigheid, faillissementen , doodsbedreigingen, moorden en sterven door ouderdom met meegenomen kennis het graf in uit hun claims. En een steeds meer onderworpen en geterrorriseerde bevolking omdat de bestaande orde dus meer in plaats van minder hiermee wegkomt.
Ik weet niet waarom Keshe zo tijdrovend en onduidelijk bezig blijft met het onthullen van zijn vermeende kennis. Als de mensheid eraan toe is waar wacht die op? De gevestigde orde heeft al die technieken immers al lang, en misbruikt die ook al gezien die terreur en moorden. Dus waar wacht die op, weet jij het?
Mijnheer Doyer vertelde mij dat hij zijn atoomdynamische motor info , indien niemand die kocht voor enkele miljoenen, in een notarieel archief heeft opgeborgen met de verordening dat die info na 25 jaar vrijgegeven mocht worden. Mijn vriend ..  herinnerde mij er onlangs aan dat die periode over enkele jaren verstreken is.
Doyer zelf is met zijn geheim en in afwachting van zijn miljoenen reeds gestorven. Ziijn familie weet inhoudelijk van niets over zijn vindingen.
Wat is het toch dat al deze mensen doet kiezen voor ‘eerst ik en dan de rest’ of voor ‘men is er nog niet aan toe’?
Beiden komen mij ongeloofwaardig voor.
Duidelijk is het wel dat dit de oude krachten erg goed uitkomt. Zo hoeven zij de boel niet eens op te kopen, zoals zij anders doen met deze uitvindingen (zie bv de youtube over auto’s op watergas & de kankerarts die zout water laat branden).
Is het dan zo slecht dat Keshe nu lijkt te moeten kiezen tussen het publiekelijk delen van zijn kennis of uitsterven?
Of is er iets dat Keshe ea weten over deze wereldse samenleving dat mij is ontgaan?

….
Toch wel bedankt voor het waarschuwen mbt keshe, wat ik zeker zal doen is hem in mijn aandachtsveld extra meenemen in de zekerheid dat dit hem bescherming biedt.

 

………