Wordt wakker en doe iets.

horen zien zwijgen graaienVandaag 31 juli 2014 kreeg ik van Frank Bonte (nulpunt energie) een telefoontje met de vraag: “Gebeurt er nog iets?”
Hij merkt van alle bijeenkomsten over sociale en politieke onderwerpen eigenlijk helemaal niks, nadat de bijeenkomst van soms wel honderd personen is geëindigd.
Ook mijn ervaring is dat wanneer de goedwillenden na een intensieve discussie de neuzen allemaal in dezelfde richting hebben, dat na zo’n bijeenkomst er een doodse stilte ontstaat.
Ondanks alle toezeggingen, steunbetuigingen, geldelijke beloften en communicatie met adressen gebeurt er in de praktijk, zoals Frank ook schetst: HELEMAAL NIKS!!

Bekijk vooral deze filmpjes even, die Rob maakte tijdens een nulpunt-energie kampeerweekend (2008) in Drenthe.

De overheid kent dat gedragspatroon en weet dat ze niks te duchten heeft van al die kleine klokkenluiders en goedwillende wereldverbeteraars.
Ik trek inmiddels dezelfde conclusie en zie het politieke sloopbeleid gewoon doorgang vinden, waarbij de protesterende burger zich eenvoudigweg toch verder laat uitkleden.
De diefstal van 50,9 miljard uit ons Spaarfonds voor de AOW is een typisch voorbeeld van sociale en politieke inertie.
Ook Nulpunt-energie
(Yildiz magnetenmotor TU Delft) helpt daarbij geen ene zier.

Ik heb daarom een poging gewaagd om de Belastingdienst, de FIOD, de Algemene Rekenkamer en de Tweede Kamercommissie voor Financiën vanmorgen een mail te sturen over de zwendel in het hele land bij notariskantoren, waarvan de hoofdredacteur van het Tv-programma NOVA, Bas Haan bij een bezoek van Fons Fennis en mij doodleuk zei: “Wij weten dat in het hele land gefraudeerd wordt bij notarissen, en een deel van de notarissen meewerken aan frauduleuze transporten met akten.
Maar wij (bij NOVA-VARA red.) doen er niets mee.”. “Pas wanneer de Belastingdienst of het Openbaar Ministerie in beweging komen, dan willen wij er ook aandacht aan schenken.”

Ik heb dus de Belastingdienst vanmorgen en gisteren wat toegestuurd, in de verwachting dat men daar de bewijsbare giga-fraude met het spaargeld voor de AOW gaat aanpakken, net als zij dat doen bij gewone burgers die een scheve schaats hebben gereden.
Misschien dat Financiën ook voor zichzelf een inkeerregeling wil toestaan om de bezuinigingen op de zorgtaken voor de gemeenten voor ca. 15 jaar te voorkomen. De staatsschuld wordt er niet groter door; want niet afgeboekt. De nu geplande 80.000 ontslagen in de (semi)-publieke sector kunnen dan ook voorkomen worden.
Ga ook zelf daar achteraan. ([email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; Alle leden van de (VNG) Vereniging Nederlandse Gemeenten hebben er belang bij, vandaar mijn goed verlopen gesprek met de gemeente Huizen, waar ik woon, en dus de kat de bel aanbind.

>Eindelijk wat communicatie tussen de deelnemers. Voor mensen die menen dat ze undercover willen blijven is mijn boodschap helder.
De AIVD weet alles van ons allemaal.
Wees niet benauwd over gewenste onzichtbaarheid, want die bestaat niet.
Ik heb met drie mensen een kort interview gemaakt, die staan op Youtube.
Maar om jullie wat kennis bij te brengen over wat er met ons geldstelsel aan de hand is en wij allemaal de diefstal van 50,9 miljard euro uit het Spaarfonds voor de AOW nog eens zullen moeten nabetalen wanneer de vergrijzing op een hoogtepunt komt.
Dit onderwerp raakt de portemonnee van alle Nederlanders en kan aanleiding zijn om het voorgenomen Volkstribunaal vorm te geven.
Op de website bij de SDN komt een pagina met relevante info.

>Zojuist een goed gesprek gehad met een ambtenaar van de gemeente Huizen voor samenwerking.
Hij snapt  goed dat dit een massa mensen in beweging kan zetten. De actie komt langzaam op gang.
Meer groepen in het land kunnen aansluiten met het organiseren van een voorlichtingsavond om de huidige en komende sociale problemen vanwege de bezuinigingen te voorkomen met het stellen van vragen aan Den Haag.
Zie: www.sdnl.nl/actiefolder.htm die massaal verspreid zal worden.

BIJEENKOMST FORUM VOLKSTRIBUNAAL ONDER GEWOONTERECHT

© Met vriendelijke groet, Rob Brockhus