sQann – NASA ontwikkelde ook deze technieken.

Hieronder een URL van een intervieuw met Pete Peterson die bij de NASA heeft gewerkt.

In dit intervieuw blijkt dat de NASA ook studie van het Quatumveld  maakte en systemen heeft ontwikkeld
ten behoeve van de gezondheid van de mens.
Pete heeft dit om zeker te zijn, in de praktijk  laten uittesten door artsen.

Het is jammer dat zoveel wetenschappers er nog moeite hebben, met voor hen nog onverklaarbare effecten.
Zij doen het dit dan af met onzin. Kwakzalverij. Het is hun waarheid.

 

Voorlopig kunnen veel mensen met deze nieuwe technieken geholpen worden.

Wij genezen de mensen niet dat doen ze zelf.
Ze hebben alleen een steuntje in de rug nodig.

 

Gezondworden zonder pillen?
Het kan dus. 

 

 

 

DISCLAIMER

De informatie die u op deze site vindt is niet bedoeld als vervanging voor welk advies dan ook en houdt als zodanig ook geen rekening met uw persoonlijke gezondheid situatie. De informatie op deze site is ook niet geschikt als diagnose voor een bepaalde ziekte of probleem en is niet geschikt als behandeling hiervoor.

Deze website verstrekt op geen enkele wijze medisch advies. Belangrijk: raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd eerst uw huisarts. Wij bieden op deze website informatie aan. Inhoudelijk betekent dit, dat wij geen garantie geven met betrekking tot betrouwbaarheid, bruikbaarheid, volledigheid of nauwkeurigheid van hetgeen er is vermeld. Wanneer u deze site raadpleegt, gaat u ermee akkoord dat u niet enkel vertrouwt op de informatie die hier verstrekt wordt, maar ook medisch advies inwint bij een medisch adviseur/specialist.

Het gebruik van deze website maar ook de toepassing van deze informatie is geheel voor uw eigen risico. Onder geen beding is deze website eigenaren, of deheerders verantwoordelijk of aanspreekbaar voor welke mogelijke schade dan ook ten gevolge van de hier verschafte informatie en of de toepassing daarvan. Het gebruik van de informatie op deze site is geheel op eigen risico. Er zijn externe links aangelegd voor informatief gebruik. Dit betekent dat deze externe links alleen en enkel worden aangeboden voor gebruiksgemak van u als bezoeker, wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud op die externe sites.

Wij zullen er alles aan doen om het probleem van virussen te vermijden, doch we kunnen niet garanderen dat de nieuwsbrief of download bestanden die u aangeboden worden als bezoeker van deze site, vrij zijn van wormen, virussen, trojan horses of andere besmettelijke codes. Bezoekers die zich inschrijven, maar ook op de nieuwsbrief zijn zich hierbij bewust dat zij dit doen geheel op eigen risico. Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor welke schade dan ook, ontstaan uit deze virussen of andere besmettelijke codes. Voor verdere vragen of inlichtingen kunt u contact opnemen via een van de contactadressen op deze website. http://www.nulpuntenergie.net

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht ge‹nteresseerd bent.

Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

 

 

27 januari 2013  kun je  vragen stellen over sQann tijdens een lezing in de Frontier Bookshop in Amsterdam.
Je kunt zien hoe een sQann in zijn werk gaat.  


tijd 13.00-17.00 uur   – de koffie/thee staat klaar/

Op 10 maart 2013 komen de makers van sQann naar het Pateo Center van Johan Oldenkamp in Oudewater.
De nulpunt-energie groep geeft die dag lezingen over gezondheid.    Entree € 15,00    10.30-17.00 uur  

artikel over sQann

 

 

 

 

Hieronder een artikel van Trudy-Maria
Het zijn haar woorden en ervaring.

————————————————————————————————————————————————-

 

sQann: een positieve uitvinding werkend met het Quantumfield

Vooraf:

01.  Op aarde worden regelmatig ontdekkingen gedaan door meerdere mensen tegelijk op verschillende locaties.
Dit is een voorzienigheid en wijsheid uit de Kosmos om te zorgen dat dingen er werkelijk komen.

02.  NASA heeft ons ook praktische dingen gegeven die veel mensen nuttig vinden voor het leven.
Zoals: dubbel glas, hittebestendig glas, anti-aanbakpannen …….

03.  NASA en con sorte zijn qua technische kennis de “gewone” mens tientallen tot honderden jaren vooruit.
Ligt er aan wie dat zegt.

04.  Pete Peterson* vertelt op de site van project Camelot dat hij voor de NASA  had gewerkt.
Hij heeft mee gewerkt aan medisch diagnostische apparatuur die via de computer werkt.

05.  Wij zijn allemaal in een groot (of meerdere) energieveld(en) met elkaar verbonden. The Field.

06.  Wie het Quantumfield/veld kan aanboren, kan in principe alles over jou als mens weten. En over zichzelf.

07.  InTRAnet geeft ons toegang tot de databanken op de schepen/ Akasha-kronieken??/andere planeten met behulp van onze aardse computer. Trucje: je er op afstemmen.

08.  Wij hebben allemaal hulpstukken nodig voor ons leven: iets om je lichaam in leven te houden, om het te beschermen en te verzorgen. Een object om je lichaam over grotere afstanden te verplaatsen. Computer, I-pad en mobiel als communicatiemiddel. Dingen die je helpen om jouw leven prettig te maken en om jouw doel te bereiken. Dat zijn gemiddeld duizenden objecten per mens in de westerse wereld. We gebruiken allemaal ontelbare hulpmiddelen voor van alles en nog wat.

09.  Wij leven op deze planeet samen met vele andere wezens. Het zijn mensen met een goed hart die positieve veranderingen te weeg brengen.

10.  De planeet is van ons. Wij hebben het recht op een f
ijn  leven;  gewoon in onze 3D-vorm.

Inleiding:

Een vriendelijk, behulpzaam en geniaal man die zich met nulpuntenergie bezig houdt, beschikt ook over een fantastische andere technologie: sQann genoemd .

Dit computergestuurde programma noteert jouw naam, geboortedatum en jouw problemen/wensen. Dan laat dit systeem via muisklik duizenden gegevens draaien en destilleert dan de belangrijkste informatie voor jou.

Dit komt helemaal overeen met wat ik jaren geleden had “ontdekt”.

Nachtenlang door pijn wakker, werd de tijd vaak  doorgebracht met  allerlei sites en youtubes bekijken.  Met  bakken koffie met bergen slagroom….. mmm…..  Het liefst met pakken van die foute roze koeken…. Smikkel….

Toeval bestaat niet, dus ik kwam ooit terecht bij Project Camelot.

Het interview* met Pete Peterson resoneerde met innerlijke kennis. Het kwam me allemaal bekend voor, alhoewel veel dingen totaal nieuw waren voor het menselijk zijn.

Zijn verhaal over het medische testapparaat dat hij had ontwikkeld is absoluut fascinerend. Het is mogelijk om via computermuisklik alle gegevens over een mens te verzamelen. Dit gaat letterlijk eerst over alle lichamelijke aspecten, de chakra’s, aura, miasmen en verder. De gehele fysiek biochemische huishouding aan vitamines en mineralen. De hindernissen door gif en andere nare stoffen. Alle ellende als ziektekiemen, virussen, parasieten en dat soort beestenspul kan opgespoord worden. De blokkades, de stress, de emoties, de geestelijke vermogens. De gebeurtenissen in je leven, zelfs incarnaties en verder. Vervolgens bekijkt het programma welke hulpmiddelen nodig zijn om in balans, dus gezondheid te komen. In principe is daardoor spontane genezing mogelijk. In ieder geval sneller dan via “normale” medicijnen.

Pete Peterson is zo wijs geweest om zijn medisch testapparaat alleen maar aan artsen te verstrekken, zodat het nooit als een geneesmiddel wordt gezien. We weten allemaal dat de negatief dominerende partij geen belang heeft in mensen die in hun kracht komen. Immers, het is voor hen een groot gevaar als wij ontdekken wie we werkelijk zijn: namelijk Lichtwezens die een menselijk lichaam hebben om energie te transformeren en hier op aarde leuke dingen te doen. Gewoon zoals we zijn, als levend 3D-wezen. Als de hele mensheid dat ontdekt en zo  leeft, hebben tegenwerkende krachten geen macht meer over ons. Ze zullen van de planeet af moeten. Heel simpel.

Pete weet dat. Hij blijft heel voorzichtig. Zijn oorspronkelijke techniek heeft hij herkenbaar beveiligd met het geluid van het loeien van een koe. Humor….

Pete vertelt verder dat politici kleine zendertjes onder de revers dragen om zo de hersenfrequenties van mensen te be‹nvloeden, zodat mensen hun woorden geloven en op hen stemmen. Opvallend: na de dood van Pim, had ik helaas ook op Balk met Ellende gestemd. Dit was totaal tegen mijn beslissing om iemand anders te kiezen. Later was ik verbijsterd  die “keurige” meneer  te hebben aangekruist.

Verder zegt Pete Peterson, of iemand anders, dat de –nog- overheersende  elite over aura-balancing machines beschikt, zodat ze permanent hun persoonlijke energieveld optimaal in balans kunnen houden, zonder daar aandacht aan te hoeven geven. Mede daardoor kunnen ze tot op hoge leeftijd gezond en vitaal blijven.

Wij “gewone” mensen moeten eerst hard werken door trauma’s,  foute overtuigingen en dergelijke op te ruimen uit onze energievelden.  En dan zouden we  iedere dag moeten mediteren, affirmaties, visualisaties en andere oefeningen moeten doen om misschien hetzelfde optimale resultaat te bereiken. Wij stervelingen moeten dagelijks veel denken en doen om onze aura’s intact te krijgen en te houden. Dat is zelden continue. Dus van seconde tot seconde. De elite wel.

Ik was/ben soms nog, wanhopig om van die chronische pijn af te komen. Het is niet leuk en belemmert het gewone leven als mens. Mede daardoor  geloof niet meer in karma en dat je er iets door leert. Het is net hetzelfde als het “Mea Culpa in de RK-kerk.  (lees RK eens met vloekwoorden….)

Het is pure tegenwerking om je te hinderen.

Medisch gezien was ik opgegeven. Niets hielp, ook geen complementaire medicine.

Dus was er een nachtenlange zoektocht naar dat ding van Pete Peterson.  Hoe ik ook probeerde: No acces. Echt, dat stond op vele sites.!!! Sterker nog: soms kwam de melding: “Your IP-number is registered”.!!!  De melding dat mijn IP-nummer geregistreerd is, kwam ook tijdens een andere zoektocht naar de oorsprong van onze wetgeving. Op een site over het Bataafs Recht.

Wie gelooft er nog in vrij internet?

In Nederland is gelukkig een jaarlijks grandioos evenement rijk: de Internationale Therapeutenbeurs* ergens in de herfst in Apeldoorn. Daar ging de odyssee verder.

Natuurlijk was ik al bekend met E-voll. Dat werkt met twee ijzeren staafjes in de handen. Onder andere om te testen waar je allergisch voor bent. De Kyrlian-fotografie laat zien wat er schort via de uitstraling rond vingers en tenen.  Aura-fotografie toont de kleuren van het energieveld om je heen.

Dan bestaan er fantastische testapparaten als: Biocom, Quantum-feedback, Prognos, NES, I-Health, Core-Inergetix, Time-waver,  enz. De ene keer via ijzeren staafjes, of via zachtjes prikken van acupunctuurpunten op vingers en tenen. Of via muisklik of gezichtscan. Ze werken allemaal prima. Ieder systeem laat via de computer hele tabellen zien over jouw conditie.

Sorry als ik jouw ding nu nog niet ken.

Het Quantumfield kan  latente problemen herkennen, v¢¢r ze zich daadwerkelijk in het lichaam manifesteren door middel van ziektes en kwalen.

Voorbeeld: bij de Prognos-analyse  kwam als heftigste stoorveld een kaakontsteking naar voren. Ik moest lachen…. “Nee hoor, helemaal geen kiespijn.” Een paar dagen later was die kaak zo dik als een pingpongbal en kwam er het mes in.

Hulpmiddelen:

Bovengenoemde diagnostische testsystemen en anderen, zijn allemaal geavanceerde technologie‰n ten dienste van de mensheid. Ze zijn in een relatief kort tijdsbestek ontwikkeld en de progressie gaat gestaag verder.

Natuurlijk zul je ze zelden of nooit bij de huisarts of specialist aantreffen.

Logisch: een mens zou eens helemaal gezond kunnen worden/zijn; dan vallen de jaarlijkse miljarden verdiensten van de Big Pharma weg.

Voor een mens die ziek is en vaak geen uitweg meer weten, kunnen dergelijke medisch diagnostische computertesten een hele zegen zijn. Het is vaak een onderdeel van behandelingen bij therapeuten. Echt een aanrader.

Deze methodes zijn ook effectief voor mensen die denken hun hele leven in orde te hebben. I
edereen kan opmerkelijke informatie over zichzelf ontvangen.

Opvallend: ik had ooit eens twee verschillende systemen onafhankelijk van elkaar laten draaien. Met een tijdsbestek van een paar maanden er tussen, op twee verschillende lokaties.

Beide diagnoses wisten dezelfde dingen over mijn gezondheid.!

sQann liet aspecten zien die voor mij direct herkenbaar waren/zijn. Echter  de man die de sQann voor mij liet runnen begreep niet de achterliggende gedachte bij bepaalde teksten/woorden. Ik voelde direct aan dat hij dat niet hoeft. sQann  wil mij iets te vertellen. Dit wijst op  een priv‚-informatie- download. Een paar feiten waren kenmerkend  voor me. Het waren aanduidingen wat het belang is om nog een poosje op deze planeet vol te houden. Voor iemand met een buitenaards bewustzijn is het dagelijkse leven hier vaak ‚‚n pot ellende. Je voelt je vreemd en  niet op de plaats. Voorbeeld: op andere planeten hoef je je grenzen niet te stellen, omdat niemand zo onbeschoft is ongevraagd in jouw veld te komen.

Toen de sQann werd ingesteld op een reconnection voor mij met “Innerlijke Vrede”, voelde ik dat meteen als een soort rust. Het bleef dagenlang merkbaar als een iets gelatenere stemming, waarbinnen meer acceptatie over het leven was. Bijzonder.

Ik ben een levenslange stresskip door vele, niet als mens gevraagde, events , door hooggevoeligheid en het gevoel hier niet thuis te horen. De zeldzamere rustige momenten vallen daarom meteen op. Een ander significant resultaat betrof een ernstig eczeem met ontstekingen tot wondroos toe, dat al na een paar dagen duidelijk minder heftig was en zich aan het genezen is.

Deze integere man, laten we hem Frank noemen, vertelde me dat sommige mensen die sQann helemaal niets vinden en anderen beweren dat je geen hulpmiddel nodig hebt.

Of  zegt men dat het “maar” een hulpmiddel is.

Dergelijke reacties vind ik intens treurig.

Het is zo gemakkelijk te beweren dat je niets nodig hebt omdat  je zelf niets mankeert.  Wees daar blij mee en oordeel een ander niet, die niet in staat is alles zelf te doen. Wie door pijn en pech weinig energie heeft, heeft ook niet de kracht zichzelf alleen te genezen. Wie kan dat wel?

We zijn als mensheid hier samen.

Iedere mens is een stukje kosmos.

De een is niet meer dan de ander.

SQann en dergelijke apparatuur zijn uitgevonden met het hogere levensdoel en. Onder andere om mensen te helpen gezond te worden, dingen te herkennen  en daardoor meer spirituele eigenheid en dus daadkracht te ontwikkelen.

Vriendelijke groeten,

Veel plezier, have fun en blijf lachen……

Mijn doel is om lezingen, bijeenkomsten en trainingen te geven/organiseren.

Ik wil als de tijd rijp is, op tv, radio en internet.

Voorlopig is er schrijfwerk te doen.

Volg de site als je wilt, zodra het in de lucht is.

Trudy-Maria,

Januari 2013

www.engelenvrienden.nl  (medio/eind februari op het net)

www.projectcamelot.org

www.internationaaltherapeut.org

interview Pete Peterson:  http://youtu.be/kPjjArdvoW8